Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Podaj mi source na ban na IP i to skleje :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladnego sourca nie mam ,narazie na phonie siedze ale jak plik essentiala lub innego pluginu z mozliwoscia banowania otworzysz to znajdziesz go.

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Nie miało by to sensu chyba że serwer jest pod czysty zarobek tylko....

@@@

Zmiana nazwy i naprawiono jeden mały błąd :D. W najbliższej wersji mam zamiar dodać pare innych zmian.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mąka udostępnisz może source twojego pluginu? Bawię się trochę w javie [w tym MySQL], ale pluginy nie zbyt mi wychodzą, może udało by mi się wgrać do twojego pluginu MySQL.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@up

W planach mam dać jako open source ale jak na razie się powstrzymuje od tego gdyż plugin ma parę błędów

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam, przepraszam czy mogę się spytać gdzie robiłeś plugin ? Chodzi o program do dekomplikowania i komplikowania, bo mojego nie można edytować (edytować plików w programie)

3RQJm.jpg

Opublikowano

@up

Eclipse

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak to zrobić żeby były życia np 3 i jadło się diamenty jak na skkf weź takie coś zrób ;d

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

@Mąka

Gdzie się uczyłeś pluginy tworzyć?

@Topic

B.ładnie,pobieram i daje lajka

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

@up

Tut'y, pomoc innych osób, głównym źródłem było bukkit.org ( i jest :D)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Tut'y, pomoc innych osób, głównym źródłem było bukkit.org ( i jest :D)

Ty to sam napisałeś czy tylko spolszczyłeś istniejący.

DBSTP

Opublikowano

SQL nie ogarniam za dobrze, może takie zapytanie ?

// Przy banowaniu
INSERT INTO deadlog (nick) VALUES (tutaj pobiera dane z klienta dotyczace nicku)
// Przy logowaniu
SELECT nick FROM deadlog WHERE=Tutaj pobiera dane z klienta dotyczące nicku ,walniesz jakiegoś IF'a ,jeżeli ten nick jest to nie wpuszcza na serwer
// Przy odbanowaniu
DELETE FROM deadlog WHERE= Nick który ma zostać odbanowany

Nie jestem pewien czy tu zadziała. Nie wiem jak działa Java do sql'a.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Boże! Odbanowanie na stronie nie jest takie trudne, [mówiąc o plikach] nie męczcie go o to MySQL!

Mogę zrobić za doładowanie 5zł, pisać na GG : 6132627 ;)

Cd. tematu, wykorzystywałem ten plugin, ale ma tlośke śbyt mało funkcji :P Czekam na o-source, to może uda mi się grać do tego MySQL [na pewno wtedy nie udostepnie :P] oraz zedytować trochę.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...