Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.3.2] Pliki Serwerowe By Koreczek(with edit files of Krzysztofa)

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robi? kolejn? paczke?

• Tak
      78
    • Nie
      18
    • Sam nie wiem
      8
  2. 2. Czy podobaj? ci sie moje pliki?

• Tak
      50
    • Nie
      21
    • Zamiast robi? ankiety rób kolejn? paczke!!
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie jestes NR.1- bawie sie juz rok z serverem ale ty pobiles wszystkich (chodzi mi glownie o konsole GUI)POZDRAWIAM

Każdy może dodać to do swojej paczki plików serwerowych, bo jest to ogólnodostępne Gui, nie zostało zrobione przez Koreczka -.-

@up

Napisz

/pex user <twoj nick> group set <nazwa grupy>

Opublikowano

Hou hou widzę, że strasznie dużo pytań jest do mnie skierowanych lecz musicie poczekać bo niedługo będę miał nowego kompa tak jakby mojego( nie muszę się tłumaczyć ) i posypie się kupaaa filmików na moim nowym kanale na YouTube więc czekajcie i się doczekacie :)

sznycel

Boczek

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...
~Dżejdżejdżołk by Koreczek

Opublikowano

Każdy może dodać to do swojej paczki plików serwerowych, bo jest to ogólnodostępne Gui, nie zostało zrobione przez Koreczka -.-

@up

Napisz

/pex user <twoj nick> group set <nazwa grupy>

Nie wiem co tak Ciebie rozsierdzilo.Napisalem tylko podziekowanie za pliki serwerowe, a u niego wlasnie znalazlem to czego szukalem i za to podziekowalem. Nie neguje i nie wnikam kto ?, co ? i Jak?- po prostu podziekowalem i to wszystko, tak wiec uwazam ten kometarz za calkowicie nie na miejscu.Jeszcze raz przy okazji dziekuje za pliki udostepnione przez uzytkownika "koreczek".

P.S

Mam serwerek z 71-pluginami i chodzi bez problemu, faktem jest ze max bylo 31- graczy online w jednym czasie i chodzilo bez zaciecia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie ale moderator i super mod nie moga sie teleportowac kompasem tak samo nie moga /tp Koreczek Ricore kogos do siebie wiem jest /tphere ale to co innego szlachcic nie moze tp ;/

Opublikowano
Mam problem z wkryciem serwera gdy wchodze na muliplayer i wpisuje IP to pisze Nie udało się połączyć z serwerem
			   Conection refused: connect			   

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie!

Długo mnie nie było bo nie chciało mi sie robić plików, a poza tym zajmowałem się moim obecnie powstającym dedykiem :)

Może jeszcze w wakacje uda mi sie zrobić dla was paczkę na R4!

Teraz poodpowiadam na wasze pytania!

Wszystko fajnie ale moderator i super mod nie moga sie teleportowac kompasem tak samo nie moga /tp Koreczek Ricore kogos do siebie wiem jest /tphere ale to co innego szlachcic nie moze tp ;/

Zmienie to w nowej paczce!

Skąd plugin CookieMonster? :D

Pliki chyba dobre.

Ej naxii jest jakieś forum na którym by cie nie było? xD

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...

Opublikowano

Ja tez z utesknieniem czekam na cos nowego bo to co zrobiles sluzy mi (z drobnymi modyfikacjami)do dzisiaj.

LoL wiedzieliście, że moje pliki są na pierwszej stronie w dziale Modding?!

Już zabieram się do pracy :)

1659865797.png

Opublikowano

Systematycznie pilnuje aby zawsze co jakis czas pojawialy sie na pierszej stronie, aby nie zostaly zapomniane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrawiam Tworce tych plikow "sikorhino99", i przy okazji prosze o pomoc , Przy aktualizacji do bukkita 4.0 lub 4.1 w GUI pojawiaja sie nieczytelne znaki w logu, a przy starym bukkicie 1.0 jest wsio ok. Czy mozna to jakos naprawic ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

e jak , nadać tą rangę np head admin bo próbowałem set rank i z neta "pex user [TsunamiPL] group set [HeadAdmin]" ale nic...

Ok naprawione bez tych znaczków [] aktualna komenda . a jak zrobić żeby nick był kolorowy dla danej rangi to chyba permission nie ...?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
e jak , nadać tą rangę np head admin bo próbowałem set rank i z neta "pex user [TsunamiPL] group set [HeadAdmin]" ale nic... Ok naprawione bez tych znaczków [] aktualna komenda . a jak zrobić żeby nick był kolorowy dla danej rangi to chyba permission nie ...?

Tak permission :D

Ze względu na pojawienie się rekomendowanego bukkita, zrobiłem paczkę BETA.

Cieszcie się!

1659865797.png

Opublikowano

BARDZO PROSZĘ MODERATORÓW O ZMIANE TEMATU Z [1.2.5] NA [1.3.2] :D

1659865797.png

Opublikowano

Niestety, -dalej ten problem ze znakami i w tej wersji bukkita widze hasla wszystkich graczy przy logowaniu.

To co podkreslone to to czego nie powinno byc, i czego nie bylo w wersji 1.2.5. Tak wiec uwazam ze problem jest w

wersji bukkit-a

012-10-05 17:10:28 [iNFO] [[32;22mserver+[37;1m] [36;1mhttps://sites.google.com/site/mimozacraft/home[m

2012-10-05 17:17:08 [iNFO] [[32;22mserver+[37;1m] Wir empfehlen texturepack: KoP 1.3 v1 Photo Realist[m

2012-10-05 17:20:34 [iNFO] [35;1m[server] r2 ????[m

2012-10-05 17:20:59 [iNFO] [35;1m[server] r2d22000 ????[m

I tak pozdrawiam i ciesze sie ze nie umarlo to co zaprezentowales.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...