Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot pod Silkroad-R

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem tak i dalej ten sam bład

EDIT:

Ok uporałem sie z tym, tylko teraz wyskakuje notka o inspekcji caly czas jak koledze wyzej

moj host wyglada :

ja mam tak i wszystko smiga :

# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should be kept on an individual line. The IP address should

# be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should be separated by at least one

# space.

#

# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual

# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server

# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

Opublikowano

Mam pewien problem z silrkoad-r po wczorajszej inspekcji po włączeniu nuconnectora i agbota włączam launchera i woła o pełną wersja silka mam wersje 1.007 czyli najnowszą jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to proszę o pomoc

ok problem rozwiązany zapomniałem wpisać ponownie ip w agbocie

Opublikowano

Witam mam taki problem odpalam wszystko jak opisane wszystko wchodzi do gry gites ale jest taki problem ze nie czyta mi chara w bocie nie pokazuje skili nickname hp/mp jakby zaden char nie byl odpalony. moze przez to ze jak wlaczam agbota chwile sie nie uruchamia jak sie uruchomi to wyskakuje blad C:ProgramFiles\SilkroaD\data\MOpt.txt doesn't exist

Opublikowano

mi podobnie jak koledzie wyzej, odpala sie wszystko lecz nie czyta chara, napewno problem jest z hosts bo mam odmowe dostepu:)

Opublikowano

Mowie robie wszystko jak trzeba dopisuje do Host w windowsie co trzeba wszystko dobrze bo sprawdzalem po 5 razy jak i rowniez kasowalem i reinstal robilem . mam tez ten blad jak mowie wyskakujacy gdy odpalam agbot ze czegos brakuje MOpt.txt cos takiego pisalem juz to w poprzednim poscie

Opublikowano

Wszystko działa super extra tylko jest problem z kolejnością skilli

Gdy ustawiłem Nuka i Shocka jako dobitke to czasami zaczyna mi Shockiem.

I jeszcze jedna istotna rzecz, czy hackshield automatycznie sie wgrywa? Bo nie widzę nic o nim napisanego...

Albo się go odpala jak to jest?

Opublikowano

Mi wykrywa trojany i Worma w tym agbocie, a w ogóle nie mogę znaleźć linka do nuconnectora nigzdie, jak ktos ma czystego to prosze o link...

Opublikowano

witam

mam problem, jak dodawać skille? , bo nie widzę żadnego przycisku ani listy skili itp ...

problem rozwiązany ale za to inny jest

"Jeżeli wyskakuje wam notka o inspekcji sprawdzcie jeszcze raz plik Hosts."

ja muszę reinstalowac silka, jest jakis inny sposob?

Opublikowano

witam

mam problem, jak dodawać skille? , bo nie widzę żadnego przycisku ani listy skili itp ...

W okienku bota masz taką zieloną ikonke "skills" i tam dodajesz. A ja mam znowu inne pytanie, czy bot potrafi sam brać poty od supportera?

Opublikowano

PROBLEM :(

"Jeżeli wyskakuje wam notka o inspekcji sprawdzcie jeszcze raz plik Hosts."

mam tak , jak to naprawić ? Luuudzieee pomocy !

reinstalowałem clienta itp usuwałem z pliku "hosts" ta linike ale lipa :(

Hellpp

Nieee Dlaczego Za kazdym razem gdy reinstalne silka i "ogarne bota" jest info o INSPEKCJI :((((((((((((((((((

Ten plik z host tez coś swiruje ;/

POOOOOMOOOOCCCYYY

Opublikowano

:D Nie moge tego zapisać w hostsie;/

Pisze ze tylko admin moze i zapisuje to w moich dokumentach w formie txt. A jak jest tak to nie działa;/

Ktoś może pomoc pliska

a jak chce włączyć ag bota to wyskakuje to

N3Qzp.png

Opublikowano

mi wczoraj dzialal bez zarzutu dzis chce wejsc , wyskakuje mi inspekcja , usunolem wpis w host i gra dziala normalnie . Ktos wie co sie stalo ?

gra mi dziala dopiero po usunieciu 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com w hoscie .

udalo mi sie naprawic ten blad , przeinstalowalem agbota puscilem jeszcze raz media patchera i nie wyskakuje mi blad z inspekcja.

Opublikowano

..........

Jak pisze, że jest inspekcja to znaczy, że jest nowy update. Należy usunąć to co wpisaliście w hosts, włączyć lauchera( zrobi wam się update) i znowu wpisać tą linijke.

Opublikowano

Witam, niedawno zacząłem używać Agbota i mam małe pytanko. Czy jest jakis sposób aby Agbot bral potki/arrow'y z tych specialnych NPC'ów?;]

Opublikowano

Witam wszystkich moj problem wyglada tak ze wlanczam nuconnecter agbota i jest okej wlanczam sro.exe w prawym dolnym naroznikuj pokazuje mi sie ten obrazek od ladowania laduje sie ,po czym zaraz sie wylancza i sro.exe nie ma w procesach nigdzie zero rekacji , Ktos ma pomysl ?

Opublikowano

do D*py z takim botem , co dodaje linike w Hosts wybija inspekje , jakies RADY ?

Ani iBot mi nie dziala ludzie Pomocy bo takim charem jak 1H to za 100lat nie wbije zadnego LV ;/

..........

