Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT-Łowisko NK (Gone Fishing) Hack 2012] by Kame?+ dodano bota Rybaczek 1.0

kame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na wstępie chcę powiedzieć że o tym sposobie który niżej opisze na gre łowisko jest masa. Ale ja osobiście sprawdziłem ten sposób na moim koncie i rezultaty jakie uzyskałem są 100% Pozytywne.

A mianowicie pierwsze co powiniśmy zrobić to zadać sobie pytanie jak działa "Aktywność"

Do wszystkiego należy podchodzić z umiarem i nie inaczej jest z aktywnością. Zbyt wysoka aktywność wpływa negatywnie na przyjemność z wędkowania. Obecny poziom aktywności możesz sprawidzić na pasku w górnej częsci ekranu. "Na standardowych łowiskach najlepiej jest utrzymywać aktywność na poziomie 30% ponieważ zbyt duża aktywność wiąże się z wyławianiem śmieci" (Czyli na 100% ban przy zmianie aktywności) W Klubach wody są wolne od śmieci, więc nie obowiązują na nich limity aktywności. i tu zaczyna się myślenie co mamy rozumieć przez słowa ''nie obowiązują na nich limity aktywności''?

Wedug mnie możemy sobie zmieniać aktywność jak i czym nam się podoba ;)

Czas dojść do naszego hacka jak zmienić aktywność nie będe tu się rozpisywał dlatego że nasz Moderator : krycha1996 zrobił to za nas w tutku : http://www.mpcforum....isko-aktywnosc/ Jeżeli ktoś ma problemu i nie wie jak tego dokonać dołanczam film który pokazuje jakie jest to łatwe : http://www.youtube.c...h?v=-GDeu8xedJY

Aktywność zalecam utrzymywac na poziomie od 100 000 do 220 000 ;D wtedy ryba jak Śmieć idzie do Plecaka ;D

Aby teraz wszyscy uwierzyli w to co tu piszę to zamieszczam mój film który nagrałem kilka godzin temu.

Kilka słow od Autora wątku. Sposób naprawde działa ale tylko na łowiskach typu Klub dlatego że nie obowiązują na nich limity aktywności.

Te osoby które nie są wstanie wykupić sobie abonamentu na łowiska Klubowe nie powinny korzystać z tego tutka z wględu na 100% bana tak więc nie biore żadnej odpowiedzialności za bany które mogą dosięgnąć niektóre osoby

Mam nadzieje że Tutek podoba się jężeli chcesz wspomóc Autora wystarczy Pozytywny komentarz i Lubie to.

Dziękuje pozdrawiam życze udanych łowów. ;)

edit :

Druga część Filmu dla potwierdzenia że działa nagrywany 04/01/2012 22:37

edit 2 :

Trzecia część Filmu dla potwierdzenia że działa nagrywany 07/01/2012 17:20

W sprawie pytań i inych ciekawych żeczy odnośnie łowiska zapraszam na http://www.mpcforum....ost__p__3681839

Witam ponowienie coż mam dla was niespodzianke a mianowicie dodałem mojego w 100% skończonego bota

Bot nazywa się Rybaczek 1.0 i jest on przeznaczony do łowienia na spinning tylko i wyłącznie

Jedna wada tego bota co sam nie mogę tego ogarność to zamykanie okien dlatego pozwoliłem sobie dodać do paczki drugiego bota o nazwie closemsg.exe który zrobił nasz kolega z forum i dzięki mu za to.

Bot działa w 100% i mysle że pomoże wam pobić rekordy połowu ryb ;)

Mała instrukcja :

-f1 uruchamiamy bota

-f1 kończymy pracę z botem

Bot jest zautomatyzowany więc podaruje wam wpiywanie danych ;P

TERAZ NAJWAŻNIEJSZE NIE POKAŻE WAM GO NA FILMIE A DLACZEGO?

DLATEGO ŻE DOSTAŁEM BANA!!! TAK TO PRAWDA. TERAZ ZAPYTACIE SIĘ ZA CO?

ZA TO ŻE ZAJOŁEM PIERWSZE MIEJSCE W RANKINGU EXPERTÓW I CO SIĘ DOWIEDZIAŁEM?

