Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin, kiedy zaktualizujesz? [Wiem, ze nie trzeba, ale kiedy? :P].

Ogółem - chciałby ktoś unbana za SMS? Mogę napisać za kassse :P

Jak pisałem, plugin fajny, korzystałem :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mąka kiedy będzie nowy bo mi ciągle pisze że niby wyszedł nowy upadate!

Opublikowano

Bedzie na 1.2.5 ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Patrz tytuł tematu -.- ... Działa na 1.2.5...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

W 1.3 zostanie to wbudowane więc nie widzę celu dalszego rozwoju :(.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Maka wiesz jak dac date gdy mam bana a wchodze na serwer.

Ja w essentials zmienilem tekst, bo jak dostalo sie bana i wchodzilo na serwa

pisalo The ban hammer has spoken jak sie nie myle.

I wpisalem swoj tekst tam. Tylko nie wiem jak zrobic zeby tam

pisala data do kiedy ma sie bana.

A i jeszcze jedno jak wylaczyc komende /pl albo /plugins szukalem wszedzie, ale nic nie znalazlem.

Nie chce zeby ktos mi sprawdzal pluginy ;D

Z gory dzieki za pomoc :)

Opublikowano

Maka wiesz jak dac date gdy mam bana a wchodze na serwer.

Ja w essentials zmienilem tekst, bo jak dostalo sie bana i wchodzilo na serwa

pisalo The ban hammer has spoken jak sie nie myle.

I wpisalem swoj tekst tam. Tylko nie wiem jak zrobic zeby tam

pisala data do kiedy ma sie bana.

A i jeszcze jedno jak wylaczyc komende /pl albo /plugins szukalem wszedzie, ale nic nie znalazlem.

Nie chce zeby ktos mi sprawdzal pluginy ;D

Z gory dzieki za pomoc :)

Informacji the ban hammer has spoken nie da się podłączyć pod każdą banicje osobno. (albo o czymś nie wiem :D)

Co do komend to jedynie w permissions możesz coś zdziałać, albo

ściągnij plugin EssentialsGroupManager.jar

(po włączeniu i wyłączeniu serwera z pluginem) wejdź sobię w ścieżkę: plugins>group manager>worlds>world Do pliku: groups.yml za pomocą WordPad lub innego pliku tekstowego. Pod napisem "groups:" masz wszystkie grupy, na początku znajdziesz Default lub Gracz (pierwsza grupa od góry). Pod napisem permissions masz wszystkie dostępne czynności dla danej grupy po dwóch spacjach, usuń linijkę - essentials.plugins oraz - essentials.pl i gotowe

Jeśli po wgraniu pluginu w grupie pierwszej nie ma tych linijek to znaczy, że gracz już po wgraniu pluginu nie może używać tych komend.

UWAGA!

Pod napisem "info:"

znajdziesz - build: false

ZMIEŃ TO NA - build: true

bo gracz nie będzie mógł nic budować (nawet poza cuboidami).

Opublikowano

nie działa :( wyślijćie mi na skype mateuszek3247 :ninja:

Jak ktoś nie potrafi tego zrobić to znaczy, że się zwyczajnie nie nadaje. Jak nie wiesz jak skonfigurować proste grupy (rangi) na serwerze w najbardziej czytelnym pluginie do tego, to nie rób serwera bo nic z tego nie będzie, a niepotrzebnie zmarnujesz pieniądze i czas. Lepiej weź się za naukę...

Opublikowano

Informacji the ban hammer has spoken nie da się podłączyć pod każdą banicje osobno. (albo o czymś nie wiem :D)

(po włączeniu i wyłączeniu serwera z pluginem) wejdź sobię w ścieżkę: plugins>group manager>worlds>world Do pliku: groups.yml za pomocą WordPad lub innego pliku tekstowego. Pod napisem "groups:" masz wszystkie grupy, na początku znajdziesz Default lub Gracz (pierwsza grupa od góry). Pod napisem permissions masz wszystkie dostępne czynności dla danej grupy po dwóch spacjach, usuń linijkę - essentials.plugins oraz - essentials.pl i gotowe

Jeśli po wgraniu pluginu w grupie pierwszej nie ma tych linijek to znaczy, że gracz już po wgraniu pluginu nie może używać tych komend.

UWAGA!

UWAGA!

Dzieki pomoglo :)

Wszystko dziala jak nalezy :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...