Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Historia:
Plugin hardcore w wersji polskiej został przerobiony w +/- 70% przezemnie, wszystko jest po polsku prócz paru logów które i tak zostaną spolszczone lecz teraz zajmuję się myślę że bardziej interesującą częścią ;).

Opis:
Gdy gracz zginie dostaje bana na 7 dni (domyślnie) i ma 10 sec na pożegnanie ze serwerem ;). Może zostać odbanowany przez administratora.

Komendy:
/hardcore del NICK - wyłącza blokadę konta
/hardcore slay NICK - zabija gracza co wiąże się z banem
/hardcore info NICK - pokazuję informację do kiedy gracz ma bana

ChangeLog:

v1.0

- update do 1.5.1

- naprawienie pliku konfiguracyjnego

v0.4a
-update do 1.2.3
-chwilowy brak pliku konfiguracyjnego

Permissions:
- hardcore.del - informacja o zmarłym graczu
- hardcore.slay - możliwość zabicia gracza
- hardcore.res - kasuje grasza z listy zmarłych

Pobierz:
Normalny: Link
Skan: Link

1365360422-U170770.png

Zabraniam kopiowania na inne fora!

EHardcore by Maczka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol -.- ... Miałem normalny skan a mi tu jakaś kurwa bateria wyskoczyła do umywalki, lol -.-... Pojebane bit.ly

//Poprawiony,

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Jeszcze trochę <3:D. Jak na razie chce się poduczyć bo muszę coś porządnego osiągnąć a nie spolszczyć plugin i z edytować i dodać parę rzeczy które były wyżej w kodzie :D.

MCT jest nagrodą na którą powinno się zapracować :). Jak coś to się odezwę .

Ahmm że tak ;). Dobra to dawaj mnie do was <3:D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

/hardcore res NICK

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No wielkie dzięki, szukało się tego dużo. Lecz powstanie teraz milion bensensownych serwerów hardcore, ale cóż. Lajk!

Opublikowano

@up

Najwyżej :D.

@L#0#

Zaraz dodam wszystkie komendy ;).

@top

Macie sugestie to pisać ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

To fajnie że ktoś będzie z tego korzystał ;). Mógł byś jeszcze lajka postawić ;P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak macie sugestie to pisać proszę bo chciał bym w własnym zakresie rozbudować ten plugin! :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mógłbyś dodać, że serca są takie jak na Singlu w Hardcore takie ''złe!'' :) Jeżeli jest to przepraszam bardzo xD

Możesz jeszcze dodać komende /hardcore list - spis wszystkich banów + czasy kiedy upłynie ban :)

Mógłbyś skrócić te komendy ''hardcore'' do np ''hc res NICK'' (hc skrót od hardcore) ;) Like

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@up

/hardcore info NICK mówi nam kto padł i do kiedy nie powstanie ;). Co do serduszek to chyba w bukkicie trzeba edytować a czy do pluginu można to wmontować to nie wiem, dopiero zaczynam z programowaniem ;). Skrócenie komendy? Spoko ;). Postaram się to zrobić. Ogółem zamiast res chyba zrobię inną komendę :P...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Fajnie :D Jeżeli nie chcesz res to mozesz wybrac cos jak unban tylko np ''del'' czyli usuwa osobę z listy zbanowanych

aha Pytanko czy może być tak, że jak zabiją admina on też dostanie bana ?

P.S Gram na twoich plikach od dawna (1.8.1) i są to wg mnie najlepsze pliki, mam bardzo slabego kompa a utrzymuje na moim serwie nawet do 5 osób bez lagów :D i mam do tego 60 Fpsów :), na innych plikach było to niemożliwe...

Zbieram Like ^^

Opublikowano

w sumie to też dobry pomysł ;). Zobaczymy, admin może być nie śmiertelny a większość podstawowych pluginów ma komendę /god więc nie widzę takiej potrzeby aby był ban za zabicie admina :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mąka mam problem, gdy wpisuje na serwie np: /hardcore res to nic sie niedzieje tylko wyskakuja mi komendy jakich moge uzyc tak samo w innymi komendami i jeszcze jak ktoś zginie to się nic nie dzieje gra dale o.O Moze ten plugin sie sprzecza z jakimiś innymi ?

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Całkiem fajny plugin leci "lubię to" . Jeżeli można się wtrącić czy możesz zrobić aby zapisywał dane do mysql ? . Dzięki temu będzie możliwe wykonanie w 100% klonu skkf :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Dodaj tak ja mówi UP, dane do mySQL, dzięki temu będzie można unban przez SMS ^^

Jeśli "jeszcze" Ci się chce, to możesz dodać komendy na zmianę czasu bana, z gry będzie prościej ;)

Opublikowano

Hmm, nie miałem styczności na poważnie z SQL i mogę mieć z tym problemy, pomyślę może mi się uda.

@up

Teraz pracuję na launcherem do plików serwerowych (C++), a po drugie jaki to ma sens jak i tak raz się ustawia ew. zmianę czasu trwania bana ;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...