Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ZAPOWIEDZ]ReactiveMT2

smoku001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Kiedy server wystartuje?

- MOŻE dzisiaj...

I co to ma byc za odpowiedź?..Żenujące nie psujcie takiego serva...

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W 2012 roku idź do przodu krok po kroku, niech Cię nadmiar kasy męczy, niechaj fiskus Cię nie dręczy, niech rodzina żyje w kupie, resztę miej głęboko w d...!

Zyczy Szymcio:**

Szczerze serwer mialbyc przeceiz o 12 on ale jak pisalem wczesniej bedzie przelozony na 18 - 21 a potem na drugi dzien.

61093c6efb.png

Opublikowano

-Kiedy server wystartuje?

- MOŻE dzisiaj...

I co to ma byc za odpowiedź?..Żenujące nie psujcie takiego serva...

Kto ci tak kur** niby odpisal..?

Wystartujemy dzis na 100% moze zaraz , zalezy od tego kiedy GA wejdzie na Kompa.!

Czekam na drugiego GA zeby mi przeslal tabelki account.account i player.player od strony, bez tego nie ruszymy , chyba ze chcecie bez rankingu?

Moge odpalic teraz serwer ale nie bedzie dzialac ranking graczy/gildi , pozniej jak dostane tabelki to bym musial res kont zrobic zeby rank dzialal normalnie , wole poczekac , wszystko jest skonczone , dopracowane , zostalo tylko wgrac glupe tabelki.

Opublikowano

Skąd wiesz że 1?? Może coś innego się zepsuło?? Nie wiecie co robią więc ich nie oceniajcie że są dzieciaki itp. jedyne co można tera o nich powiedzieć że trochę nas olewają bo nie dali żadnego info. Mam nadzieje że zepsuło się coś poważnego i są bardzo zajęci jak najszybszym włączeniem serwa i dlatego nic nie piszą, to się okaże.

Edit.

Nie zobaczyłem że odpowiedziałeś sorka za posta.

Opublikowano

Kto ci tak kur** niby odpisal..?

Wystartujemy dzis na 100% moze zaraz , zalezy od tego kiedy GA wejdzie na Kompa.!

Czekam na drugiego GA zeby mi przeslal tabelki account.account i player.playerod strony, bez tego nie ruszymy , chyba ze chcecie bez rankingu?

Moge odpalic teraz serwer ale nie bedzie dzialac ranking graczi/gildi , pozneij jak dostane tabelk ito bym musial res kont zrobic zeby rank dzialal normalnie , wole poczekac , wszystko jest skonczone , dopracowane , zostalo tylko wgrac glupe tabelki.

takie bajki to powiedz mamie zeby ci opowiadała a nie tu ich w balona robisz

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Zgadzam się z 2UP wole poczekać i grać na DOBRYM serwie bez bugów itp.

Krystian3388 nie podoba Cię to wypad każe ktoś Ci tu grać ???

Opublikowano

kurwa ogarnijcie sie dzieci i nie roby jebane . może ogarniecie się i poczekacie jak chcecie grać jak zrobią to wystartują nawet 50% z was nie ma pojęcia jak dodać fmsa do npc ... więc nie pierdolcie

Opublikowano

Ruszy to ruszy widzę że chłopaki mają lekkie problemy z ogarnięciem ale jak zrobią to w końcu to przecież ruszy !

thetrahydrocannabinol

SADZIĆ

PALIĆ

ZALEGALIZOWAĆ

!!!

Opublikowano

same nolife kur dzis sylwester a sie przejmujecie o serwer boze noobki szykować sie na impreze kur a nie tylk o 24/7 na kompie

// blok na 24h

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Pisze wam tak jasno i wyraznie start w okolicach 15 100% prezke juz robie więc nie spamowac bo raportuje!!

TS 3

94.23.93.145

siedze mozna wchodzić i pytac

xat tam mozecie spamic

http://xat.com/Luportiga

fffffffa.png

Opublikowano

same nolife kur dzis sylwester a sie przejmujecie o serwer boze noobki szykować sie na impreze kur a nie tylk o 24/7 na kompie

// blok na 24h

A weź idź się utop

Pisze wam tak jasno i wyraznie start w okolicach 15 100% prezke juz robie więc nie spamowac bo raportuje!!

TS 3

94.23.93.145

siedze mozna wchodzić i pytac

TS OFF ;D

Opublikowano

Jesli by tłumaczyc z Ang. tak to oznacza ale w języku Metka całkiem cos innego często okreslają Ludzie Fail serwy ktore wgl nie wychodzą..

fail - w sensie ze serwer jest pomylka, beznadziejny

fake - serwer nie istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...