ŻE NK TAK SIĘ ZMIENIŁO I PO DOSTANIU SIĘ DANEGO GRACZA DO RANKINGU SPRAWDZAJĄ JEGO LOGI I JEŻELI ZNAJDĄ TAM INFORMACJE NA TEMAT UŻYWANIA OPROGRAMOWANIA OSÓB TRZECICH TO USUNĄ DANĄ OSOBE I DADZĄ BANA TAK JAK BYŁO W MOIM WYPADKU TAK WIĘC ZANIM WŁĄCZYCIE BOTA NA NOC TO SIĘ DOBRZE ZASTANÓWCIE!!! JA ZŁAPAŁEM RYB ZA 40 MILIONÓW PRZEZ CAŁĄ NOC DOSTAŁEM SIĘ DO RANKINGU I CO Z TEGO MAM? W TEJ CHWILI NIC POZDRAWIAM I ŻYCZE ABY WAM SIĘ TO NIE PRZYTRAFIŁO CO MI UDANYCH ŁOWÓW I POWODZENIA.

Tu macie link do bota:

http://speedy.sh/8GUde/Rybaczek-1.0-closemsg.by-kame.rar

A tu skan:

https://www.virustotal.com/file/faa302066f2644d7b38126bd3619e02c183cd31d96c552df3dbe501d6b8c9e7d/analysis/1329577578/

Jeżeli jesteście zadowoleni z mojej pracy to wam dziekuje i proszę o like!!!

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem, że banują o_O

Chciałem dać lajka, ale:

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nono bdb sposob :) fajnie ze na zimowej krainie w klubie lowi się same ponad 100kg ryby ale zbyt często najlepsza zylka i blyska mi sie zrywa co razem kosztuje 450tys ;/

Aaa i macie może jakiś sposob zeby ryba nie zrywala sprzetu ?? :D bardzo by mi sie cos takiego przydalo gdyz udaje mi sie zdobyc 500tys a potem mi ryba zerwie sprzet i 450tys mam w plecy spowrotem ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nono bdb sposob :) fajnie ze na zimowej krainie w klubie lowi się same ponad 100kg ryby ale zbyt często najlepsza zylka i blyska mi sie zrywa co razem kosztuje 450tys ;/

Aaa i macie może jakiś sposob zeby ryba nie zrywala sprzetu ?? :D bardzo by mi sie cos takiego przydalo gdyz udaje mi sie zdobyc 500tys a potem mi ryba zerwie sprzet i 450tys mam w plecy spowrotem ;/

Sposobu na zrywanie żyłki i błyskotki to nie ma ale mam dla ciebie rade (Spin 100Kg+żyłka 100kg+błyskotka 100kg) i wszystko jasne. Większa ryba nie powinna brać na takim zestawie a jak masz (spin 80kg+żyłka 100kg+błyskotka120kg) to się wtedy zrywa niestety.

Opublikowano

z tego co rozumiem to dziala na np: klub plywak ?

pytam sie bo mam tylko normalny abonament

Tak działa ten sposób na wszystkich klubach.

Opublikowano

Gratulacje pomysłu :) Sposób działa i zapewniam was ludzie że nie dostaniecie bana i działa na wszystkich klubach tego typu jak klub urwisko albo zimowa opowieść to są tylko przykłady no na wszystkich działa :) na początku bałem się że blokadę konta dostanę ale jednak działa jeszcze raz

GRATULUJE!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie możesz dać to dać np na mediafire czy megaupload?

Ale co mam dodać na mediafire lub megaupload jak przecież tu nie ma nic do pobrania.

Proszę ze zrozumieniem czytać mojego tutka.

Opublikowano

Czyli na zwykłych lowiskach (nie w klubach) tez nie dostanie sie bana ?

Tak jak w tutku pisałem lepiej nie próbować.

Opublikowano

mam ograniczony dostęp do gry łowisko. co można z tym zrobic? gram tak jak nalezy wiec nie wiem czemu mam ograniczoną dostępność.

Opublikowano

Witam. Mam pewien nie duży problem :) Oczywiście ten sposób działa ALE często zdarza się że nie pokazuje mi złowionej ryby a przynęte zabiera. Jest na to jakaś rada ?

Opublikowano

Witam. Mam pewien nie duży problem :) Oczywiście ten sposób działa ALE często zdarza się że nie pokazuje mi złowionej ryby a przynęte zabiera. Jest na to jakaś rada ?

Na to nie ma rady nie pokazuje ryby to znaczy że ryba była bardzo mała.

Opublikowano

witam szukam bot do łowiska tylko dobrego i z jakiejs normalnej strony do pobrania bo szukałem znalazłem ale szczeze nie wiem jak go pobrac podajcie jakies linki lub gdzie szukac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...