Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Jak zagrac w Atomix Blade & Soul Prywatny Serwer

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sewer działa.

Aktualnie jest około 30 osób na serwerze.

Jest to jeden z lepszych/popularniejszych serwerów.

Szukasz kolegów do gry?

http://www.mpcforum.pl/topic/521666-szukasz-przyjaci-do-gry-napisz-tutaj/

chłopaki, też bym chętnie pograła, ale jak zainstalowałam gierkę, ogarnęłam CT2 i język koreański,

to na przeszkodzie stoi mi taki oto problem -> http://img268.imageshack.us/img268/4421/bandsscreen.JPG

Co dodatkowo chcecie wiedzieć, żeby pomóc mi poradzić sobie z problemem?

P.S. Chętnie wciągne do gry znajomych, jeśli uda mi się z tym uporać.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chłopaki, też bym chętnie pograła, ale jak zainstalowałam gierkę, ogarnęłam CT2 i język koreański,

to na przeszkodzie stoi mi taki oto problem -> http://img268.imageshack.us/img268/4421/bandsscreen.JPG

Co dodatkowo chcecie wiedzieć, żeby pomóc mi poradzić sobie z problemem?

P.S. Chętnie wciągne do gry znajomych, jeśli uda mi się z tym uporać.

Wyłącz zaporę systemową, ewentualnie antywirusa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem a mianowicie pobrałem grę zrobiłem update no i jak chcę się logować to wyskakuje mi żebym stworzył konto no ale konto zrobiłem przecież na tej stronie którą podaje autor tematu ;/ może mi ktoś wyjaśnić co takiego zrobiłem źle ??

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ja już czekam ogólnie na CBT ale jak widać ani widu ani słychu. Co do tego servera grałem już na nim i mogę wam teraz napisać, że jeden quest jest z bugowany bo pisałem a administracja o dziwo myślałem, że będę musiał użyć google tłumacz --> chiński / polski --> tłumacz. Ale spokojnie można porozumieć się po andgielsku. A wiecie co według mnie jest najlepsze z tego wszystkiego co w innej grze nawet tego nie robiłem, co ja piszę, nawet o tym nie pomyślałem, w Blade&Soul przez pierwszy tydzień praktycznie wogóle nie expiłem, a delektowałem się grafiką i systemem walki i ty miefektami jak używa się skilli.

mam problem a mianowicie pobrałem grę zrobiłem update no i jak chcę się logować to wyskakuje mi żebym stworzył konto no ale konto zrobiłem przecież na tej stronie którą podaje autor tematu ;/ może mi ktoś wyjaśnić co takiego zrobiłem źle ??

http://bnscp.atomixro.com/register.php

banner.gif

Opublikowano

Jeżeli to story quest to raczej nie obejdziesz, bo na tym polega fabuła, aby ją wykonać w całości, trzeba zrobić każdy quest z osobna... ;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś jest zainteresowany to na jednym z forum wyczytałem, że jakoś w 2014 gra ma mieć premiere w europie. W chinach ruszyły beta testy ( chyba 7 maja).
Odnośnie tego servera to można pograć chwile żeby sobie obczaić mechanike gry, ale to tylko tyle. Za dużo niedopracowań jak na razie.

userbar808467.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Ma ktoś może zbędne konto do gry? Pewnie części z Was już się gra na tym privie znudziła. Założyłem konto ale nie mogę się zalogować. Cały czas pisze żebym wpisał poprawne hasło. W sumie założyłęm 2 konta i to samo na obu. Chciałbym obadać grę :D Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czemu jak juz koncze updatowac to wyskakuje mi jakis bład i nie moge zagrac, to samo mi sie dzieje jak kilikam play now, pisze mi jakis error code 69

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Próbowalem juz na tysiac sposobów sie zarejestrowac i dupa wszystko dziala tylko rejestracja sie, na stronie sie loguje potwierdzilem na e-mail rejestracje i nadal creata an accont ... gra normalenie dziala a tu dupa z rejestracja...

Na stronie rejestracyjne brak opcji wpisania e-mail...

Opublikowano

Próbowalem juz na tysiac sposobów sie zarejestrowac i dupa wszystko dziala tylko rejestracja sie, na stronie sie loguje potwierdzilem na e-mail rejestracje i nadal creata an accont ... gra normalenie dziala a tu dupa z rejestracja...

Na stronie rejestracyjne brak opcji wpisania e-mail...

Ponieważ gra jest w fazie Alpha.

Zaloguj się w grze i będziesz miał konto.

Opublikowano

Odpuść sobie Atomixa (Jest za bardzo zabugowany), zagraj na Chinskiej Open Becie. Postaram się zrobić poradnik jak to ogarnąć.

userbar808467.gif
Opublikowano

a tam odpusc sobie ja chcialem zobaczyc jak sie ma ta gra do Tera online tylko pretestowac chcialem, jak lepsza to bede czekac na globala nie mialem zamiaru ciupac na priivie bo to zaraz padnie tylko przetestowac, jestem tak blisko a tak daleko ... tylko zalogowac sie wystarczy chyba ze ktos juz nie gra i wysle mi na priv log i haslo bede bardzo wdzieczny :P

Może ktoś juz nie gra i poda login i haslo na priva :( ???

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. Pobrałem wszystko i zainstalowałem tak jak tu pisze. Gra sie uruchamia i w ekranie logowania gdy wpisuje pasy to pisze "Register an Account". I czy wam tez nie laduje sie glowna stronka Atomixa ? Z gory dzieki za odpowiedz.

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Akurat juz troche pograłem i bugi są typu ze jak bijesz moba przy scianie wchodzisz w  nia  albo jak padam i klikne revive to calkowicie mi sie gra wylacza ale ogolnie gra mi sie miło najgorszy bug to jest czasami mapa mi sie nei zaladuje i postać wpada mi w luke.... i znajduje sie pod mapa wtedy siook ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...