Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem bot działa konto zrobiłem wszystko ok tylko nie chce zmieniać bonów daje starten i na metinie pojawia się na czacie napis " Już użyłeś tego przedmiotu , oraz jego efekt już trwa " co robić ?? pomóż ktoś ...

Opublikowano

Up - sprawdź czy masz wybonowany item (5bonów lub 7 bonów - zależy czy ustawiasz 1-5 czy 6/7)

Sprawdź czy kupiłeś zmianki i zobaczy czy masz wybrany dobry DLL.

Wszystko działa! Padmak dał na stronce nową wersje bota v3.0.0.1 Czy mógłby ktoś ją wrzucić na inną stronę? Bo ten pier***nięty filesonic mi nie chce pobrać ;/

Opublikowano

sciaglem switchbota v3.0.0.1 i gdy uruchamiam wyskakuje mi error i wyłacza metina oco chodzi znowu ?

pisze cos takiego ''The Configuration file for the language couldn't be found !'' Oco chodzi ???

Opublikowano

Chodzi o to, że bot nie może znaleść konfiguracji dla wybranego języka. Wejdź w ten plik switchbota -> config i sprawdź czy masz wszysckie języki - powinno być 5+ plik lang_conf.

Opublikowano

Hmmm... Być może RaRa Ci źle wypakował.

Najlepiej spróbuj od nowa i jeśli masz na kompie Wersję 3.0.0.1 to uploadnij ją na jakąś nromalną stronę bo z Filesonica mało komu chce pobrać... -,-

Opublikowano

Metin2dropper tez mi zadzialalo wk koncu :D JEA . A teraz powiedz mi czemu jak zaznaczylem opcje Nachkaufer 1-5 bon to nie kupuje mi tych bonow ?

Jak sie nazywasz wogóle w grze ?

Opublikowano

Da się jakoś zmienić nazwę bonu w programie bo pisze w nim taki bon : zweihandverteidigung a w grze mam "zweihänderverteidigung". Ma to jakieś znaczenie?

Up, mi też właśnie nie kupuje bonów, a sklepik otwarty :/;/;/;/

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

omggg przed chwila to właczyłem i teraz jak sobie to wyłaczyłem bo chcialem sprawdzic czy zadziala i teraz znowu mi bledy wyskakuja o jakies configuration czy ki chuj wi ja pie***le zwariuje ;/

moze ja to zle uruchamiam wy ktore dajecie w Detei Suchen ?

Opublikowano

Jak się zmienia nazwę bonów w programie bo pisze w nim taki bon : zweihandverteidigung a w grze mam "zweihänderverteidigung". Ma to jakieś znaczenie?

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

jak wy właczacie tego bota ??

Czy ty kur** jesteś jakiś niedorozwinięty?????????????????

Wszystko masz napisane na 1 stronie pajacu

Sprzedam C9 GOLD EU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...