Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

deathMinuts: 

ban liczony jest w minutach ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ja zrobiłem żeby wysyłało ( tak jakby ) dane do MySQL, tworzy własną bazę o nazwie takiej jaką wpiszemy w configu, trzeba teraz tylko zrobić tak żeby zapisywał ten "deadlog" co się robi tam gdzie masz plugin, w tabelkach MySQL ( tego już nie umiem ;d ) Mąka może ty wiesz? :D

Opublikowano

Mówiłem że nie uczyłem się jeszcze SQL ;). Jak bym umiał to cała konfiguracja i wszystko by było w pluginie automatycznie :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Właśnie tak chcę zrobić, zrobiłem, ale nie do końca, muszę zrobić żeby to się zapisywało nie w deadlog w folderze Hardcore, tylko było wysyłane do MySQL, wszystko jest gotowe, aby ten pliczek żeby był wysyłany! :D

Opublikowano

Zamiast komendy /hardcore res nick mógłbyś dać : /hardcore ub nick :) każdy się połapie i każdy zapamięta, a RES może się komuś mylić i nie ma jak odbanować, hehe :D

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

jest już ustawione /hardcore del lecz muszę jeszcze parę rzeczy naprawić i pobawić się kodem :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

Działa na 1.1 ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wiesz co, mam problem.

Ustawiam tak:

5deathMinuts: 45

I nie działa:( Pomoże ktoś? :D

Naprawiłem, miało być bez spacji :P

Dupa, ban jest na tydzień, a ustawiłem 45. Pomóżcie :P

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

masz zamiar zrobić kolejny gówno warty klon serwera skkf ? . Wracając do tematu potrzebujesz :

1. plugin który opiera się na mysql
  2. System dotpay

Myślę , że tak za 300-500 zł ktoś mógł by to zrobić . Napisz na pw , a może się dogadamy .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

maczka kochany dasz kodzik ? bo mi sie te komendy nie podobaja i troszke zmodifikuje i dam ci zobaczysz

sygna4.jpg
Opublikowano

Jeżeli się ine myle to .txt.

Tak, mąka pisał. ;)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tak zapisuje się do pliku txt . Jeżeli ktoś jest wstanie przerobić ten kod aby zapisywał do mysql proszę o kontakt na pw . Cena nie gra roli .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@@@

UPDATE, plugin do wersji v0.2, zmieniono komendę z /hardcore res na /hardcore del

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Planuje właśnie takie coś zrobić, lecz nie jestem weteranem javy i znam małe podstawy.

@@@@@

UPDATE do wersji v0.2 , gdy zginiemy zawsze trafi nas piorun jako znak że zgineliśmy, teraz mamy 10 sec domyślnie na pożegnanie się z serwerem, gdy chcemy się zalogować to widzimy u siebie tekst koloru czerwonego a data ciemno czerwonego.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@@@@

Update do wersji v0.2.6 ;)

Naprawiono pare błędów językowych i inne mniej istotne dla was rzeczy :]. Dodałem również link z adf dla tych którzy chcą mnie w jakiś sposób uhonorować, oczywiście jest alternatywny zwyczajny by administracja nie miała czegoś do mojej osoby

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...