Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie koniec świata w 2012?

Alfons xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, ale niektórzy wypowiadający się w temacie nie są chyba chrześcijanami i wierzą w zabobony, i rozmyślają nad czymś czego się nigdy nie dowiedzą.

Cytat z Apokalipsy Św. Jana:

Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny.

Ja zawsze kieruję się wiarą, więc nie wierzę w te brednie napisane przez kogoś kto ma 90 lat lub niedokończenie kalendarza.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak żyje ja tym świecie to od zawsze Ludzie mówili o "końcu świata". 12 lat temu też była mowa o "wirusie Milenijnym". I co przestały Wam działać kompy? No własnie, nie... Ba, napisze tak działają i to o dużo lepiej :).

Ktoś pacną głupotę i teraz ludzie to słuchają. A taka prawda że na "końcu 2012" ludzie zarobili, głównie jeśłi chodzi o Show Biznes (Sam widziałem dwa filmy), mnóstwo książek, reportaży oraz KASA!

Tyle mam do napisania :).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nom. Rok 2012 będzie najbardziej kasiastym rokiem. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

to nie miało być w tym roku w grudniu ?

/@up

właśnie ja myślałem ,że w tym roku i smocze monety przepadły kurde

Opublikowano

koniec świata będzie wtedy gdy latający potwór spagetii zejdzie na ziemie i zgarnie wszytkich co w niego wierzą swoimi makaronowymi mackami a reszcie założy komdomy na głowy. Albo UFO przyleci na jednorożcach i wybije nas tęczą.. Ja nie wierzę w końce świata i inne duperele. W swoim życiu przeżyłem około ... hmm 15 końców świata? To że dziadek z alchaimerem, który ledwo trzyma herbate wywróżył, że w 2012 pierdolnie nas meteoryt czy inne coś. Dla majów kalendarz się skończył.. Tragedia,, Jak się skończy kalendarz windows'owski to też będzie koniec świata? Jezeli tak,,, nie bojcie sie cofniemy go o rok - czyli to jeszcze rok do konca.

Mogą być 2 powody dlaczego miałby być koniec "naszego świata"

1. Ruscy wyjebią ten metan. Pół drogi mlecznej pójdzie się jebać

2. Słońce się skończy może za jakieś 200 mln lat.

Najszybciej to sami się pozabijamy. Chyba że kapitan bomba nas uratuje przed kosmitami - jeżeli przylecą.

Edit@ jest jeszcze 3 wyjście.

Chinczycy się namnożą i będzie przeludnienie. Lub wykupią całą europę , afrykę , azję oraz 2 ameryki i zamiast made in poland ( szansa na trafienie 1 : 1000000000000000000000000000000000000) to będzie made in china. Każdy chińczyk powinien mieć maksymalnie połowę dziecka. A co 0.25 rodziny nie powinny miec.

Za kilkanascie stuleci chinczycy beda stanowic 99.81 % ludnosci. Mnożą się jak myszy. Średnio jedna mysz co kilka tygodni około 9 mysiąt.

LEPIEJ UCZCIE SIĘ CHIŃSKIEGO!! PRZYDA WAM SIĘ ZA KILKANASCIE LAT.

Juz teraz chinczycy mogą wykupić europę i całą Azję. Szykujcie sie na zabory chinskie. I nawet cala europa + ameryka nie mialy by szans.

Przewaga wynosi 1:600. dla żółtków

edit2@ chiny stanowią około 1/5 całej ludności na ziemi

76561198034810506.png

Opublikowano

@Shasiro™

Z tymi Chińczykami się nie zgodzę. Ich polityka państwowa miała na celu zatrzymanie ogromnego wyżu demograficznego. Większość ludzi mieszka w miastach, gdzie aby nie stracić ulg majątkowych, można mieć jedno dziecko. A z chęcią posiadania kupy kasy nie wygrasz, dlatego wzrost demograficzny spada. Za to w Indiach dzieci są traktowane jako błogosławieństwo od bogów. Więc niedługo zaleje nas ludność pochodzenia Indyjskiego ;)

Opublikowano

Dodam, że według jednego Pana, koniec świata miał być dwudziestego pierwszego maja b.r., a nic się nie wydarzyło.

To wszystko są bzdury, ale jest szansa, że kiedyś walnie coś w ziemię, i będzie bye.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Haha ;) pierd*** głupoty ;p

ale film 2012 spoko;d

A po drugie w każdej chwili może zakończyć się nasz żywot ;) data godzina nie jest znana , a w każdej chwili może nas pierd*** jakieś gówno;p

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Koniec Świata = Koniec Metina = Koniec zjebanych dzieci na świecie.

Ale ten film to prawda zarabiają na trollach które się żywią wiadomościami o końcu świata 2012 kupując książki itp gówna.

Najwyżej koniec świata może być kiedy rodzice przyjdą z wywiadówki...

1325338146-U466532.png

Sygnatura by Me ;D

Opublikowano

Łuu łu!! muszę wbić 99lvl w tibi zanim świat się skończy....

ja w to nie wierze jeśli bym miał taki kalendarz majów to bym po prostu

dorobił kartki phih.. koniec filozowi fifirifi

Opublikowano

Wypierdalać z tym końcem świata...OMG.

Który to już taki temat? Z 20?Won ze spamem.

Opublikowano

@UP

I to mówi user, który ma 44 posty :)

W necie poszukajcie coś od daty.

Było coś,że 50 lat się coś odejmowało coś takiego i wychodził 21 maja 2012 (wg biblii)

Opublikowano

nie wierzę :)

Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny. (Mt 25,1-13)

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Cos wam sie popierdoliło, nie bedzie konca swiata. To jakis dziadek sobie wymyslil, a ja mam to w dupie i wychodze..

Będzie, wtedy gdy nadejdzie sąd ostateczny. Lecz jak pisze w Biblii

"Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny. (Mt 25,1-13)"

Więc, aktualnie znamy i na 100% nie będzie to w 2012 r ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...