Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][ZAPOWIEDZ]ReactiveMT2

smoku001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuuign.png

beztytuu2qi.png

92781454.png

rfsdf.png

dalej nic ciekawego bo sie dowedział ze dałem ss na forum

dzieki za te info nawet nie oplaca sie grac tu

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, to nie była rozmowa z Szafirem. Jeżeli Szafir mówi, że żadnego navi nie będzie. To znaczy że nie będzie.... Co to by była za gra z navi ?... 2 godziny na serwie pozabijasz wszystkich i co ? Znudzi Ci się.... Jeśli chcecie już eq z navi, to nic prostszego niż założenie własnego servera i sobie dawajcie eq z navi, albo jak chcecie, to idźcie na serwery hamachi. Tam znajdziesz teraz pełno serverów przy którym na start masz eq z navi....

99523830871009328537.png

Opublikowano

zaraz dam więczej ss

a mozesz dac z nr GG? chce sie upewnić czy to On

Opublikowano

Dlaczego z Was takie dzieci, widocznie maja jakiś powód dla którego opóźniają start. Co Wam to da, że popłaczecie "jaki ten serwer jest głupi", "nie zagram juz" itp.? Kogo to interesuje? Jak nie chcecie to nie grajcie i skończcie już się użalać...

Opublikowano

Adam denerwujesz mnie co raz bardziej, po co takie głupoty piszesz ? skąd mamy pewność, że to akurat Szafira gg ? ponieważ w każdej chwili, mogłeś lub twój kolega, ten numer pod tą nazwa, brak daty, mogło to być na dawniejszych serwerach .., więc nie do końca przemyślałeś, twoje beznadziejne oskarżenie.

Adam, troszkę trzeźwego myślenia.

Nie polecasz serwera ? nie graj, nikt ciebie nie będzie prosił o granie na serwerze.

Nie mam zamiaru ani ochoty wdawać się z jakimś "Debilem" w tą dyskusje, ale naprawdę twoje zachowanie jest cholernie egoistyczne , a tego niestety nie szanuje w życiu.

Opublikowano

Adam denerwujesz mnie co raz bardziej, po co takie głupoty piszesz ? skąd mamy pewność, że to akurat Szafira gg ? ponieważ w każdej chwili, mogłeś lub twój kolega, ten numer pod tą nazwa, brak daty, mogło to być na dawniejszych serwerach .., więc nie do końca przemyślałeś, twoje beznadziejne oskarżenie.

zobacz na Forum to jest jego GG co adam podał !

Opublikowano

server fajny gralem na becie

a moze zmienil numer??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...