Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot pod Silkroad-R

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam pewien z agbotem , moj problem polega na tym ze jak wlaczam agbot.exe to bot mi sie włacza i wyłacza , potrafi mi ktos pomoc?

edit: juz sobie poradzilem z problemem:)

Opublikowano

Witam, zacząlem grac na SilkroadR i zaczalem instalowac agbota wszystko pieknie ladnie zalogowalem sie do gry wykrywa postac itd. ale nie wykrywa skilli. Zainstalowalem LibraryFiles, spathowalem porty (mediapather) właczam wszystko po kolei najpierw NuConnector 3.1 potem agbot i sro.exe jakies propozycje jak rozwiazać ten problem ? z góry dzieki. pozdrawiam

@ nie mam w inv. eventowych itemkow

@ posiadam netframeworka 4.0

@ posiadam windows 7 probowalem uruchomic wszystko jako administrator zgodnie z win xp.

POMOCYYY

Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem co Filemon2012, zaznaczam że mam windows7 64bit. Czy może to być wina systemu?

Swoją drogą, robiłem reinstal Silka z 5 razy i dalej to samo. Mam zainstalowane library files

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja za to mam inny problem. Odpalam grę wszystko okej, wpisuje pasy i koniec. Na tym się zacina. NuConnector wygląda jak poniżej..

41593721588613220635.jpg

numlock wygląda ok a aktualna wersja bota?

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podajcie jutro nowego agbota , dziękuję <3

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

no dobra jak mam dodac nowa linike w HOST to jak mam to zrobic w win7 bo mi wyskakuje ze nie mam uprawnien do administratora i dupa a nawet niewiem jak to zrobic zeby sie zapisalo;/

xxx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam , nie wiem czy pomoge komus czy tez nie z inspekcja ale bawilem sie chostem i po dopisaniu 2 razy w host :

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

teraz dziala mi bot

pozdrawiam

Opublikowano

Co zrobić aby bot nie zostawiał drugiej broni (do buffowania) w skrzynce w mieście?

edit:

problem rozwiązany.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Link do ag bota ?

Jutro poszukam bo strona główna przekierowuje na joymaxa, mam dostęp do forum to może gdzieś jest.

Aczkolwiek nie polecam bo wolno expi, ma dziwne fazy i ciężko go ustawić, używam SroKing w wersji free, brak repota i auto spota ale szybciej atakuje a 2k MP starcza na noc ;)

W agBocie w sumie też autospota nie miałem bo aktualny system tworzenia skryptów jest co najmniej idiotyczny..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś najnowszego Agbota bo na stronie nie ma i przekierowuje na joymax.com. Przeszukałem już sporo tematów i wszędzie najnowsze linki nie działają :/.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś najnowszego Agbota bo na stronie nie ma i przekierowuje na joymax.com. Przeszukałem już sporo tematów i wszędzie nic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mógłby ktos zaaktualizować, i zrobić wątek z aktualnie działającym botem na sro-r ?

Agbot już chyba w ogóle nie działa bo nigdzie nie ma linku do pobrania już był poruszany ten temat i nie mogłem nigdzie znalesc linku do pobrania
1373700515-U207193.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...