Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer Last Chaos EP1!

bazyli123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrób tak...

Kliknij prawym przyciskiem myszy na bazę i wybierz ,,Dump SQL file...'' i wybierz plik z ta nazwa .sql :D i bedzie sie przesylac

@edit 100 post!!! :D tego tematu

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz mam invalid password, jak w tym newStobm czy coś zmieniam ip to mam ten sam błąd z ta bazą danych.

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

ip zmieniamy tylko w iptool.exe nigdzie wiecej jesteś pewien ze zrobiles poprawnie konto???

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

mam problem .. z tym ep1 tzn zabije moba mam crashed dokladnie to gameserver wywala i mam dc .. co mam zrobic

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

ip zmieniamy tylko w iptool.exe nigdzie wiecej jesteś pewien ze zrobiles poprawnie konto???

tak zrobiłem przez navicat i przez rejke. Już nie mam problemu z tym invalid password tylko z timed out. Wiesz może bazyl jak naprawić ten timed out? Zajrzyj też tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/529887-pnie-moge-zalogowac-sie-na-serwer/

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

jaką komende wpiać jak chce dostać itemek o id 1000 lub przywolac kolesia od tomba?

prosze o pomoc

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

może ktoś pomóc w tych 3sprawach?

1.Jak zmienić max lvl

2. Jak zrobić reset żeby pozbyć się timed out

3. Jak zmienić +itemków jak dropią w sensie by np dropiły do +100

Daj minusa co ci szkodzi ^_^!!!!

Opublikowano

1. nie wiem sam się z tym męczę

2. napisz lepiej bo cię nie rozumie...

3. trzeba raty podwyższyć tylko ja nie wiem o ile :Dchociasz dropu chyba o *50 :D ale nie jestem pewien :P

1384891713-U294848.png

Opublikowano

hmm hamachi albo trzeba zrobic no-hamachi :)

1384891713-U294848.png

Opublikowano

a jak zmieniam IP w cliencie to mam podac IP z hamachi czy moje IP?

a jak mam odpalic server jak go np. zrobilem zeby kazdy mogl grac tzn. mam go za kazdym razem uruchamiac pewnie zeby dzialal czy nie ?

a jak mam zrobic strone z reje itp.???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mógłbyś dać inny link plików serwerowych? bo pokazuje mi się biała strona jak klikam w link

z góry thx

poda ktos link?

Opublikowano

Sorki ale się wypowiem na temat tych wszystkich serverów A więc tak Każdy robi swój server i po co ??? żeby padł za miesiąc góra Zróbcie ekipę mocną i zróbcie wreście jeden porządny server nawet ten HAMASHI Czy wy naprawdę nie potraficie się zjednoczyć ? Tu nie ma konkurencji Chodzi o to żeby zrobić coś wreście dobrze

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

weż ktoś umieść pliki serwerowe w czymś innym niż megaupload bo padł!

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...