Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam taki problem. Gram na serwerze PandoraMT2 i w sklepiku jest tylko po 1 zmiance . Nieraz sie zacina przy zmienianiu bo nie nadaza kupywac zmianki .
Gdy kupi zmianke , to zmieni z 3x razy i przerwa z 15 sec i znowu kupuje 1x , zmieni z 3x razy i znow przerwa . Jest jakas mozliwosc o szybsze kupywanie zmianek ??? Jezeli tak to prosze o podanie . Z gory dziekuje ;DD

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot chujowy .. Do dupy ulozona instrukcja .. koszmar Nastepnym razem postaraj sie lepiej

Bot jest jednym z najlepszych, jak nie najlepszym. Instrukcja jest prosta jak drut...

Opublikowano

Mam pytanie

Odpalam tego BS'a ustawiam serwer wszystko działa do póki otwiera mi się okienko w którym powinna być opcja rejestracji i loginu a mi wyskakuje tylko loginu co według tego poradnika jest złe. Wiecie w czym leży problem dodam że mam win 7

16322917.jpg
Opublikowano

Mam pytanie

Odpalam tego BS'a ustawiam serwer wszystko działa do póki otwiera mi się okienko w którym powinna być opcja rejestracji i loginu a mi wyskakuje tylko loginu co według tego poradnika jest złe. Wiecie w czym leży problem dodam że mam win 7

Bo już jest nowsza wersja, dlatego nie trzeba się rejestrować.

Opublikowano

Wszystko działa na Virtualmt2, dzięki.

Mam tylko jedno pytanie, jak mogą powiązać tego bota z moim kontem? Chodzi mi jak mogą ''się skapnąć'' ,że tego używałem? Ktoś wyłapał przez to bana?

Opublikowano

Wszystko działa na Virtualmt2, dzięki.

Mam tylko jedno pytanie, jak mogą powiązać tego bota z moim kontem? Chodzi mi jak mogą ''się skapnąć'' ,że tego używałem? Ktoś wyłapał przez to bana?

Jak bd stać cały czas w M1 mając 1lvl to raczej się zorientują. Ale mało osób dostało bana za BS'a.

Opublikowano

Hej, mam problem z szybkością zmieniania bonów, bo obojętnie czy wpisze 1 czy 9999999999 cały czas zmienia tak samo szybko, boje sie ,że będzie mi omijać bony, jak to naprawić? Mam wersję 0.0.5.

Opublikowano

Hej, mam problem z szybkością zmieniania bonów, bo obojętnie czy wpisze 1 czy 9999999999 cały czas zmienia tak samo szybko, boje sie ,że będzie mi omijać bony, jak to naprawić? Mam wersję 0.0.5.

Zazwyczaj tak się dzieje gdy masz lagi lub brakuje Ci jakiegoś pliku. Spróbuj zainstalować na nowo, może pomoże.

Opublikowano

Mam problem :/ robie wszystko jak jest w poradniku i niestety Metin mi po 3 sec zaczyna Lagowac a potem mi go wywala :/ i nie wiem o co biega :/

Robie tak :

1 Wlaczam metka , nastepnie odpalam botka alter injector

2 wyskakuje mi okienko i klikam chosse DLL

3 wybieram switchbotv3.dll

4 klikam otworz

5 biore chosse window

6 biore na metka

7 wywala mi metka :/ o co biega? Server to Xenoxmt2

ps jak niektorzy wiedza xenox ma zabezpieczenia ale switchbot dziala na xenoxie! v2 mi dzialalo!

wyłącz antywirusa :) powinno pomóc też miałem ten sam problem .Więc wyłączyłem antywirusa i wszystko ładnie śmiga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...