Jak pisze, że jest inspekcja to znaczy, że jest nowy update. Należy usunąć to co wpisaliście w hosts, włączyć lauchera( zrobi wam się update) i znowu wpisać tą linijke.

nie działa bo nie ma zadnego update

Witam wszystkich moj problem wyglada tak ze wlanczam nuconnecter agbota i jest okej wlanczam sro.exe w prawym dolnym naroznikuj pokazuje mi sie ten obrazek od ladowania laduje sie ,po czym zaraz sie wylancza i sro.exe nie ma w procesach nigdzie zero rekacji , Ktos ma pomysl ?

dz333j sprobuj reinstal silka i bota ;)

mi wczoraj dzialal bez zarzutu dzis chce wejsc , wyskakuje mi inspekcja , usunolem wpis w host i gra dziala normalnie . Ktos wie co sie stalo ?

gra mi dziala dopiero po usunieciu 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com w hoscie .

udalo mi sie naprawic ten blad , przeinstalowalem agbota puscilem jeszcze raz media patchera i nie wyskakuje mi blad z inspekcja.

u mnie nie dziala wyskakuje blad ze muszę zainstalować "full client" ;// HELPPP!

Opublikowano

Bot działa,proponuje podpiąć za mały tutorial (tylko autor tematu musi pare blędów poprawic ;-) ) napewno przyda sie wielu osobą

A do tych co twierdzą że "bot nie działa i jest do dupy" proponuje zrobić reinstall silka,sciagnac bota (najnowszą wersje) i wykonać krok po kroku jak jest to opisane przez autora.

Opublikowano

Witam serdecznie,możecie mi powiedziec dlaczego nie mam pliku Hosts w komputerze? i z kad go wziasc?

Ok znalazlem w innym miejscu.

Opublikowano

do D*py z takim botem , co dodaje linike w Hosts wybija inspekje , jakies RADY ?

Ani iBot mi nie dziala ludzie Pomocy bo takim charem jak 1H to za 100lat nie wbije zadnego LV ;/

nie działa bo nie ma zadnego update

dz333j sprobuj reinstal silka i bota ;)

u mnie nie dziala wyskakuje blad ze muszę zainstalować "full client" ;// HELPPP!

staralem sie jechac krok po kroku i faktycznie tewn blad z Full clientem wyskoczyl , dalem rade go ominac

prawdopodobnie zapomniales o zamianie

z folderu AgBot usówamy folder Data a folder Datar zmieniamy nazwe na Data

jak to zmienilem blad juz mi nie wyskoczyl , sprobuj moze pomoze.

Opublikowano

naprawiłem błąd z inspą :D

# Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# To jest przykładowy plik HOSTS używany przez Microsoft TCP/IP

# w systemie Windows.

# Ten plik zawiera mapowania adresów IP na nazwy komputerów

# Każdy wpis powinien być w osobnej linii.

# W pierwszej kolumnie powinny być umieszczone adresy IP, a następnie

# odpowiadające im nazwy komputerów. Adres i nazwa powinny być oddzielone

# co najmniej jedną spacją

#

# Dodatkowo, komentarze (takie jak te) można wstawiać w poszczególnych

# liniach lub po nazwie komputera, oznaczając je symbolem '#'.

#

# Na przykład:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # serwer źródłowy

# 38.25.63.10 x.acme.com # komputer kliencki

127.0.0.1 localhost

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

tak mam zapisany 'hosts" linika ktorą trzebalo dopisac musi byc oddalona u mnie i tą wyzej przy okazji tez dalem :) lepiej dmuchac na zimne ,narazie czyta mi postac:D

edytuje :

prośba cos zrobić aby zmieniał broń ;/ potrzebuje zeby wlączał Rd a, gdy ustawię to nie chce zmienić ;/ ,wrzucam tez cleric roda na 1 slota w INW ale lipa ,jakies pomysły?

Opublikowano

Siemka, mój problem polega na tym ze juz sam nie wiem co robie zle. Robie wszystko tak jak jest tutaj napisane, krok po kroku, i gdy na koncu odpalam AgBota zmodyfikowac tak jak na obrazku to wyskakuje blad, pisze ze nie moze znalezc silka, klikam OK a na koncu wyskakuje Run-time error '339'. Wczesniej zainstalowalem silka na dysku D a pozniej na dysku C lecz nic sie nie zmienilo, dalej ten sam blad. Reinstalowalem silka nie raz i nie pomagalo, zainstalowalem LibraryFiles lecz tez bez zmian, wrzucilem tez OCX files do folderu z AgBotem lecz dalej bez zmian, ten sam problem. Czy ktos wie co robie nie tak. Z 2 godziny sie nad tym mecze i jakos nie znalalzem odpowiedzi na tego typu bledy. Dodam jeszcz ze mam windowsa 7, moze to jakas roznica nie wiem.

<script src='http://img829.imageshack.us/shareable/?i=bladlu.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>bladlu.png</noscript>

Opublikowano

vista -.- POZDRO , tu chodzi o to żeby znaleść sro_client or SroR

dobra rada: zmien na cos innego tylko nie viste..

PONAWIAM PROŚBĘ

jak ustawić ,żeby używał RD ,tzn ogolnie zmienial bron ..itp.

liczę na szybko odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...