Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ZAPOWIEDZ]ReactiveMT2

smoku001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam sie z Annalise jest tutaj wielki burdel. Najlepiej zrobic raz a pozadnie a przez takie resetowanie to tylko gracze moga odejsc i sie zniechecic. Nie wiem kto za to odpowiada ale z boku to wyglada tak jak by zarzadzal wielkiem szambem.

Ghoust1310 Po co czytac te posty ? jak to sa wypociny malych dzieci... nic nie ogaraniaja. Jak mozna to usunac ??? wystarczylo edytowac ! Bez sensu.

Maku997 ma racje dac sklep za 0 yang z itemami na 1 lv i po sprawie.. ale jak widac Admin nie czyta postow. I ma gdzies to co gracze mu podowiadaja.

Opublikowano

Zgadzam się z Ledi napina na chacie bany za nic napisałem mu że na ts nie ma admina i żeby tam ze mną pogadał to perm z powodu idz na tS ....

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

ja ci cisnałem rodziców? nie znam więc na ich temat sie nie wypowiadałem.... Pzdr Życze ci jak największej fuchy na serwerze gdzie w dzień będzie 50 graczy online,

Opublikowano

I po wyłączeniu każdym ta liczba meleje maleje.... Człowieku włączy na sylwestra serwer gdzie będzie 5 osób ? prosze cie reszta wróci ogarnie topke że nawbijały nolify i nie wbija na serwer

Opublikowano

Nikt ci nie będzie czekał. Przekładasz start 4 czy tam 5 razy a za każdym razem miał być na 100% !! Poza tym ogarniasz to że wbije ci na serwa 20 osób bo reszta leci na Imprezy te 20 osób sięgnie topkę i nikomu nie będzie chciało się potem wbić bo będą High Levele

Opublikowano

Luportiga nie brakuje? to chyba dobrze ;] Napinasz żeby zaimponować dziewczynom na Chacie hahahha Prosze cie

Opublikowano

Maku hiehie nigdy nie byłem top 10 na żadnym dedyku chodzi mi o to że wiele osób gra aby zaitnieć na serwerze troszke z dupy jest twój post

Opublikowano

Ten serwer nie ma przyszłości, dlatego też odradzam wam grę. Co admini zrobią jak będzie jakaś poważniejsza awaria jak nawet nie umieją dodać itemków na start? Ten cały burak Luportiga mówił, że dedyka "niby" jest opłacony do marca muahahah Po co wam dedyk do marca jak graczy nie będzie? Powodzenia i szczęsliwego bo szczęście się wam przyda.

Opublikowano

bEZ EQ NIE UMIESZ GRAĆ JA JUZ 28 LV SUrA do 20 lv sie męczyłem cienias nie umie grac bez eq to jest mini hard ćwoku

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...