Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vabile

naghty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

herbvabile2.png

Witam mam zaszczyt Zapowiedzieć start serwera Vabile.pl miał on sporo problemów jednak po całkowitej odnowie serwera oraz konserwacji jest już wszystko Okej i serwer jest gotowy do życia jest to serwer Medium mógłbym powiedzieć że to jest serwer 4Fun ale moim zdaniem jest to serwer Medium przyjemy i miły dla graczy exp jest bardzo Miły nie można co na niego narzekać co do expa.

fabua.png

Teraz wszystko po trochu co z czego i gdzie co dropi:

Z każdego Moba można wydropić Szkatułki nowe szkatułki których nie spotkasz na żadnym serwerze:) oto SS tych oto nowych skrzyń

szkata3.png Szkata Niebios

szkata2.pngSzkata Bogactwa

szkata4.pngSzkata Czarnoksieżnika

Ze Szkaty Bogactwa Dropi Przepustki na Nowe Mapy Oprócz KataKumb

te Szkatułki dropi z każdego Moba nie zależy tutaj od LV można mieć Największy LV na serwerze a i tak możemy wydropić Szkatułkę na przykład na Dzikich Psach:)

Ulepszacze które Występują na naszym serwerze można powiedzieć że dla każdego Epika występuje praktycznie ten sam ulepszacz jednak jeżeli mamy epika ulepszamy go do +9 Broszurą Szermierki która dropi w AV1 i AV2 o to SS ulepszaczy na Epiki:

mrocznaczaszka.pngMroczna Czaszka

krysztaowakula.pngKryształowa Kula

uskakrwi.pngŁuska Krwi

krysztawiedzy.pngKryształ Wiedzy

krysztawidza.pngKryształ Wodza

krysztamierci.pngKryształ Śmierci

pera1.pngMroczna Perla

Stalki Dla każdej Postaci Dropi dropi na Tysięcznych Wojownikach oraz z Boss +70lv

Oto Jakie Ulepszacze Potrzebujemy Do ulepszania Broni:

zbroje.png

ulepszanie.png

SYSTEM ULEPSZEŃ

Dodam Jutro Ponieważ Go Kończę!

Na naszym Serwerze możesz spotkać takiego NPC jak Kaczorek U niego możesz Teleportować się na Nowe Mapy jednak do tego Potrzebujesz Przepustki chcesz zobaczyć?? tak to Wygląda:

krainapotepionych.png

jak widać musisz zdobyć Mroczną Perle która dropi ze Szkaty Bogactwa.

Chcesz Zagrać w Dużego Lotka nie Masz Kasy?? U Nas na serwerze możesz zagrać za Virtualną Kasę Za Free!

Wylosuj swoje Ulubione 6 Liczb i spróbuj trafić wygrana zależy od tego ile osób grało w Lotto:)

lotto Znajdziesz U NPC LOTTO Tak to Wygląda!:

duylottek.png

Chciałbyś Zmienić się w Potwora??Nie posiadasz jednak Marmuru??

Wystarczy że kupisz Marmur u Zamieniatora Marmurów przeciągniesz go na Niego i Wpiszesz ID Moba w którego chcesz się zamienić długość Poliforni zależy od Poziomu jej rozwinięcia:) tak to wygląda:

sklepzamieniator.png

zamieniatormarmurw.png

Na Naszym serwerze możesz łatwo dowiedzieć się ile zabiłeś Graczy podczas PVP raz z Innych królestw oraz ilu zabiłeś potworów i możesz pochwalić się tym na Forum ten quest ma powiązania z Konkursami które będą się odbywać na największa ilość zabitych potworów oraz Graczy:) tak wyglądają te Questy!

ilosczabujst.png

zzabujstwazwierzaki.png

Maxymalny Lv na naszym serwerze wynosi 250 jednak status 95 a dlaczego 95??

wszyscy mnie o to pytają dla tego wam odpowiem ponieważ z większym statusem wiążą się Bugi na serwerze czego Nikt nie chciał by widzieć.

Na serwerze również występują nowe mapy Takie jak KataKumb której SS pokażę Jutro!

handlarzeu.png

handlarzef.png

Taki Zobaczycie Patcher Na Naszym serwerze!!

patcher.png

ratyl.png

expk.png

Dla czego taki Drop yang??

Dla tego iż z mobów dropi Sztabki 50k,100k,500k,1kk,2kk,5kk

Team Serwera

[HA]Dise

[GM]Yoko

[GM]Monari

Start Serwera 07.01.2012r!

Zapraszajcie Znajomych!!!

TS3-server.png

IP:188.165.210.50:9987

POSZUKUJEMY LUDZI DO TEAMU!!!

*Kodera

*Grafika

*Człowieka Znającego się na Forum

*Człowieka Od GP Serwera!!

