Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie koniec świata w 2012?

Alfons xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm... no tak..... jak zapewne wiecie.... hmmm... powoli zaczyna się rok 2012. A dążę do tego że wiele ludzi zaczyna panikować , bać sie .

Wczoraj na wigilli rozmawiałem o tym z rodziną . gadali,gadali ze czytali przepowiednie i wszystko sie sprawdza i ze coś będzie. Jak myślicie będzie? zobaczcie na tym forum ( nie reklamuje) juz gadają o przygotowaniach i wg.Czy będzie? powiem wam jedno ja sie nie bede przygotowywac. Umre to umre proste ;)

link do tego forum(nie reklamuje)

http://forum.orion2012.pl/

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie doinformowany jesteś.Koniec świata z 2012 jest przeniesiony o 100lat bo się pierdolneli przy odczytywaniu kalendarza majów czy tam innych skubańców

Opublikowano

Tak będzie ? Dlaczego 99 % społeczeństwa popełnia samobójstwo w tego sylwestra ?

Link do tej akcji

www.zabijsieiwygrajipoda.pl

@Top

Ja w to nie wierze :) Jak miałby być ten cały koniec świata to by trąbili naprawdę w telewizij i ludzie juz by się szykowali

OndteAw.png

Opublikowano

cheatek

jak a zobacz na tamtym forum co podałem linka ostatnie tematy pisane były 1 dzień temu w dziale przetrwanie !!

Opublikowano

Bo oni się w Discovery bawią i survival będzie.

Szkoła przetrwania w Afganistanie.

Tak jak pisał poprzednik, cyferka/literka się zamazała

i o 100 lat się pomylili.A Ci majowie to chyba coś z

haszyszem/thc wspólnego mieli.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Nie wierzę w to "gówno", niby dlaczego miałby się zakończyć świat akurat w tym dniu?

Bo jakiś Maj sobie kalendarz zakończył ?

Uwierzę jak będą dowody.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@ czitek

Jebitne podejście ^^

Top:

Nie będzie końca świata, bo się jebneli w obliczeniach. Zresztą koniec świata będzie w Dniu Ostatecznym, kiedy Bóg zejdzie sądzić żywych i umarłych. Nie znamy dnia, ani godziny.

Jedyny racjonalny koniec świata ( i tak 1/2 kontynenty zostaną tylko zgładzone ) to to, że jebnie ta kometa w 2036r.

Na haszyszu byli XDDDD

Padłem.

Opublikowano

"Koniec świata został uznany za święto ruchome" - autor cytatu nieznany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Alfons xD

przeczytasz sobie coś na google i w to wierzysz? Źle robisz synu -.-

Ten koniec świata to jedna wielka beka, możemy zginąć w każdej sekundzie, np. jakiś gaz się przedostanie do naszej atmosfery, profesorki nawet się nie kapną i pozdychamy.

Mi się kalendarz kończy co rok i jakoś końca świata nie ma ;o

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Sranie w banie , oni za przeproszeniem gówno wiedzą , nie dawno kilka grup naukowców coś tam odkryło ze nie będzie tak ze słonce buum tylko to będzie po prostu jedna sekunda i całego świata nie ma .

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Gdyby nie najazdy Hiszpanów i Portugalczyków na Azteców, Inków, Majów, to podejrzewam, że kalendarz dalej by leciał :)

@UP

Nie całego świata (wszechświata) tylko drogi mlecznej,

Opublikowano

Mądre słowa które były zapisane na jednym z for :)

