Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ZAPOWIEDZ]ReactiveMT2

smoku001

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może bedzie 6-7 ale nie tobie oznajmiac ludzia ze serwera nie bedzie wprowadzasz ludzi w błąd @raporcik za spam cągły

fffffffa.png

Opublikowano

może bedzie 6-7 ale nie tobie oznajmiac ludzia ze serwera nie bedzie wprowadzasz ludzi w błąd @raporcik za spam cągły

Raportuj ile chcesz ,widac ze nie umiesz przeklnac prawdy i krytyki innych. (przeklnac ,polknac itp.)

61093c6efb.png

Opublikowano

Server polecam tylko niewiem kiedy wystartuje :/ bo nadal off

Po prostu dziecinada ;/ Nauczcie się robić serwer a dopiero później pomyślcie o jego stworzeniu...

Zgadzam sie Bardzo !
Opublikowano

szymcio po co spamisz mi w temacie jak to nie mój serwer? co mnie prawda obchodzi prawda jest taka ze spadam o 17:45 na sylwka a ty siedz tu i sie męcz psychicznie próbując pokazac wszystkim że jak ty cos powiesz od razu znaczy kłamstwo;x

fffffffa.png

Opublikowano

Beta była po to, żeby wszystko dopracować, a nie zapowiadają oficjala i mówią, że muszą dopracować pare rzeczy. Po to była beta.

carv2.jpg

Opublikowano

beta była od 110 lvl zapomnieli sprawdzić 1 lvl dlatego jest malutki problem wszystko idzie w dobrym kierunku

fffffffa.png

Opublikowano

beta była od 110 lvl zapomnieli sprawdzić 1 lvl dlatego jest malutki problem wszystko idzie w dobrym kierunku

Ale kurde ,przeceiz to jest zmienic pare cyferek + id itemow .... czy to taki wielki problem? No przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac dla mnie jest to (jak kolego wyzej pisal) jedna wielka PARODIA ....

61093c6efb.png

Opublikowano

Ale kurde ,przeceiz to jest zmienic pare cyferek + id itemow .... czy to taki wielki problem? No przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac dla mnie jest to (jak kolego wyzej pisal) jedna wielka PARODIA ....

czekam na twój serwer jak to takie proste wszystko ;p

fffffffa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...