SS potwierdzające!!

vabilepl.png

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze ? po co znów bierzecie się za serwer ? wiadomo, że poddacie się po tygodniu i wyłączycie serwer, Projekt może i fajny no ale, troszkę już Was znam, jednak widzę żadnych wielkich zmian nie ma, praktycznie to samo co na starym Vabile, Jedynie mogę życzyć Wam powodzenia ; )

Opublikowano

Serwer w porównaniu do tych co mamy już obecnie wyróżnia się pod wieloma względami. Przyznaję nie grałam na wcześniejszym „Vabile”, lecz nowa odsłona bardzo mnie zainspirowała. Pojawia się na Nim wiele nowych możliwości których nie ma na innym serwerze. Przede wszystkim jest dobrany inny system ulepszaczy na dalsze itemy, wyraźnie widać tą różnicę , gdyż po raz pierwszy na prywatnym serwerze pojawiają się całkiem nowe ulepszacze i to właśnie tu możemy je znaleźć. Również zmieniony jest drop unikatowych szkatułek których jeszcze nie mieliśmy okazji spotkać na innym serwerze. Dlatego pod względem nowości serwer jest po prostu świetny. Przyznaję po raz pierwszy w swojej karierze gry Metin spotykam się z taki udoskonaleniami na serwerze odmiany prywatnej. Uważam, gdy „Vabile” wystartuje wiele serwerów nie ma pokrycia pod kontekstem i fabuły serwera „Vabile”

Polecam serwer, żałować nie będziecie, wiadome zawsze zdarzają się błędy lecz każdy ma do nich prawo. Wcześniej popełnili błąd , lecz teraz go odbudowali bez żadnego porównania. Każdy ma prawo do drugiej szansy. Serwer jest godny tej uwagi.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam.

Z góry pisze że proszę zrobić normalny Launcher, abym nie miał problemów z jego uruchomieniem na W7.

Bony proszę dodać po 200 sztuk (I zrobić je maksymalne) dlaczego ? Ponieważ i tak all będą używac BonusSchwitchera (Czy jak to sie tam nazywa).

Rosy również dodajcie po 200 (Nie chce mi się latać codziennie do handlarki).

Jakie bedą nowe mapy?

Proszę opisać Biologa, Cały system ulepszeń, oraz gdzie będą dorpić Wasze "nowe" ulepszacze.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Rosy również dodajcie po 200 (Nie chce mi się latać codziennie do handlarki).

Jakie bedą nowe mapy?

Proszę opisać Biologa, Cały system ulepszeń, oraz gdzie będą dorpić Wasze "nowe" ulepszacze.

Rosy będą Tak jak są.

Nowe Mapy:KataKumb,Wierza Śmierci,Dolina Wygnańców

KataKumb Od 130lv Reszta Map Zostanie Uruchomiona po wbiciu 150lv.

Wszystko co chcesz żeby było opisane dodam dzisiaj Rano jak przyjdę z Pracy:)

Pozdrawiam!

herbvabile.png

Opublikowano

Nie podawaj linków do innych for ;p lepeij podac strone serwera a forum sami znajdziemy ;p

Ja napewno zagram grałem na 1 odsłonie i na tej tez zagram napewno

fffffffa.png

Opublikowano

Zapraszajcie Znajomych Do Zapowiedzi:)Szukam Ludzi którzy Nakręcą GamePlay Serwera W Zamian Vabiliańskie Monety!

herbvabile.png

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie..

Tylko po starym Vabile zostały tylko wspomnienia z tysiącami bugów...

Tu są nowości jest wszystki pięknie ładnie.

Lecz sądzę że bugi będą dalej.

Tyle ode mnie.

Zobaczymy po starcie na razie jestem na nie.

Lecz każdy zasługuje na druga szansę.

firefighter.png

" To są ludzie,którzy na ryk syreny zostawiają swoje rodziny,przyjaciół i ruszają by ratować innych."

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie..

Tylko po starym Vabile zostały tylko wspomnienia z tysiącami bugów...

Tu są nowości jest wszystki pięknie ładnie.

Lecz sądzę że bugi będą dalej.

Tyle ode mnie.

Zobaczymy po starcie na razie jestem na nie.

Lecz każdy zasługuje na druga szansę.

Wszystkie Bugi o których Zostałem Poinformowany zostały wyeliminowane:)

Wszystkie misje działają tak jak należy dodałem tak samo od siebie misje:)

herbvabile.png

Opublikowano

Zapraszajcie Znajomych Do Zapowiedzi:)Szukam Ludzi którzy Nakręcą GamePlay Serwera W Zamian Vabiliańskie Monety!

ja moge zrobi ładne gameplay ;d

[url=sygnaturaplayer.png

Insperia.pl

Nick- Narazie nie podam

lv- 1+

Królestwo jinno

Opublikowano

serwer juz wystartowal?

firefighter.png

" To są ludzie,którzy na ryk syreny zostawiają swoje rodziny,przyjaciół i ruszają by ratować innych."

Opublikowano

Jeżeli chcecie nakręcać GP prosze zgłaszać się do mnie:) na PW

herbvabile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...