Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT-Łowisko NK (Gone Fishing) Hack 2012] by Kame?+ dodano bota Rybaczek 1.0

kame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kur ludzie ja was nie kumam mi zamyka a wam nie zamyka ... Nie umiecie tego włączyć to nie grajcie w łowisko albo nie bierzcie tego bota sami sobie zamykajcie okno sami sobie łówcie ....

Kame siedział ileś tam godzin czy tam dni a wy takie bzdury pierd nie działa nie to nie tamto ....

Nie umiecie włączyć to nie włanczajcie

miałem podobny problem bot nie zamykał okienek, kilka razy próbowałem wgrywać :(

jest sposób, wyrzucić nalezy pliki close w katalogu tools właczyc rybki wyciać z przeglądarki swoje i podmienić

u mnie zadziałało :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie że zamyka okna , słuchaj krótka porada: Włączasz bota i te closemsg czy jakoś tak, potem jak ci wyłowi rybe to najeżdzasz myszką na X ale nie klikasz i to ci samo kliknie. Potem jak juz wylowi rybe to zamknie samo.

PS. Jeżeli wyłowi ci się później śmieć to musisz zrobić tak samo gdyż ,,X'' ma inny wygląd. Proszę i myślę że pomogłem, a jak nie to nie wiem co już z tym. Mi to działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Normalnie że zamyka okna , słuchaj krótka porada: Włączasz bota i te closemsg czy jakoś tak, potem jak ci wyłowi rybe to najeżdzasz myszką na X ale nie klikasz i to ci samo kliknie. Potem jak juz wylowi rybe to zamknie samo.

PS. Jeżeli wyłowi ci się później śmieć to musisz zrobić tak samo gdyż ,,X'' ma inny wygląd. Proszę i myślę że pomogłem, a jak nie to nie wiem co już z tym. Mi to działa.

Dokładnie tak jak kolega napisał to działa wystarczy ze zrozumieniem czytać i miec choć małe pojecie o tym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiele osób do mnie piszę w sprawie poprawnej pracy bota a więc już wam wyjasniam <_<

Wiem że tak się dzieje lecz bot też nie jest doskonały trzeba tak na to patrzeć ma swoje błędy których nie da się zlikwidować. I do tego dochodzi szybkosc internetu itd. Ostanio można zauważyć że zostało wprowadzonych kilka aktualizacji do gry łowisko co też jest przyczyną występowania błędów w pracy bota.

KPW? :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi nie działa na 1600x1200 :C włącza się go jakimś przyciskiem czy coś?

@@Edit

Okay działa, nie miałem folderu tools :D

;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...