Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Free [Dedyk]

Reisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już zrobiłeś tego 4 Funa, to mogłeś już dać bony, maks, zapewne i tak każdy na Bonusswitcherze włoży ... więc myślę że to powinno ulec zmianie.

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Invisible here... ale tu większość osób głupoty gada.. ;/ BM nie do zdarcia? bez jaj, mówicie, że mental dużo bije spotkajcie zajebiście mocnego bodego to na combo was pojedzie a na mentala narzekacie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przerwa Techniczna 6.01.2012

Witam dzisiaj o godzinie 17:00 odbędzie się przerwa techniczna która może potrwać nawet do 2 godzin. Prosimy się wylogować do tego czasu i nie logować dopóki nie będzie informacji że juz można wejść do gry na forumowym shutboxie, ponieważ serwer będzie wyłączany i włączany kilka krotnie.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Podniesiono max lvl do 127 aby umozliwic rozdanie wiekszej ilosci statystyk.

Poza tym

OX odwolany problem z plikiem.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Dlaczego mi link do klienta, launchera, ani łatki do szeptu z GM nie działa?

Strona internetowa jest niedostępna

Połączenie z serwerem www.multiupload.com zostało przerwane.

Oto kilka propozycji:

• Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
  • Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
  • Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
  • Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz kolejno menu klucza > Opcje > Dla zaawansowanych > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LANi usuń zaznaczenie pola wyboru „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.

To uliczny flowklor Ry i WSRH,

Robimy to po to by nie zwalniać tempa,

To wszystko się tli i podnosi tętna,

A ciebie znów mdli, uważaj by nie przegrać.

Opublikowano

Event ZUO rozpoczety na calej mapie pustyni ponad 100 metinow Jeon-Un do dropniecia masa perel.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Malz mozna zdobyc na kilka sposobow ale jak ktos jest nie doinformowany i pisze bzdury to spoko ja to zlewam ^^

Trzymaj sie.

wiem jak można zdobyć małże !!!!!!

ale chodzi także o to że przydało by się np. 255lvl, nowe bronie i zbroje odbugowane, większe bony

Opublikowano

wiem jak można zdobyć małże !!!!!!

ale chodzi także o to że przydało by się np. 255lvl, nowe bronie i zbroje odbugowane, większe bony

To sie zastanow o co ci chodzi zanim napiszesz posta lvl zostal podniesiony do 127, zbroje zostana dodane na dniach, broni nie bedzie wiecej bo te co sa, sa mocne.

Reisu, widzę że Server chodzi - to wspaniale ! Pisałeś że w Styczniu off, zmieniłeś zdanie ?

Styczen sie jeszcze nie skonczyl.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

No i dobrze że broni więcej nie będzie, mam nadzieję że ta zbroja która będzie dodana, nie będzie z painta. Czy tam pseudo hwangi róznych kolorów, czy tam tęcza.

Wprowadź jakiś szafir, rubin. Jak już.

Btw.

Czemu czasami wywala i nie da się zalogować ?

Opublikowano

Bug na bugu i tak można w nieskończoność uzasadnienie kilka stron temu ..

Chlopie pisales to juz kilka razy i ci grzecznie napisze wypierdalaj mi z prezki placzku zasrany.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

No , powiem wam niestety , że serwer jest już offline - Choć miał się trzymać do końca stycznia 2012 roku .

Pozdrawiam Looyz

Jeżeli Ci w czymś pomogłem to proszę odwdzięcz się mi "Lubię to!"

Opublikowano

Ta.. najpierw 20:00 teraz 22:00 ogarnijcie sie może dzieci, co?

Wszyscy na xat'cie forumowym mówili że dostali info od [GM]Marla, że Reisu będzie koło 20, więc nie wiem po co to wymyślasz up ze 22 =.= nie wciskaj kitu nowym graczom z łaski swojej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...