Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bot działa poprawnie u mnie skoro nie mam rejestracji tak jak na VideoTuT tylko odrazu logowanie i jak bot wejdzie to jest cały biały anie niebiesko-czarny. A mam jeszcze takie pytanie ten bot szuka bonów w takiej kolejności jak ustawiłem czy jak wejdą takie bony pomieszane to też się zatrzyma?

Nie ma reje bo jest już nowsza część. A bony zatrzymują się w kolejności losowej, nie tak jak ustawiłeś.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic w opcjach nie trzeba zmieniać? Bo wczoraj chodził z dwie godziny bot i w żadnym itemie nic nie zmienił ;x

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Nic w opcjach nie trzeba zmieniać? Bo wczoraj chodził z dwie godziny bot i w żadnym itemie nic nie zmienił ;x

Jaka szybkość? Czasami omija bony.

Opublikowano

1000 nieraz na 1200. A kolejność ustawienia ma coś do tego czy nie? bo ja ustawiam 3 pierwsze to co chce, a dwa ostatnie wolne. Na 5 itemków tylko w 1 mi znalazło takie bony w czasie 6 godzin.

Pomogłem daj Lubię To

Metin2 | OFF |

Opublikowano

1000 nieraz na 1200. A kolejność ustawienia ma coś do tego czy nie? bo ja ustawiam 3 pierwsze to co chce, a dwa ostatnie wolne. Na 5 itemków tylko w 1 mi znalazło takie bony w czasie 6 godzin.

Ustaw na szybkość 250/300 wtedy szybciej Ci poszuka :) Kolejność może być losowa.

Opublikowano

Ok wielkie dzięki. Za każdą wypowiedź lajk leci.

Pomogłem daj Lubię To

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Jest błąd nie moge wyciągnąć id zmianek ustawiam na przed ostatnią kratke w eq i klikam guzik i jest 0 co jest?

I nie moge zmieniać kilku itemków na raz zmienia tylko jeden ostatni.

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1324993926' post='3663974]

Macie spolszczone bony

http://wklej.org/id/607335/txt/

PS: może ktoś podać inny link do downloadu???

// dodaj skan - 1h

Nie ma nadal skanu O,o

Opublikowano

Mam pytanie. Czy bot również przestanie nam zmieniać bony kiedy trafią się większe średnie jakie ustawiliśmy czy tylko wtedy gdy będą identycznie jak te które ustawiliśmy?

Opublikowano

Mam pytanie. Czy bot również przestanie nam zmieniać bony kiedy trafią się większe średnie jakie ustawiliśmy czy tylko wtedy gdy będą identycznie jak te które ustawiliśmy?

tak

Opublikowano

mi niby wszystko gra robie wszystko dobrze wyskakuje okienko z wyborem bonow daje srednie obrazenia wpisuje 40 daje start i nic sie nie dzieje bonow nie zmienia co jest ?

Opublikowano

mi niby wszystko gra robie wszystko dobrze wyskakuje okienko z wyborem bonow daje srednie obrazenia wpisuje 40 daje start i nic sie nie dzieje bonow nie zmienia co jest ?

Bo masz złe ID zmianek.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko dobrze, a bot zmienia mi zmianki co 10 sec, jest ustawione na tyle ile powinno być.. wiecie co jest grane?

sygnae.png

Opublikowano

Ja mam takie pytanie wie ktos jak ustawic zeby bot kupowal zmianki po 200 a nie po 1 bo u npc w kolejnosci sa kolo siebie 2 okienka ze zmiankami w pierwszym 1 zmianka w drugim 200zmianek. jezeli bylo juz opisane to sorki ale jednak 29stron to nie malo i czasu troszke by zeszlo

Opublikowano

mam mały problem, jak otwiera mi się ta lista to mam do wyboru tylko logowanie i wybór języka nie mam rejestracji po kliknięciu "login" od razu otwiera się okno z botem, i nie działa, co może być źle, poradzi ktoś ??

Opublikowano

Witam a ja mam taki problem że np ustawiam w zbroi Hp 1500 i 10% na odbicie ciosu i nie może ustawić czasami widziałem że takie bony były a mimo tego i tak przeskakiwał a jak ustawiłem samo Hp lub samo Odbicie ciosu no to znajdowal :P ale problem jest gdy 2 i wiecej bonow chce miec ustalonych

d0b842e1470e4711a1804eb52b64a424.0.gif

Opublikowano

tez mam ten problem wszystko się załącza ale nie chce zmieniać mi bonów ustawiam wszystko i nic ...

próbuje na kilku serwerach i nadal nic proszę o pomoc

Opublikowano

Pomoze ktos ? Gry Uruchamiam bota zaraz na etapie "Datei Suchen" po zaznaczeniu na switchbotv3.dll i wcisnieciu napisu ponizej pisze Cannot find Python22.dll ? Wiecie Co zrobić żeby działało Z Góry dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...