Tak czytam te wszystkie '' wypociny '' jak to będzie po , jak i gdzie się ukryć , co hodować itp. bzdety . Ogarnia mnie pusty śmiech icon_lol.gif . Nie żebym negował że coś się wydarzy w lub po 2012 [ raczej ta data będzie katalizatorem zmian ] ale ludzie ... my naprawdę nie będziemy mieli żadnego realnego wpływu na to co się stanie .Czy mrówka żyjąca na samym dnie kopca ma jakiś sposób lub wpływ na to aby zatrzymać spychacz który równa z ziemią jej kopiec ? . Może snuć plany - schowam się za tą gałązką , zbiorę trochę zapasów i jakoś to będzie -. Owszem część mrówek przeżyje i zacznie nowe życie ale na to czy ona [ mrówka ] będzie wśród tych szczęśliwców nie ma najmniejszego wpływu . Nie zna mocy spychacza bo to jest poza jej możliwościami poznania , wyobraźni itd. Może tylko gdybać tak jak wy to robicie .A co nas czeka ?.Polecam połączyć w jedno - Majów , Biblię , przepowiednie , proroctwa i inne nawet ocierające się o SF [ Deniken ] w jedno i mamy obraz tego co może się zdążyć. W szczególności jako pierwsze polecam lekturę interpretacji naukowej Apokalipsy św. Jana . Mam kilka wiadomości względem tego - same złe - ogólnie zginie jakieś 70% populacji .Ci co zginą jako pierwsi to farciarze bo reszta będzie żyła w takich czasach że Oświęcim to sanatorium icon_cry.gif .Pocieszające jest to że będzie to trwało TYLKO kilka lat aż do całkowite transformacji . Więc jeżeli liczycie że będzie to można przeczekać spokojnie w jakimś '' JERYCHU '' [ serial USA ] to jesteście w błędzie .Nastąpi totalny chaos nikt nie będzie tego chciał ani mógł opanować - każdy będzie walczył o swoje życie . Dowody ?. Przypomnijcie sobie huragan w Nowym Orleanie i trzęsienie ziemi na Haiti - to były katastrofy lokalne a minęło sporo czasu zanim z ZEW. udało się to jako tako opanować [ gwałty , rabunki itd. ] . A było to i w kraju '' barbarzyńskim '' i w '' cywilizowanym '' . Co jeżeli nadejdzie kataklizm ogólnoświatowy gdzie nie będzie centralnej władzy która zapanuje nad chaosem ?. Wtedy KAŻDY będzie walczył o swoje [ rodzina itd. ] i nikomu nie przyjdzie do głowy żeby iść i ratować coś lub kogoś bo nie będzie pewny że jak wróci to nie zastanie rodziny zarżniętej przez bandę głodnych młokosów . Minie sporo czasu zanim nastąpi '' restart świata ''.W skali mikro już to przerabialiśmy , upadały wielkie cywilizacje które miały trwać wiecznie a na ich popiołach , krwi wyrastały nowe pokolenia - teraz czeka nas coś o wiele większego ... Upadek starego świata i powstanie nowego . A to jak każda śmierć i narodziny będzie obfitować w krew , cierpienie , ból jakiego nie jesteśmy sobie my '' mrówki '' wyobrazić .
1356721310-U739101.png

Opublikowano

@3x UP

Gościu ma rację w każdym słowie. Wystarczy trzęsienie ziemi, a mózg człowiek zaczyna myśleć co zrobić, aby przetrwać. Człowiek, który to robi, może stracić świadomość tego co robi, gdzie jest. co się stało.

Opublikowano

Na początku 2004 roku moj ojciec z wojkiem i kolega z pracy zaczeli tworzyć plany bunkra, rok pozniej został przygotowany teren i zaczęło się zbieranie funduszy, branie kredytow itp...

W tym momencie projekt jest juz prawie gotowy, schorn jest przystosowany tak, ze przez 2 lata przezyje w nim 12 osob. Ja sie nie martwie, przezyje : )

Opublikowano

Ja nie wierze w koniec świata , ze względu że wszystko przepowiedział jakiś 90-letni facet , który ledwo kubek z herbatą trzyma.

Opublikowano

Hahaha schrony już jakieś? ^^ Bunkier na ile metrów w dół wykopany? Musi być co najmniej na 10 M w dół.

2xUP

Ale właśnie ten dziadek co ma 90 lat przepowiedział, że żelazne ptaki będą spadać i co?

5 katastrof lotniczych w 2k10( w tym Smoleńsk, z prawie całym naszym państwem)

Opublikowano

Już to widze jak dorosły człowiek(jeśli jest w pełni normalny) robiłby schrony i czekał tam na koniec świata.Przeciez 10letnie dizecko w to nie wierzy..

Opublikowano

@2xUP

Spokojnie, moj wujek to architekt, wszystko przemyslal... w schornie jest nawet internet i kablowka, nie wiem tylko czy bedzie dalej działać jak wszyscy zgina;/

Chetek, czy Ty sadzisz, ze ja to pisze na powaznie z nadzieją, że ktoś w to uwierzy?:D To co napisalem jest tak samo bez sensu jak temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...