Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.3.2] Pliki Serwerowe By Koreczek(with edit files of Krzysztofa)

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robi? kolejn? paczke?

• Tak
      78
    • Nie
      18
    • Sam nie wiem
      8
  2. 2. Czy podobaj? ci sie moje pliki?

• Tak
      50
    • Nie
      21
    • Zamiast robi? ankiety rób kolejn? paczke!!
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny skan we V2

Haha niezły był ale juz zmieniłem :D

Dzieki za inny hosting ;p

a jest tu SetRankPEX i PermissionsEX ??

Nie ale jest YetiPermissions

dla mnie lepsza wersja jak chcesz zrób swoją konfiguracje do Pexa

Witam mam problem nie mogę nic niszczyć na serwie proszę o szybka odpowiedz bardzo ważne!!!!

nie masz adma ani opa

a gracze nie mogą niszczyć ze względu na Griefowanie na moim serwerze nonpremium (ja mam premium ale moi kumple nie)[ip:s1.owncraft.pl:25075]

wpisz w konsoli pr <twój nick> w:world parents remove Gracz

a później pr <twój nick> w:world parents add Wlasciciel

i ostatnie op <twoj nick>

Nowa wersja na Bukkicie R4 kompatybilna ze wszystkimi plugami :)

Zastanawia mnie czemu nagle przybylo ujemnych głosów w ankiecie ;/

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...
~Dżejdżejdżołk by Koreczek

Opublikowano

[Propozycja] Zamień CommandBook na CoomandBin (Następca CommandBook) lub na Essentials.

Oraz Permisions na GroupMenager

Pogrzebie i może zmienie CommandBooka na Essentials

A w tym wypadku chyba trzeba zmieniać Permissions Na GroupMenager co nie?? jak nie to permissions zostanie

Permissions jest w 3/4 przygotowane na plugin Essentials tylko trzeba dodać dwie czy trzy permisje jakby kto chciał :)

Pozdrawiam KoreczekCraft

Ja tez nic nie mogę budować na serwerze a mam opa i admina ;///

Jak dam sobie np.admina to zmienia sie tylko kolor nicku a prefix [g] nadal jest ;//

Ja też miałem tak raz i jak pogrzebałem w pliku groups.yml czy jak mu tam z prefixami to wszystko zaczeło działać

Pozdrawiam KoreczekCraft

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...

Opublikowano

kurcze u mnie caly czas pisze [g] nawet jak zmienie grupe , i jeszcze do tego ma Op i tez nic nie moge rozwalac . Ja poczekam aż to naprawisz

A w permissions ...\plugins\Permissions\world wchodzimy tam i robimy grupy i userow recznie

Opublikowano

kurcze u mnie caly czas pisze [g] nawet jak zmienie grupe , i jeszcze do tego ma Op i tez nic nie moge rozwalac . Ja poczekam aż to naprawisz

A w permissions ...\plugins\Permissions\world wchodzimy tam i robimy grupy i userow recznie

O fuck musze to naprawić

Pozdrawiam KoreczekCraft

1659865797.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

V4 już jest i jest nowy upload bo wczoraj był zły ^^

Paczka na 1.2 wkrótce:)

Pozdro

1659865797.png

Opublikowano

@refresh

1659865797.png

Opublikowano

Możesz mi podać jakieś komendy do vault ponieważ jak mam iconomy to sobie mogę dać kase jak usunę vault a jak mam vault to nie mogę sobie dać kasy ??

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Możesz mi podać jakieś komendy do vault ponieważ jak mam iconomy to sobie mogę dać kase jak usunę vault a jak mam vault to nie mogę sobie dać kasy ??

Nie możesz mieć iConomy i essentials razem bo ci sie Serw będzie źle działał

wszystkie komendy do Essentials masz tu: http://ess.khhq.net/wiki/Command_Reference/Perm

1659865797.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ze względu na zbugowanie wersji minecrafta 1.2.3 poczekajmy sobie na wersje 1.2.4 która wyjdzie niebawem(albo już wyszła xD sam nie wiem)

Właściwie na Bukkita na 1.2.4 bo po co mam robić jakieś gówno z bugami które nie będzie działać jak trzeba[ zmarnowana robota]

1659865797.png

Opublikowano

Proszę ludzie ogarnijcie permissions ja mogę pomóc bo też kiedyś nie umiałem a mój problem to było kopiowanie permissions np do essentials a to trzeba pisać i inaczej nie będzie działać no i trzeba dopasować i uważać na za dużo pluginów ale wszystko da się zrobić wystarczy się troche pouczyć

