Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play Free [Dedyk]

Reisu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serva za słowo "Brudas" dostałem perma i Pozdrawiam Reisu Brudasa :**

I bardzo dobrze.

Pierwszy raz jestem na serwerze, na którym dotrzymują słowa i nie tolerują chamstwa oraz prostactwa.

Ten serwerek jest bardzo fajny, można się naprawdę pobawić.

Nie ograniam tylko jednej rzeczy.

Zrobiłem sobie BMa. Udało mi się wsadzić 20UM i 12 LUD do epika.

Walczyłem przeciwko innemu BMowi, który miał dokładnie tyle samo abs co ja.

Miał 14% mniej na ludzi, z racji tego, że miał święty miecz.

Inta miał 10 mniej niż ja. Zręczności miał o jakieś 20 mniej.

Obaj walczyliśmy w hwangu.

Ja HP - 20k, on 22k.

I mnie składał tak, że zostawało mu z 1/4 hp, mimo, że wszystkie skille używaliśmy w tym samym momencie.

Opublikowano

Prezentacja dobrze zrobiona i serwer też nawet fajny, ale jest jeden minus...

Wchodzę do gry to nic nie zrobię, bo czeka 10 graczy na wolnym, którzy każdego biją.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dedyk PVP to ProMT2, ale ten serwer też jest PVP, na pewno zagram.

A ten serwer to co? Pralka?

Znawcy..

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Bugi, bugi, bugi... Po shinsoo biega jakaś zbugowana ninja, mówi że ma buga na sztylety... Kładzie każdego na hita i nikt nic sobie z tego nie robi. Skoro można zbugować broń to ja dziękuje. Sprawdźcie sobie nick Nowciaaa

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Bugi, bugi, bugi... Po shinsoo biega jakaś zbugowana ninja, mówi że ma buga na sztylety... Kładzie każdego na hita i nikt nic sobie z tego nie robi. Skoro można zbugować broń to ja dziękuje. Sprawdźcie sobie nick Nowciaaa

Nie ma buga na sztylety, jest pewien bug ktory daje takie dmg ale znika po relogu/tp. Juz o nim wiem i zostanie usuniety.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

jest bug na biologa a dalej nie jest z tym nic zrobione z tego co piszecie... niby daja za to bany ale co to za problem 2 konto zrobic?... te nowe bronie zepsuly serwer... przesadzony napewno jest mental... moim zdaniem przy full abs wali mi 9,5k znajomy... ja natomiast nie mam moze broni z um ale skillem bije przy full abs nie cale 3k ;x

Opublikowano

Serv pro , tylko ze dzis cos nie mozna narazie zalogować ;] a Nowciaaa ma buga sama mi mówila ze zbugowala ... i radze uwazac na Izaak bo ma dmg . Najpierw z wira walnal 67k ( nie pokazalo sie na czerwono ze 67k ale mialem -50k/16k) potem walnal raz bronia i wyskoczylo 6 razy ze zadal dmg . Potem mówił ze nie hackuje i ze moze walnac z wira i pokazac . Walnal 9k .Sadze ze wtedy poprostu 6x 9k walnal... Pozdro dla Nirvany , Crayzola, Grzyba ;] i całej gildi faborsi od TheRock,Buffowiec,Wrestleman,Kaszanka ;]

Opublikowano

1x widze zeby dmg dzialal jak opisujesz jakby walna cie 6x po 9k bys mial -2k/16k .... predzej bug u biologa wielokrotnie mozna odebrac nagrode... a nagroda jest wartosc ataku... wiec bez problemu mozna bic hitam po 50k

Opublikowano

no ma um... ale nie znam nikogo kto by mial 20 + ;D jedyne co widzialem to epika +9 17um 12 luda ktory miotal 9,5k max no ale porownac atak sury bm, szamanow czy ninji... to ten atak jest ogromny... ja gram bodym wiec tylko szycie mnie ratuje bo bez tego bym pil nie dosc ze skillem 3k to jeszcze hitem 600 ;x nie gram na serwie bo troszku sie znudzil i ten bug ;x kiedys pvp byly ciekawsze czy tez najazdy na inne krolestwa a teraz coraz wiecej osob zna buga moze nie dzialaja na maxa ale 10k ze skilla mozna zarwac a to pol hp;]

Opublikowano

Matzar fajnie sobie słodzić...

Myślisz ze każdy może zmieniać swój sprzęt codziennie?.. ty być może, ale nie pier*ol takich głupot do innych... =.='' zalosne.

Opublikowano

Serwer online.

Przepraszam ale troche mi sie dzis pospalo ;p

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Opublikowano

Pojebany serwer chciałem w kowala się zmienić postać mi się zbugowała siedzę w ziemi i mnie nie widac.

Nie polecam takie serwy to na hamachi.

Opublikowano

Pojebany serwer chciałem w kowala się zmienić postać mi się zbugowała siedzę w ziemi i mnie nie widac.

Nie polecam takie serwy to na hamachi.

Ze niby gdzie sie chciales zmienic? Opcja z polimorfia zostala usunieta x dni temu wiec po co piszesz glupoty ktore sa nie realne?

A jesli masz jakiegos buga z postacia to sie wchodzi na forum serwera i pisze.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

tak3l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...