Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.3.2] Pliki Serwerowe By Koreczek(with edit files of Krzysztofa)

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robi? kolejn? paczke?

• Tak
      78
    • Nie
      18
    • Sam nie wiem
      8
  2. 2. Czy podobaj? ci sie moje pliki?

• Tak
      50
    • Nie
      21
    • Zamiast robi? ankiety rób kolejn? paczke!!
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już zapełniłem to to znikło tylko te płomyki mi zostały wiec czymś to zasłoniłem...zrobiłem se Admin shop i patrze ze iConomy niema 0o!!!!!No i mam pytanie...jak ustawić żeby serwer działał cały czas jeżeli mam tak przycisk Strat serwer?!?Przecież bez tego nie ruszy nie?!

w5cNAHm.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh nie otwiera mi się download najnowszej paczki

Zara zobacze co jest i naprawie jak moge

Za pozdrowienia dziekuje...ja ale i tak przyda sie na 1.2.3 bo i tak wszyscy odrazu sie nie rzuca wiec wiesz...teraz ludzie szukaja wersji 1.2.3 a z 1.2.4 to wątpie...opłaca sie 3 kody = 8.40zł mnie kosztowało to wiesz :)

Bardzo bym cie o to prosił...jak co to pomogę :) Życzę udanej nocy (ale przy kompie posiedzę) xD

Jeszcze raz cytuje i chce na cb nakrzyczeć bo 1.2.4 właśnie wyszło!!!!!!

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...
~Dżejdżejdżołk by Koreczek

Opublikowano

WTF?!?!

A bardziej konkretnie?

1659865797.png
Dlaczego mówimy "japka", zamiast "jabułka"? Przecież zawsze można się pośmiać i zacząć bełkotać "tybułka" "onbułka"...

Opublikowano

Jak to mozeliwe...pasi?A i przepraszam za to że nie wierzyłem xD

Spoczko! :D

Czekajcie na rekomendowaną wersje [wtedy wyjdzie paczka]

1659865797.png

Opublikowano

Jest już 1.2.4 kiedy paczka (tak na oko). Jeśli mam to GUI (czy jakoś tak) to jak np wstadze to w inny bukit np 1.2.3 ale nie z twojej paczki i zmienię tylko ten jar bukita na ten to będzie działać czy nie?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Jest już 1.2.4 kiedy paczka (tak na oko). Jeśli mam to GUI (czy jakoś tak) to jak np wstadze to w inny bukit np 1.2.3 ale nie z twojej paczki i zmienię tylko ten jar bukita na ten to będzie działać czy nie?

Nie będzie działać bo pluginki z 1.1 są za stare żeby działały na 1.2.3/4

Paczka powinna sie pojawić tydzień po wydaniu rekomendowanego bukkita na 1.2.4

1659865797.png

Opublikowano

@refresh

1659865797.png

Opublikowano

dzis jest wielki dzień

Wiecie jaki??

Powiem wam!!

Wyszedł rekomendowany bukkit 1.2.4!!!!!!

Paczka będzie jak będą WSZYSTKIE pluginy zaktualizowane i nie będzie jakichkolwiek crashy przy włączeniu serwa.

1659865797.png

Opublikowano

Gościu, postaraleś się o pliki ale

EssentialsSpawn - Łatwe spawnowanie mobow

xD

EssentialsSpawn służy do wykluczenia spawnowania sie niektorych mobów i ustalenie jaki zasięg ma creeper w swoim wybuchu.

Post written by BlackBerry 8520 Curve.

jebać psy

Opublikowano

Gościu, postaraleś się o pliki ale

EssentialsSpawn - Łatwe spawnowanie mobow

xD

EssentialsSpawn służy do wykluczenia spawnowania sie niektorych mobów i ustalenie jaki zasięg ma creeper w swoim wybuchu.

Post written by BlackBerry 8520 Curve.

Ohh Ale wpadka już poprawiam!!

Dzięki

Myślałem że za to też on odpowiada

1659865797.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba jutro powinna się ukazać wersja alpha paczki pod 1.2.5 ;) alpha dlatego że będę redukować dynamicznie bugi i poprawiać jakość paczki tym samym nie wypuszczając częściej niby rekomendowanych wersji paczki(które miały bugow w ciul) ale wypuszczając bety i alphy dla zniecierpliwionych.

W święta trochę się pobawiłem bukkitem i myślę że spodoba wam się nowa paczka. Dużo nowych przydatnych rzeczy!!!

Poza tym postanowiłem, że będę robić paczki nie z przymusu bo ktoś chce tylko jak będę miał na to ochotę np. jak już mówiłem w święta nudziło mi się i pościągałem kilka nowszych wersji i/lub zammiennikow pluginów ;P

Pozdrawiam Koreczek

1659865797.png

Opublikowano

Miałem problemy z netem dlatego tak późno wyszła paczka

Pozdrawiam Koreczek

1659865797.png

Opublikowano

Cofnęło cały temat o 4 dni!

Mimo to zmieniłem opis ponownie.

Wersja beta już dostępną!!

Radze pobrać, bo alpha miała tyle bugów, że hoho :D

1659865797.png

Opublikowano

Dla mnie jestes NR.1- bawie sie juz rok z serverem ale ty pobiles wszystkich (chodzi mi glownie o konsole GUI)POZDRAWIAM

Opublikowano

jak wzlatuje w góre jest wykopywany??

jeśli tak to powiedz mi jaki ma powód wykopania ?

jeśli powód to "Flying is not enabled on this server!" to włącz latanie w server.properties

1659865797.png

Opublikowano

jak wzlatuje w góre jest wykopywany??

jeśli tak to powiedz mi jaki ma powód wykopania ?

jeśli powód to "Flying is not enabled on this server!" to włącz latanie w server.properties

Opublikowano

Ej jaka jest komenda na range aby dac??

Chce stworzyc server i nie wiem ja dawac te rangi :

HeadAdmin

Szlachta

Moderator

Laska

Admin

Budowniczy

KidMod

Vip

Gracz

Zaufany

SuperMod

Zna ktos takowa komende?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...