Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Never. Skasowali co niektóre biblioteki i lipa.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Znam nazwe pluginu tego . To jest ten sam tylko mąka pozmienial pare rzeczy , res w pluginie co podam to u maki jest del

Nazwa pluginu : HardcoreMC

szukajcie w bukkitDev!

HardcoreMC

Opublikowano

@up

No nie do końca ;). Zmieniłem pare rzeczy nie zauważalnych dla oka lecz usprawniających grę ;). Wczesniej ten plugin nazywał się Hardcore i został opublikowany w listopadzie, koleś od HardcoreMC się tylko podpisał pod nazwą i że niby coś zmienił ;). A nadal jest w takiej samej postaci przynajmniej był ostatnio jak patrzyłem.

@top

Zostały mi 2 errory do naprawienia lecz myślę że Geo mi pomoże i się uporam z tym ;). Plugin juz wkrótce :).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

UPDATE DO 1.2.3!!!

Wreszcie się doczekaliście :D.

Jeżeli jesteś moderatorem i uznasz to za duble lub spam to się kurwa lecz

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

A umiesz czytać? To czytaj Change Log -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam pytanie, bo jak wgrywam tego plugina to tworzy mi sie folder a w nim config no i chce zmienic dlugosc bana na 1h, ale config jest pusty i caly czas banuje na 7dni Jak to zmienic???

Opublikowano

@up mam ten sam problem, mój config też jest pusty. ;/

@up mam ten sam problem, mój config też jest pusty. ;/

Wiesz co przeczytalem ze nie ma narazie pliku konfiguracyjnego :)xD

Opublikowano

W takim razie jak ustawić długość bana?

Proszę o szybką odpowiedź i jak ktoś może to niech wrzuci config ze starej wersji (może zadziała)

Opublikowano

Ja sie dolaczam do prosby :)

a i zeby w config'u mozna bylo ustawic:

-wiadomosc na serwerze po smierci

-wiadomosc przy probie wejscia na serwer gdy jest sie zbanowanym

-dlugosc bana

Opublikowano

Mączka jak zrobić żeby był ban na 3 dni a nie na 7 ? Daje like za pomoc i oczywiście za pluga :P

Musisz poczekać na plik config. W pliku config ustawiasz

deathMinuts:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...