Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najnowsza wersja :

http://www.mpcforum.pl/topic/714590-dlswitchbot-by-padmak-v3006-naprawione-bugi/

ale ty tępy jesteś... po to masz download 2 zeby z niego korzystać a nie dawać juz inne linki lamusie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć, mam taki problem, otóż miesiąc temu bs śmigał, dziś chce znów pozmieniać trochę bonów i bocik się nie chce włączyć, wszystko robię jak trzeba i po wybraniu porcesu ( metin2.bin ) kilkam : " In den ausgewahlten Prozess injizieren " i wyskakuje komunikator " Error! : OpenProcess failed ! " nigdy się z tym nie spotkałem bo zawsze normalnie odpalał, reinstalacja metina i SB też nie pomogła ;x proszę o wyjaśnienie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jaki to serwer? Próbowałeś kilka razy? Próbowałeś jako administrator? Próbowałeś przez innego injectora?

Więc tak , serwer to EliteMT2 ( miesiąc temu normalnie śmigał ), tak próbowałem kilka razy, oczywiście że przez administrator uruchamiam BS'a. nie próbowałem przez inne injectory, nie wiem nawet o jakie Ci chodzi.

I odświeżyłem te programy : net framework 4.0

microsoft visual C++ library

windows update 4.5

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Masz starą wersję bota? Odpalasz pewnie przez switchbot.exe, a spróbuj odpalić przez tego injectora ze starej wersji switchbot.exe alter injector. Wtedy ci powinno zadziałać.

Opublikowano

Ok spróbowałem ale wychodzi taki komunikator : " System windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia , ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień aby uzyskać dostęp do elementu ""

;( a i tak masz rację, zawsze otwierałem przez tą " szczykawke " czyli switchbot.exe

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Takie pytanie z ciekawości, jaki najlepszy czas do zmieniania bonów ustawić ( kumpel się pyta ) tak żeby bot się nie gubił.

Teraz to 300/350.

Opublikowano

Mam pytanie, czy można włączy bota na dwa serwery ? np. chcę na EliteMT2 i na ErurisMT2 ?

Tak, ale w procesach wybierz te przypadające na danego clienta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czemu ale brakuje mi w tym bocie jednego pliku i nie działa mi on

a dokładnie tego co uruchamia sie i wybiera plik switchbotv3 i nie mam go co mam zrobić??

dokładnie nie mam plikiu switchbotv3 - alter Inje...

pobiore to gdzies bo sam nie wiem co teraz

Opublikowano

nie wiem czemu ale brakuje mi w tym bocie jednego pliku i nie działa mi on

a dokładnie tego co uruchamia sie i wybiera plik switchbotv3 i nie mam go co mam zrobić??

dokładnie nie mam plikiu switchbotv3 - alter Inje...

pobiore to gdzies bo sam nie wiem co teraz

bo to jest wirus... a jak masz właczonego antyvira to ci ten pliczek usunie... ale po co ci nawet ten do odpalania

jak lepiej AirDrop mieć i przez niego odpalić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć Wam. Mam problem. Gdy uruchamiam plik Switchbotv3 , to wyskakuje mi okienko:

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Mozesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

co robić? ;/ Daaje lajki jak zadziała. ;33 Prosze pomózcie. ; //

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...