Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vabile

naghty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O której start?

Nie chce mi się czytać 7 stron...

19 max 20

bronie na 75lv only riper?

Z Ripka i Lodowej wiedzmy:) oraz Metki +100lv

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

Zobacz sobie na mój poprzedni post co ci napisałęm")

naghty, dlaczego już wbiło na vabile pare osób? i już mają po 60 lv?

Opublikowano

Zwoje powrotu statusu tylko IS

Ehh, lipa jak zwój powrotu będzie. Wbiją sobie niektórzy WP jakiś niezły lvl, i będą zmieniać na BM

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

naghty jak masz gotowy serwer to czemu nie możesz dać klienta wczesniej oraz zrobić start o 15??;> Dziś jak sam wiesz dużo serwerów startuje ;> im wczesniej tym lepiej dla was...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

No już sie doczekac nie moge musze go download'nąć ;dd jesli ktos by chcial pogadac na ts3 to mam kanal na serwerze vabile ;d (nick TyskiePL) haslo 12345

Opublikowano

[#10355] Musisz wybrać odpowiedź w każdym pytaniu ankiety.

A pytanie mam czy na patcherze wszystko zobaczymy?>>?>

UP serwer powstanie miedzy 19-20 jeśli team zdoła to troszkę szybciej ale chyba warto poczekać ja jest niebianska smierć czego nie biłem od czasów Tiveri No zapowiada się ciekawie. Pewnie wlece z topki bo bardzo podobnie do tiveri:)

Klasa Body

Lvl:1+

Królestwo:Jinio

Gildia:Jedna z 1

Server:Nexanity

Opublikowano

Pyyyyykkk !! Polecam serwerek jeśli bedzie utrzymany w formie poprzedniej lecz bez jakich kolwiek kiksow to bedzie sie gralo super .. zapraszam tych co chca sprawdzic sie na medium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png!!

RIKIMARU ! Csyt2---Ninja Dagger 114lvl Off

Opublikowano

pl 2k10 mało zajmuje to se pobierz teraz i dobrze sie na nim gra a na kliencie mogą być błedy

W jakim dziale pisać jakich ludzi się zaprosiło na serwer będę pisał Nicki w grze:)

Klasa Body

Opublikowano

Ja śledze temat od poczatku (; Najbardziej zachecily mnie do poczekania na serwer ulepszacze , jezeli serwer nie bedzie opieral sie tak bardzo na is to pewnie zagram z kolegami.

i pytanie mniej wiecej o ktorej dzis jest przewidziany start? pisales ze prace ida szybciej niz oczekiwano i moze sie przesunac start serwera ciut wczesniej (; Moglbys podac przyblizona godzine?

Opublikowano

około 18 gdzieś tak na prędzej bym nie liczył mi dropła ta szkata niebieska i z niej woja+5

Klasa Body

Opublikowano

metin 2 pl 2010 pobierz sobie a co do zwoju um jest u handlarza bronią i działa świetnie

Klasa Body

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...