Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vabile

naghty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm serwer Super ale czemu w ItemShopie jest Całe EQ od hełmu na 41 po tarcze szkaty stalki 6-7 kolczyki ? 0.o nie lepiej wsadzic tam ulepszacze PD Rekawice fryzury i Tyle! ?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

1)Nie odpalaj serwera wcześniej albo podaj teraz ostateczną godzinę to nie każdy śledzi ten temat 24/7.

2)Będzie client jak tak to daj link jak nie będze to daj link do launchera lub powiedz o której go dodasz.

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

Opublikowano

Reactive To serwer pełen bugow mam tam pro eq ALe i yak juz tam niegram:) widze że ten serwer bd Udany w 100 %

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Czytaj posty nad tobą [::::::::] Klient jest ale nieaktualny nowy raczej nie wyjdzie a luncher zostanie uruchomiony po starcie serwera.

Klasa Body

Lvl:1+

Królestwo:Jinio

Gildia:Jedna z 1

Server:Nexanity

Opublikowano

Noo może być ciekawie oby nie było takich noobków co ksują i przeszkadzają .. wiem wiem [nieuniknione]

Klasa Body

Opublikowano

Jak grałem na becie to 250 bez is wbijesz uwierz mi zachęcam

Klasa Body

Opublikowano

Czy IS bedzie zmienione? Dopiero zobaczylem ze w is sa prawie wszystkie przedmoty... Jezeli tak zostanie niestety nie zagram ... a mialo byc tak pieknie );

Opublikowano

Zostanie zmienione parę rzeczy odejdzie zostaną zmienione wartości niektórych rzeczy z is.oraz zapewne zostanie dodany pierścień expa rękawica dropu i moneta

Klasa Body

Opublikowano

droga administracjo. Proponuje zmienić radykalnie IS dzięki czemu więcej graczy będzie dwukrotnie .... skasować zbroje bronie 6-7, tarcze, hełmy i wsadzić tam PD , rekawica moneta fryzy ulepszacze ....

Opublikowano

Powiem ci popieram cie Presik lecz ulepszacze niepotrzebne większa radość jak masz eq dobre z gry a nie z ISA i szpanujesz.

Rozpruwacz weź zacznij czytać posty nad tobą albo przeczytaj se all od początku.Bo to co robisz ty robi połowa ludzi a to jest chore

Klasa Body

Opublikowano

i tak i tak nie korzystałbym z IS ale chodzi o to żebym nie marnował 3 godzin na coś co ktoś zdobędzie w minute ....

Opublikowano

No to jak petrzyłęm w zapowiedziach to oprócz tego dziś 3 servwy miały startować i są jakies problemy ;p ,jedynie tylko ten nie ma jak narazie tylo ,zeby Is zmienić ;p większość serverow to nie wypał ,ale ten mi sie zdaje ,ze wypali ,a i chciałęm sie zapytać kiedy start bo ja nie w temacie jestem : (

Pozdrawaim . : )

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...