Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest problem alchemik mam nadzieje że to przeczytasz na zoombie nie wiem czemu postać mi się zbugowała jak to naprawić i się odbugować ?

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś Serwer był boski , 800 ludu ,, wojny gildii .. Teraz serwer spadł na psy moim zdaniem . No ale cóż.. Jak ktoś lubi się pobawić tydzień to warto zagrać .

Opublikowano

Nie mam dlaczego, ale przy wybieraniu postaci, nie widzę właśnie tej postaci, lecz ściskam Enter, i przy pasku ładowania pokazuje się pewien LOG Cannot open property pack file (Filename pack/property) ,

Opublikowano

Płatna reje już była od dawna .. Żeby dzieci nie było ..

Nie zagram , prezka spook .

Nie wydaje pieniędzy na Metina i inne gry internetowe .

beznazwy3333.jpg

~ by. OgórekOfKiszony

Opublikowano

Hahahah, reje płatna, co za pajac............. nie rejestrować się na tym serwerze, zbierze określoną ilość kasy i naq i serw OFF

NIE POLECAM

NIe naciągać się !!!!!!!

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

wy tam pierdolicie ze wam szkoda 2zł? a fajki to jaracie po paczce dziennie po 10zł + albo chlejecie browar kratami ale to jeden chuj bo 2zł to szkoda. Sory za wulgaryzmy

Opublikowano

Nie bede placil za rejestracje oraz gdy gra tylko 200 osob hahah...

Nie ogarniam Was.. Nie chcesz? Nie graj! Tacy jak Wy, szukają tylko serverów z płatną rejstracją zeby posty nabić... 2zł to tak dużo, że szok!

Stać Cię na miesięczna opłatę internetu? To nie mów, że nie masz 2zł na cały okres grania na tym serverze!

@Topic

Naprawdę polecam wydać te 2,46zł. Nie ma dzieci, którzy myślą, że jak mają 250 lvl to są Bogami i nie odpisują na pytania nowych[np-50-60lvl].

Opublikowano

Ehh wyslalem sms, i mialem skrzynke na fonie zawaloną i nie przyszla wiadomosc ://

mialem pelna skrzynke a jak usunalem wiadomosci niektore to nic ;/

Opublikowano

A ja powiem tak wydałem te 2 zł i żyje a serwer fajny^ ^ Polecam wszystkim!

SSMT2- ShowMeTheWay(wojownik body, 250lv)

Cavalos- GhostRiderVS(wojownik mental, 189lv)

Zbieram +:P

Opublikowano

Cóż , pograłem trochę i co można powiedzieć, 1 sprawa, cofający się exp ale to można jakoś przeżyć wystarczy iść na słabsze moby , 2 sprawa, drop futer z + heh , po wbiciu 100+ lvl-a wogole mi nie chciały lecieć w av1 nie wiem czy dalej dropią ale jak już exp zacznie normalnie lecieć to zapierdala tak , że moment i futra przestają dropić, 3 sprawa kasa , aktualnie nie leci nawet na 1 lvlu ;/ tyle odemnie, nie grałem dlugo ale to rzuciło mi się najbardziej w oczy.

Opublikowano

Gralem jakis rok temu na tym serwie i bardzo mi sie podoba a te 2.44 zl to na utrzymanie serwa. Zrozumcie ludzie ze lepiej dac te 2zl+ niz po 20 na inne privy. Pozdro ( Nick KoZAK zapraszam do gry)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...