Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AgBot pod Silkroad-R

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko u mnie jest ok - oprócz jednej małej rzeczy - odpalam nucorrector , agbota i lanuchera - odala mi sie silk lecz po wpisaniu passów nie moge sie zalogowac (c9)

Help ;/

Mam ten sam problem, ma ktos jakeis rozwiazanie?

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobilem tak samo jak napisalicie ze usunac host itp.

DUPA! niedziala nadal mam inspekcje :) ktos ogarniety wie co jest przyczyna?

Przypomne: bez bota jest normalnie, z botem jest inspekcja :D

Opublikowano

No więc tak :

Do dzisiaj rana śmigało pięknie. Ale teraz jak wbijam na CZYSTYM kliencie, z podmienionym hostem, bez bota, to wchodze na postac, mam 0hp, 0mp, brak znajomych gildii itp, odrazu dostaje dc. Na bocie, z odpowiednio zmienionym hostem i wszystkim spatchowanym mam dokładnie to samo.

Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?

Opublikowano

Po dzisiejszym updacie kiedy włączam clienta z botem, po wybraniu postaci i kliknięciu start, ładuje sie pasek po czym dostaje błyskawiczne dc, zamyka sie nuConnector? Czym to jest spowodowane? Też macie takie problemy? I po raz setny pytam o buffy dla euro. dlaczego nie mam w "return to town" zmiany broni : |

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

Ja też mam inspekcjie ale przeczytalem że plik Hosts nie mozna zapisac w txt probowałem to zmienić lecz nie wiem jak. Ktoś kto wie niech pomoże i nam to opisze . :D

Opublikowano

Ja wczoraj bocilem normalnie az przeteleportowalem sie i po tym juz mi bot nie dziala :) czyta tylko hp mp i exp, nie wczytuje skilli, koordynat itd. ma ktos jakies rozwiazanie :)?

Opublikowano

Ja też mam inspekcjie ale przeczytalem że plik Hosts nie mozna zapisac w txt probowałem to zmienić lecz nie wiem jak. Ktoś kto wie niech pomoże i nam to opisze . :D

może antywirus cie blokuje... moja avira (którą już zmieniłem) mnie bolkowała i plik host zapisywał się w notatniku. wyłączyłem na chwile ochrone i dopiero wtedy udało mi się zapisać plik. podzialało

35645604mp3.png

weed-marijuana.jpg

Opublikowano

Ja mam problem z tym, że postać po użyciu Fire Shield nie zmienia broni na Bowa i dalej się nie buffuje, tylko stoi jak kołek i wyświetla się napis, że nie można użyć skilla z daną bronią.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi działa wszystko ale bot nie pokazuje skilli co robic?

Sprawdź czy obok skili nie masz wpisane ze ma pokazywać tylko powyżej 14 lvl.

Opublikowano

Ale tego media patchera do Silkroad-R czy Silkroad ?S:

Wgl mam inspekcje hosta mam zrobionego .. IP w agbocie zmienione wlancza nuconnectera odpalam agbota + silk = inpeckajHELP

Opublikowano

Witam. Jeśli chodzi o plik hosts i to, że nie chce zapisac to najlepiej zrobic 2 kopie na pulpicie i jedna zostawic tak jak byla a w drugiej mozna dopisac .(na pulpicie juz mozna robic z tym plikiem co sie chce). i wtedy skopiowac plik z dopisana linijka do etc.

Mój problem polega na tym ,ze sciagnalem najnowsza ver. agbota 5.2.3 robie wszystko dokladniej ak trzeba ale za cholere nei chce mi wyczytac skilli oraz hunting arena pokazuje X0 & Y0.. Czy ktoś wie jak to naprawic ?

Opublikowano

dołączam się do prośby Agbot nie widzi skilli na sro jak i na sror co może być przyczyną wczoraj jeszcze działało

Opublikowano

Każdy kto ma problemy z AGB po ostatniej inspie niech usunie z inventory dark/milk chocolate. Bocik pięknie chodzi po zastosowaniu się do tej instrukcji, jak nie pomoże to resecik botka i na bank będzie działać. Pozdro all

Opublikowano

Dzieki m4rk0s już działą łądnie ;) potwierdzam, zeby dzialał bot i byly widoczne skille nie można mieć czekoladek (eventowych) w inventory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...