Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Free [Dedyk]

Reisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś o godzinie 18:00 odbędzie się przerwa techniczna (odchudzanie logów, wgranie pytań do OX, naprawienie abs na magię we wszystkich szmaragdach, aktualizacja GM). Proszę się do tej pory wylogować z gry aby uniknąć problemów z eq.

W poniaczach siła!

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Off 4 ever ? jak to. bylo mowione ze do konca stycznia a nie polowy...

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Off 4 ever ? jak to. bylo mowione ze do konca stycznia a nie polowy...

Tak bylo mowione ze serwer na miesiac, teraz wywalilo mi bledy ktore pierwszy raz widze ;p poza tym mam w sobie troche % i szczerze z motywacja od graczy niechce mi sie myslec. Niechce mi sie go naprawiac glownie dla tego ze gracze sa nie opgarnieci i nie warto sie starac, z calego serwera moze z 5% graczy docenialo ze dalem cos za darmo. Ja sam sie przekonalem ze nie warto i jesli ktos zrobi darmowy serwer to jest poprostu idiota ^^ Na dedyku beda prace nad innym serwerem i zapomnijcie ze bedzie on bez ISu. Zauwazylem ze tylko jesli ktos wsadzi cos w swoje konto na grze to ma szacunek do ekipy zarzadzajaca serwerem, w przypadku Play Free za darmo = wyjebane, w ciagu godziny zrobie taka sama postac.

Tym ktorzy doceniali dziekuje za wspolna zabawe.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

@Reisu

Dziękuję Ci , za wspaniałą zabawę na tym serwerze.

I mam nadzieję , że następny serwer będzie lepszy i bez żadnych graczy nie doceniających ciężką robotę nad serwerem.

Już czekam na twojego next dedyka. Powodzenia ;p

zamachyg.png
Opublikowano

CO TO MA KURWA BYĆ ? SERWER PVP BEZ 6/7 !? PORAŻKA ,

//Matzar - Ogarnij kulturę i emocje.

HAHAHAHAHAHA. A co ma być serwer z 6/7 ? Co o wygranej w pvp decydowało by kto pierwszy uderzy skillem?

Koles z gry o nicku Bronx niech do mnie napisze, to ja Shakal.

Opublikowano

Naprawdę , server był spoko . Szkoda że off.

Czekamy na następnego DEDYKA

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Uwaga Reisu napisal ze off forever wiec nie pisac ze nie moge sie zarejestrować jak to messi122 pisze .

Pozdro Dla Całego Teamu

Narkotic

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

fajnie sie grało ludzie nie doceniali jego ciężkiej pracy mieli to w ...

nie wszyscy ale większość...

ciągle narzekali że off co to za serw żałosny itp ale według mnie serwer był super.

Opublikowano

hmmm.może nie powinienem tutaj się udzielać. ponieważ nie grałem na serwerze, ale chciałem tylko napisać, że żałuję, że o tym serwerku nie usłyszałem wcześniej, bo zagrałbym na nim...

szacunek dla admina, aczkolwiek w Polsce takie rzeczy się nie udają, taki naród i piszcie co chcecie, ale to są fakty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...