Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może link do pełnego klienta serwera? bo patcher co chwile wywala mi jakieś błędy a download klienta na stronce nie działa...

Chyba was poyebało :D

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak czytam posty nie których graczy o tym ile niby gracze wydaja na serwery ja powiem wam jedno nie wydałem ani 0 na żadnego priva więc przestanicie pierdolic o wydawaniu kasy na privy bo jak wy wydajecie to nie znaczy że inny rej płatna bb nie będę płacił za serv który może paść po tygodniu albo po tygodniu mi się znudzić

Opublikowano

Ja tu skończyłam grać, gdyż deco to idiota i nie ma żadnego pojęcia o podstawach mechaniki pvp tej gry, a świadczą o tym np takie zbroje po 2k obrony z 30 na magie i 45% na ludzi, tylko totalny debil takie na server pvp robi albo ktoś kto na umór chce pvp tej gry spierdolić.

Reszte pozostawiam waszej uwadze, odradzam to na pewno pvp server nie jest, bo nie sprzyja temu żaden aspekt ekwipunku na tym serverze.

Opublikowano

o_O 43 online.

Widze,że rozkręciliście ten serwer wczesniej po 15 osób online.

Ale rejestracja płatna??

Bez komentarza !

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ja uważam, że takie rozwiązanie jest sprawiedliwe. Albo się ma kasę na reje i się gra albo nie ma i nie gra. A w grze wszyscy są sobie równi, każdy ma takie same szanse na dobre eq, nie to co na innych priwach z is gdzie dzieciaki biorą tel ojca i wydają kasę w is.

Nowicjusz
Opublikowano

elo zjebany ten serw nara

elo nabijam posty spam

elo

ej jak tu sie robi double posty nara

ej pomocy jak zrobic wiecej postow nara

elo pomoze mi tu ktos nara

Nowicjusz
Opublikowano

bug na bugu bugiem pogania, zero kultury wśród graczy, za to chamstwo jest tu bardzo popularne, team kompletnie nie interesuje się serwerem, nie wspominając już o tym beznadziejnym expie po 125lv.

pozdrawiam DEDZIO30, PvD, BosoPrzez. Ludzi którzy "nigdy nie logają", myślą że są pępkiem świata a serwer został stworzony dla nich.

Dziekuje za pozdrowienie ;d Ale juz duzo sie zmieniło ; D Pozdrawiam Kocico ; *

Opublikowano

@up

zastanów się trochę jeżeli to jest serwer PvP to czyli is jest w sumie niepotrzebne wiec reje jest płatne tylko z tego powodu żeby serwer nie upadł .

Polecam serwa są "dzieci neo" ale są też ogarnięci ludzi .

pozdrawiam Deco .

nara

Opublikowano

Serwera nie polecam .Kolega założył konto ..ŻENADA !Kupił paczkę 200 futer x3 .Odebrał je ,wszystko spoko ,pięknie ładnie .Następnego dnia ,futer nie było ;> .Serwer tylko dla kasy .Szczerze nie polecam .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema mam problem stworzyłem sobie postac i gdy na nia chce wejsc wyskakuje "Cannot open property pack file (filename pack/property) i mnie wywala pomocy piszcie tez na PW PLIS!!!! Z góry thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...