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Proszę ludzie ogarnijcie permissions ja mogę pomóc bo też kiedyś nie umiałem a mój problem to było kopiowanie permissions np do essentials a to trzeba pisać i inaczej nie będzie działać no i trzeba dopasować i uważać na za dużo pluginów ale wszystko da się zrobić wystarczy się troche pouczyć

Znowu niczytelny post o niczym!! Nie wiem o co ci chodzi kolego. -_-

1659865797.png

Opublikowano

paczki się robi na jakieś mody albo podstawowe , a ty Tutaj zlepiłeś wszystko nie powiem , że niektóre fajne pluginy . Ale coś napchałeś ;]

1857060941.png

Opublikowano

Wiele zbędnych pluginów jak SetRankPEX, oczywiśćie niektórzy są zieloni w komendach jak "/pex user <gracz> group set <grupa>".

Jeśli się myle to przepraszam ale nie widziałem pluginu na czasowe banowanie.

Poprawka: Dodaje Essentials, możesz wtedy wywalić chyba 3 pluginy.

Rozumiem że paczka jest pod serwera mieszane tzn, FB+SURV+CREATIVE?

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

Wiele zbędnych pluginów jak SetRankPEX, oczywiśćie niektórzy są zieloni w komendach jak "/pex user <gracz> group set <grupa>".

Jeśli się myle to przepraszam ale nie widziałem pluginu na czasowe banowanie.

Poprawka: Dodaje Essentials, możesz wtedy wywalić chyba 3 pluginy.

Rozumiem że paczka jest pod serwera mieszane tzn, FB+SURV+CREATIVE?

Przecież możesz usunąć plugin jak go nie chcesz :)

Tak jest pod SURV+Creative+FB tylko trzeba pozmieniać ustawienia i wszystko będzie chodzić

ujdzie ale rób już pod 1.2.3

zważając na twój nick i zdjęcie odpowiem na twój post

bez komentarza <facepalm>

paczki się robi na jakieś mody albo podstawowe , a ty Tutaj zlepiłeś wszystko nie powiem , że niektóre fajne pluginy . Ale coś napchałeś ;]

Oj tam oj tam możesz usunąć (krzysztofa ma więcej plugów :] )

1659865797.png

Opublikowano

kiedy zrobisz up na 1.2.3...bede wdzieczny :)posypie sie wiele plusów i jeśli masz orange to dam ci 3 kody promocyjne!!!

w5cNAHm.png

Opublikowano

kiedy zrobisz up na 1.2.3...bede wdzieczny :)posypie sie wiele plusów i jeśli masz orange to dam ci 3 kody promocyjne!!!

Nie wiem czy sie opłaca ale spróbuje pokombinować

nie wszystkie pluginki są pod 1.2.3 i nie ma oficjalnego bukkita

I są bugi w dzunglach więc lekka dupcia :D

Ma wyjść niedługo 1.2.4 więc nie za bardzo sie opłaca

Pokombinuje

Pozdrawiam Koreczek

1659865797.png

Opublikowano

Za pozdrowienia dziekuje...ja ale i tak przyda sie na 1.2.3 bo i tak wszyscy odrazu sie nie rzuca wiec wiesz...teraz ludzie szukaja wersji 1.2.3 a z 1.2.4 to wątpie...opłaca sie 3 kody = 8.40zł mnie kosztowało to wiesz :)

Bardzo bym cie o to prosił...jak co to pomogę :) Życzę udanej nocy (ale przy kompie posiedzę) xD

w5cNAHm.png

Opublikowano

Postawilem nie tam gdzie chcialem mobspawner i mi teraz niepozwala go zniszczyc?!?!czemu?!jak mam go teraz zniszczyc?!?!

w5cNAHm.png

Opublikowano

Postawilem nie tam gdzie chcialem mobspawner i mi teraz niepozwala go zniszczyc?!?!czemu?!jak mam go teraz zniszczyc?!?!

Spróbuj zaznaczyć teren siekierką i zsetować go np na 2 [blok trawy] Komenda //set 2

Jak nie idzie to nie wiem co zrobić :/

Za pozdrowienia dziekuje...ja ale i tak przyda sie na 1.2.3 bo i tak wszyscy odrazu sie nie rzuca wiec wiesz...teraz ludzie szukaja wersji 1.2.3 a z 1.2.4 to wątpie...opłaca sie 3 kody = 8.40zł mnie kosztowało to wiesz :)

Bardzo bym cie o to prosił...jak co to pomogę :) Życzę udanej nocy (ale przy kompie posiedzę) xD

A i zapamiętaj(cie) , że zrobie paczke jak wyjdzie bukkit rekomendowany na 1.2.[coś]

Bo dobry serwer to serwer stabilny :)

1659865797.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...