Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem

Niestety moje zdanie o serwie nie jest dobre. Nic nowego, nuda, bronie jeszcze z moda tzn. śr 50+ itp. trudny exp na 1 expowisku, nic szczególnego się nie dzieje, mało rodzajów broni i zbroi na 250lvli.

Jednym słowem: NUUUDA...

0 nowych fajnych questów, 0 nowych ulepków, nowych zbroi - tzn. 2-3 rodzaje hw. złoty, srebrny i oo nowość - biały...

Zapodaje nudą serwer 2/10.

Przykro mi, ale nie widzę sensu gry..

Nieregulaminowa sygnatura?! F U C K THIS S H I T!

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ja czytam co nie które posty to szok jedna osoba napisała że 1lv wbijała ileś tam godzin ja w jeden dzień wbiłem 250lv mam już woja 120lv na razie nim nie expie ninę 250lv sura 121lv i szmana 121lv ...

Opublikowano

wywala mi błąd w patcherze. Błąd podczas łączenie się z serwerem patchowania ;/ a clienta nie pobiore bo transfer tragiczny 62kb/s

Opublikowano

Taa nikt passow nie znal to mi po bazie chodza omijajac firewalle i uzytkownikow na moje ip i szperaja se nie? Wez idz wypuacz sie swojemu kotowi.

@refresh

ban.gif

Opublikowano

Nie działa Mi stronka :<, Ja już tam mam konto a potrzebuje clienta/patchera do którego link również nie działa

Opublikowano

proszę o wrzucenie klienta lub patchera na nowo bo pliki zostały usunięte z hostingów.

Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha.

Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka??

Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!!

Opublikowano

Pobieranie klienta nie działa

Ten plik nie istnieje, dostęp do następującego pliku jest ograniczony lub został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.

Opublikowano

Kur** mać ... wrzućcie tego launchera albo clienta na inny hosting bo się zrzygać można... 10mb/s internet i idzie mi po 90kb/s ja pier**** ....

PS.I tak nie zagram bo mnie hosting za przeproszeniem wkur***

:>>

Opublikowano

Serw chyba OFF, nie działa stronka, clienta też odpalić się nie da ;>

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po 1 Tego serwer już nie ma ( Jest PvPMT2 ) Po 2. Jakaś stara prezentacja dlaczego w ogóle żaden mod nie usunie ? Po 3. Pełno bugów, lagi, pełno dzieci niedających expić . To tyle ode mnie

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...