Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT-Łowisko NK (Gone Fishing) Hack 2012] by Kame?+ dodano bota Rybaczek 1.0

kame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak zacznę od tego, że kolega podał złe wartości nie 100 000 tylko 10 000 i nie 220 000 tylko 22 000. spróbójcie na aktywności 32 000 . ja tak łowie od 4 miechów i jakoś bana nie mam ;) A ŁAPE NA SPŁAWIK I NA WSZYSTKICH ŁOWISKACH. :) sposób działa na wszystkie wędki i na wszystkich łowiskach.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to działa nie dostałem bana i jest super ;) Łowie ryby aa ustawiłem sobie na 1000 ;)

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

Takie pytanko mam , - jestem na zwyklem lowisku - Moge sobie podwyzszyc aktywnosc na maxa tym CE?

Czy jest mozliwoc bana? , wysle soibe 4 herbaty mam, i ustawie na 920 aktywnosci - bo tyle moge miec:)

Dostane za to bana?nie przekraczam tego limitu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak jak myślałem :)

Możemy dać sobie na zwykłym łowisku 100 % aktywnosci przez CE , to juz 3 dzien jak jade tym sposobem i nic poki co nie dostalem. Przy wyjsciu z gry daje sobie tyle aktywnosci ile sie napilem, w moim przypadku 6.

Dodatkowo mimo ze aktywnosc swieci sie na czerwono Smieci wylawiam rzadko, tak jakbym mial pasek zolty.pozdrawiam ; P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Gość koxxxik12
Opublikowano

A będzie to działać na super łowisku???

Opublikowano

witam sposób super. a testował ktos to na oceanie tak mysle ze moze tez bedzie działac w klubie "zmierzch". moze ktoś juz sprawdzał???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

witam sposób super. a testował ktos to na oceanie tak mysle ze moze tez bedzie działac w klubie "zmierzch". moze ktoś juz sprawdzał???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tak też działa.

Opublikowano

fakt testowałem na oceanie klub "zmierzch" i jak najbardziej śmiga. Wedka 250kg żyłka 200kg guma 225kg i rekord 350kg. fakt ze masa zrywów przy takich parametrach sprzętu ale rekord idzie wyśrubować!!! pozdrowionka i miłej zabawy życze

Opublikowano

Ja testowałem dzisiaj na zwykłym łowisku na 10 lvl (chyba zamek) ustawilem na 15k i 1 pociągnięcie 1 ryba tylko wnerwia mnie ten pasek co pokazuje energię bo jak minie troche czasu i ma sie cofnąć o 1 to mi pokazuje załą sumę i jest np.: 1000000/100

Opublikowano

Ja testowałem dzisiaj na zwykłym łowisku na 10 lvl (chyba zamek) ustawilem na 15k i 1 pociągnięcie 1 ryba tylko wnerwia mnie ten pasek co pokazuje energię bo jak minie troche czasu i ma sie cofnąć o 1 to mi pokazuje załą sumę i jest np.: 1000000/100

Da się to ominąć a jak? Zaraz ci powiem jak w cheat engine wykrywa ci dwa adresy to jeden jest tylko do aktywności a drugi jest wizualny jak się nie myle to adres co ma końcówke 180 to jest wizualny i w nim daj wartość pół aktywności żeby był pasek zielony a ten drugi adres to tak jak piszesz 15 tyś i po kłopocie ;) Pozdrawiam

@edit

Dodałem bota do głównego tematu zapraszam <3

Opublikowano

Oh, jest źle, piszesz że opracowałem na 100% a wg. mnie nie jest tu 100%. Bot łowi tylko małe rybki, większe zrywa. Po prostu za szybko ciągnie. Nie wiem jak Ci to opisać nie jest dopracowany do końca. A co do zamykania okien jest dobrze.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Oh, jest źle, piszesz że opracowałem na 100% a wg. mnie nie jest tu 100%. Bot łowi tylko małe rybki, większe zrywa. Po prostu za szybko ciągnie. Nie wiem jak Ci to opisać nie jest dopracowany do końca. A co do zamykania okien jest dobrze.

Zapomniałem dopisać że bot działa tylko z cheat engine zwiększ aktywność włącz boty i wszystkiego dobrego ;P

Opublikowano

Zapomniałem dopisać że bot działa tylko z cheat engine zwiększ aktywność włącz boty i wszystkiego dobrego ;P

A nie możesz go dopracować, żeby działał bez CE. Nie wiele brakuje.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A nie możesz go dopracować, żeby działał bez CE. Nie wiele brakuje.

Nie chce mi się ale urzywajcie bota razem z CE (Aktywność + Speedhack {ustawcie na 3.0}) odpalcie boty i gotowe na tyle wam moge w tej chwili pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...