Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sorki ale byłem na wakacjach więc nie moglem aktualizować posta

poza tym jest zawsze download 2 po to jak by padł 1 a 2 jest do oryginalnego downloadu padmak...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam jeden minus tego

1.mam laptopa a przewaznie 2 na jednym mam windols 7 a na drugim windolas XP na windols 7 normalnie dzala bez probremów dzala a na windols XP nie dzala prosze o pomoc.

PROSZE O

pelne wytlumaczenie jak i co zrobic.

Opublikowano

powiem wam tak niby jest 1000bonusów na sek ale tak wolno zmienia ze szok na pandorze zmiania 100 razy szybciej gdzyz bs jest juz komendą dodatkowa w modzie i tak wile razy szybciej zmienia

Opublikowano

Kategoria:Wyeliminowane zagrożenia bezpieczeństwa

Data i godzina,Zagrożenie,Operacje,Stan,Zalecane działanie

2012-07-22 13:44,Wysoki,switchbotv3.exe (Trojan.Gen.2) wykryte przez Automatyczna ochrona,Zablokowano,Wyeliminowano – nie jest wymagane żadne działanie

-.-

Opublikowano

cze gdy wlaczam juz nacisnolem strzykawe tamte okno sie pokzalo wcisnolem switchbot3 dll i potem w te 3 sec najezdzam na metka ale pokazuje sie jakies okno napisze tresc: ein fefkler ist beim laden von core QtGui4.dll aufgetreten bitte uberprufe deinen vinnerscaren und andere programme die reinpfuschen konnten . Fehler 126

Opublikowano

Mam windowsa 7 i na Pandorze mi nie działa.

Nie wyłącza mi metka ale gdy klikne start w ogóle nic sie nie robi, zero reakcji. Może ktoś, komu działa napisze gdzie ustawia broń, jakie ma ustawienia w bocie itp..

Z góry dzięki.

Opublikowano

witam mam blad w bs gry wlaczam gre ok odpalilem wlaczam bs nie dziala wywala do pulpitu potem sciagnalem inna werscje v3.5 czy cos takiego nastepny blad z jakis dgb.dll czy cos takiegoooo helppppp

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

witam mam ten sam problem co kolega wyzej otoz gdy juz uruchamiam bota ustawiam bony wciskam start i nic sie nie dzieje zadnej reakcji nie zmienia bonow ani nic .. wie ktos moze co zrobic? z gory dzieki

Opublikowano

jest może jakaś opcja w jakimś bocie żeby ustawić średnie 40-50 i żeby się zatrzymał bo tak to cięzko wpisze 50 to zanim on idealnie na takie natrafi to rok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...