Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vabile

naghty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mała konkurencja nie będę wymieniać. Server wygląda przyzwoicie, zobaczymy co z tego będzie... Może wbiję. Czy będą nowe fryzy?

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz wymienić jakie? I proponuje usunąć te sztaby 50k 100k tylko żeby zaczynały się od 500k bo te 50k i 100k to jest dziadowe. I pytanie: czy sztaby będą same "wchodziły" do "eq". ( nie wiem jak to inaczej napisać). Podoba mi się pomysł z lottkiem bardzo fajny, ale możesz go bardziej opisać jak to dokładnie działa?

Opublikowano

Nie potrzebujemy już ludzi do teamu:) Bardzo mi przykro:)

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

hahah, właśnie widzę, reset kont zrobiliście, brawo brawo, ale wierz czy nie, jak serwer był ON z 3 godziny temu i ranking, konta normalnie, na prawde był taki bug.

Z resztą gracze sami zobaczą co się będzie działo po starcie.

Opublikowano

hahah, właśnie widzę, reset kont zrobiliście, brawo brawo, ale wierz czy nie, jak serwer był ON z 3 godziny temu i ranking, konta normalnie, na prawde był taki bug.

Z resztą gracze sami zobaczą co się będzie działo po starcie.

A Zresztą testowałem serwer i miałem expa na maxa dla tego Ci tak się zrobiło:)

herbvabile.png

Opublikowano

Taki serw już był czy mi kurwa już voda szkodzi?? coś ta nazwa mi moóóówi...

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Aktualnie dodajemy Nowego Bossa A więc niedługo SS:)

herbvabile.png

Opublikowano

Już miałem Kilka takich konkurencji jak miałem inne serwery Np Satab i jakoś nie zabrał mi graczy jak komuś podoba się serwer to i tak zagra:)

herbvabile.png

Opublikowano

Dodaj do npc :

- dłonie krytyka itp...

-obrona boga smoków itp

Są u Handlarki:)

herbvabile.png

Opublikowano

no skoro off, to nie wypał był ...

jak dobrze pamietam to resety postaci na poczatku były, później eq z navi, aż wkoncu zakonczyło się na 3 dniowej przerwie która trwa z 3 tygodnie ;p

jak serwer bedzie dobrze prosperował to postaram się zrobić jakieś video zachecajace do gry ;p

PS jak mozecie to otwórzcie jutro bete na klika h, zeby nie okazało się ze jakies itemy nie działa albo nic na start nie ma itp

Opublikowano

Wszystko jest U Handlarki tylko przez przypadek dodałem stare SS Handlarzy Nowe Dodam już w Prezentacji Serwera:)

Wszystko co robimy albo dodajemy to od razu testujemy:)

herbvabile.png

Opublikowano

Usuń zielone roski z npc bo to nie jest sprawiedliwe dla sury oraz szamana .

no chyba cie poje**** ; ] żeby surak skillem bija 20k ?

NIE USUWAĆ ROSEK ŻADNYCH. !

graphic.png

Opublikowano

Już miałem Kilka takich konkurencji jak miałem inne serwery Np Satab i jakoś nie zabrał mi graczy jak komuś podoba się serwer to i tak zagra:)

Może miałeś graczy ale twój i jakiś server są bardzo podobne. Więc jak wystartuje wcześniej tamten server to polowa twoich graczy przejdzie na tamten.

Opublikowano

Może miałeś graczy ale twój i jakiś server są bardzo podobne. Więc jak wystartuje wcześniej tamten server to polowa twoich graczy przejdzie na tamten.

Czemu Tak Twierdzisz:)??

herbvabile.png

Opublikowano

Serwer startuje jutro tak jak napisałem w zapowiedzi około godziny 18-19

herbvabile.png

Opublikowano

a niech w is beda te ulepszacze lub cokolwiek dobrego cos jak "yitian2" to nawet sie nie zaloguje (; nikt chyba nie lubi serwera pod is rozumiem poszczegolne itemki itp aby chociaz utrzymac troszke z is serwer ale nie do przesady

Opublikowano

Jutro Dodamy Oficjalnego Klienta Serwera na którym bedzie można grać Klient który jest na stronie nie bedzie można grać

herbvabile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...