Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Free [Dedyk]

Reisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka fajna ale mam takie pytanie bo mi się dopiero pobiera czy są jakieś ulepszacze chodzi mi że np Stalka Woja>>Hwangi i że np Bojowy>>Syriusz>>Smiercio>Diamentowy czy tylko Stalka i Bojowy ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem na czacie i nikogo nie ma...

Nie niszcz mi systemu, caly czas ktos siedzi.

Prezka fajna ale mam takie pytanie bo mi się dopiero pobiera czy są jakieś ulepszacze chodzi mi że np Stalka Woja>>Hwangi i że np Bojowy>>Syriusz>>Smiercio>Diamentowy czy tylko Stalka i Bojowy ?

bron 65lv --> epicka bron

Stal --> hwang

Zbroja 61lv --> szmaragd

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Jeszcze idiotyczna GM'ka Merla.. Która kozaczy tylko bo ma GM a jest ZEREM.

Zerem, dlatego, że poleciałeś z blokadą na czat? zastanów się nad sobą.

W poniaczach siła!

Opublikowano

bm nie da sie polozyc..arena zbugowana do wojen,eq kazdy ma po 15abs i pvp po 1 k sfera;d,ja bym proponowal np.expic do 99lvl robic eq i wojny itp ciekawiej by bylo;d

Opublikowano

Serwer na max 1-2 dni :/ szybko się nudzi. Dodał by 6-7, epiki, 250lvl, zmienił podstawowe bony na jakieś lepsze, coś by dodał jeszcze i spoko, a tu lipa :|

Opublikowano

Nie polecam serwera !! GA to dziecko , nawet regulaminu tam nie ma jest jedynie 1 osoba GM sunshine co ogarnia podobno 1h za wulgi i to na czat a tu perm .

Zbanowal mi permamentnie sure bm na kazda postac full abs , ludzi oraz przeszywke za Wulgi .

Z mojej strony tyle nie polecam .

brak

Opublikowano

Fajnie by ci było jakby jakiś niby ninja albo szaman wyzywali cie od chinczyków itp ? Pomyśl lepiej i zrób regulamin bo widzę że już coraz więcej ludzi nie chcę grać . Aha i cisnołem dlatego że żal mi takich ludzi jak Ty .

@UP

Hmm. Nie raz zgłaszałem to pisało że nie mogę utworzyć tematu . pzdr. Teraz robie drugą postać za którą pewnie też dostane perma.

PS. Postać robię dla jaj żeby po patrzeć jak ten serwer pada ;-]

@UP

Dla twojej wiadomości : MAM

brak

Opublikowano

Mam problem ponieważ wyskakuje mi "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono DevIL.dll,Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem " o co chodzi proszę o szybką odpowiedź daje lajki

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mam problem ponieważ wyskakuje mi "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono DevIL.dll,Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem " o co chodzi proszę o szybką odpowiedź daje lajki

Zapewne luncher. Masz metka spatchowanego? Najnowszy.

I prosze zadawac pytania/zglaszac problemy na forum/SB/TS bo juz temat mi chca zamykac.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

serw był by świetny i tu pojawia się słowo świetny, ponieważ nie wiem czy to GM czy GA zabija komendami wszystkich w m1. Zarąbiście zaczynam pvp i padam zanim przeciwnik do mnie dobiega.

Opublikowano

A Dlaczego Jak Wciskam Enter Wpisuje Text To Pisze Takie Cos ? Jakis Kwadrat kwadrat I x cos tam ? Gm Prosze Wyslij Mi jakiegos Patcha Albo Powiedz Jak To Usunac ?

76561198058318404.png

Opublikowano

Dobijają mnie 3 rzeczy :

1.Bron epicka dla woja 2 reczna.. - za duży DMG

2.Sura BM przesadzona / pobugowna/ nie wiem jak to określic = nie da się jej zabić z full abs na magie ..

3.Gm... Nie chodzi mi o GA bo jest spoko ale GM to porażka..

Opublikowano

Dobijają mnie 3 rzeczy :

1.Bron epicka dla woja 2 reczna.. - za duży DMG

2.Sura BM przesadzona / pobugowna/ nie wiem jak to określic = nie da się jej zabić z full abs na magie ..

3.Gm... Nie chodzi mi o GA bo jest spoko ale GM to porażka..

1.Nie zgadzam się dla woja właśnie dobrze

2.Oczywiście że przesadzona w ogóle dednąć się nie da.

3.Gm do dupy są Prawda !!!

Serwer i tak fajny ;D

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

Opublikowano

łatka naprawiająca szeptanie z GM KONIECZNA:

http://www.multiupload.com/OYHQP86LXV

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=32e0940053b162c63aa5775174b204d3e98153b508bb2a2737fe6822a7c8e38d-1325025614

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Serwer Pro polecam tylko niech GM doda jakieś nowe bronie bo system ulepszeń żenada

Zbroja na 61->Szmaragd+9

Stalka->Hwang

Parta-OBS

itp.

Żenada system ale Serwer Pro Lajk

MrMaziel2_eune_103_5_text.png

Opublikowano

NIE POLECAM!

Ludzie... Tu sie zabic nikogo nie da ... Serwer PVP? Raczej nie. Tak male bony ze sie nie nadaje a to wlasnie frajda z serwerow PVP ze duze bony i nie to zeby ludzie na skilla padali. Ale ta satysfakcja ze jednak da sie duzo walnac a nie 2-5k

xxx

Opublikowano

NIE POLECAM!

Ludzie... Tu sie zabic nikogo nie da ... Serwer PVP? Raczej nie. Tak male bony ze sie nie nadaje a to wlasnie frajda z serwerow PVP ze duze bony i nie to zeby ludzie na skilla padali. Ale ta satysfakcja ze jednak da sie duzo walnac a nie 2-5k

jak nie umiesz grac to sie nie dziw ze nikogo nie mozesz zabic

najpierw trzeba posiedziec kilka h na eq zeby je dobrze wybonowac a potem zabawa z pvp i wojnami

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...