Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heheh od ostatniego czasu avast wykrywa zagrożenie ;D na str pormt2 więc nie wbije ale uważam że warto tam zagrać grałem na każdym serwie promt2 lomaxmt2 itp (4bidden) początki są super tylko jednak potem trochę się wszystko psuję z czasem i jest za muła ale polecam ;d

Opublikowano

Co za k*rwa biedaki boże.. 2zł nie macie...

Nie Lubisz Justina Bibera? Kliknij ponizej !

Kliknij Tutaj!

redpillbluepill264x300.jpg

Czerwona pigułka to + DAJ mi GO !

Niebieska pigułka to -- Nie dawaj mi go bo cie UGRYZE !

alceria.png

Opublikowano

2 zł. to jest niewiarygodnie wielka suma! Lepiej sobie zrobić konto na jakiś gównach za darmo i wydawać po 50zł. miesięcznie. Joke ...

Serwer polecam, gram na nim ponad 3mieś i jak dotąd wydałem tylko 5zł. Gdybym grał na innych serwerach wydałbym zapewne dużo więcej na IS'a lecz na szczęście na tym serwerze go nie ma co jest dużym +.

Pozdrawiam.

Co ja tutaj robie?

Opublikowano

@up

Tiveria istnieje już dość sporo pare miesięcy a z Triadica to chyba nawet rok...

ProMT2 to jeden z najlepszych płatnych oraz 4fun serwerów...

Teraz jest s2 który jest o wiele lepszy, polecam !

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@up

Tiveria istnieje już dość sporo pare miesięcy a z Triadica to chyba nawet rok...

ProMT2 to jeden z najlepszych płatnych oraz 4fun serwerów...

Teraz jest s2 który jest o wiele lepszy, polecam !

Tiveria już rok ponad stoi, ale ja nadal na niej gram. Według mnie jak ktoś gra na jakimś serwie jak Tiveria, Balmora, Nawie i ma tam jakieś fajne eq to nie warto grać na takich 4fun easy jak np. ProMT2 XenoXMT2, Divine World (którego nie polecam), bo można się szybko zniechęcić do gry na takich dobrych hardach, bądz medium.

Opublikowano

powiem tak kiedys był to fajny serwer spoko ludzie ,każdy kazdemu pomagał razem sie tez expiło gadało na skype lub ts pózniej zaczeły zajefane bugi pózniej znajomi zaczeli odchodzić itp serwera nie polecam powodu nie ogara decoo który zamiast słuchac graczy ze sa bugi nazywa ich od dzieci ,debili itp serwer powstał dla kasy

zeby zrobić porzadne eq zajmuje to tylko jeden dzień no też kupę botów co robią na modach sr i um

Opublikowano

Serwer nawet...

Ale ciągle loga, NPC też się nie otwierają ,max lvl 250 który chyba trzeba bić na 1 mapce od 120lvla w górę...

Otworzyliście S2 a S1 chyba "Bóg opuścił "

baner.jpg
Opublikowano

to ciebie drogi kolego popierdolilo zdrowo , jesli nie wydajesz na serwer to skoncz grac ,bo w pewnym stopniu nie masz do tego prawa. serwer z dupy sie nie utrzyma

jakoś inne serwery mogą utrzymać sie bez płatnej reje. Według mnie wydawać kase ogólnie na metka to głupota...
Opublikowano

Mogą się utrzymać, ale na IS, który generuje ISowców, czyli super uber koksów wydających 300zł i wkurzających tych których na to nie stać. Płatna reje to najlepsze rozwiązanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

POJEBANY SERWER NIE WBIJAC TYLKO NA KASE NACIAGAJA !!!

[img]http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1373375745-U661747.png[/img]

Opublikowano

ja grałem na serwerze na samym początku wtedy było zajebiście teraz serwer został zjebany i pojebany szczerze nie polecam

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

to ten jedyny serwer, który mi się podoba. Ale trochę itemy mi się nie podobają.

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Prosze o dodanie clienta na inny hostig bo z tego mi pisze 3h a z tego z ich strony 5h.

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."

Fryderyk Nietzche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...