Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Jak zagrac w Atomix Blade & Soul Prywatny Serwer

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, aż gra zostanie wydana w fazie open beta . Tymczasem poznaję trochę grę . Btw. gra ktoś jeszcze ?

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja przez bardzo dużą ilość bugów zaprzestałem :P I nie ciągnie mnie z powrotem :P Może kiedyś jak już wszystko ogarną, to wrócę :D

Opublikowano

PVP w grze jest. Nie wiem czy na tym private server'ze jest też. PVP polega na zakładaniu specjalnych ubrań zwanych kimonami, postacie które mają je założone mogę się nawalać. Podobnie jak w RoM'ie.

0dfd86f67f8e66f60c5e8991e09276de.jpg
Opublikowano

Są kimona, bo pamiętam że jedno miałem ;D Tylko nie pamiętam gdzie je kupić :P Mówię o p-serverze :P

Opublikowano

Witajcie ! Mam problem taki sam jak powyżej kolega. Mianowicie: "PackCofigXmlReader InitFail.(ErrID:1003)(2)" . Jeżeli wie ktoś jak to naprawić, bardzo proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

"PackCofigXmlReader InitFail.(ErrID:1003)(2)" ten błąd to brak jakiegoś pliku czy mugły ktoś go gdzieś umieścić do sciągnięcia? bez niego ani rusz ta gra,a z tego co wiem jest dosć ciekawa. Może ktoś podpowie chociaż jak to naprawić? Z góry dziekuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ogrmną proźbe! Czy pomógłbyś mi ktoś ? Otóz mam taki problem mam windows 7 i odpalam normalnie NCLauncherem i wciskam play pojawia się obrazek po chwili znika i nic sie nie dzieje..Proszę o pomoc! Daje 3 + !

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Udało mi się zainstalować betę B&S pomyślnie i gra bardzo mi się spodobała, ale od wczoraj nie mogę się połączyć z serwerem. Czy jest on jeszcze czynny lub kiedy będzie? W czasie napisu "Being connected" nad przyciskiem "start game", nie ma innej możliwości wyjścia z gry niż przez wylogowanie? Strasznie to irytujące.

Opublikowano

Witam. Udało mi się zainstalować betę B&S pomyślnie i gra bardzo mi się spodobała, ale od wczoraj nie mogę się połączyć z serwerem. Czy jest on jeszcze czynny lub kiedy będzie? W czasie napisu "Being connected" nad przyciskiem "start game", nie ma innej możliwości wyjścia z gry niż przez wylogowanie? Strasznie to irytujące.

Mam ten sam problem obecnie, na forum tego servera daja dużo porad jak to rozwiązań jak to naprawić, niestety żadne u mnie nie działa. A sam support nie jest pewny czym to jest spowodowane. Pare miesięcy temu (jakieś pół roku temu) grałem normlanie ale na innym koncie do ktorego niestety nie pamiętam hasła. Jeżeli ktoś mógłby nam pomóc to proszę o odpowiedź w temacie. Bo dotyczy to tylko części użytkowników tak więc trudno powiedzieć cokolwiek.

EDIT: Server padł wczoraj i czekamy na informacje od teamu, tak że ostatnie kłopoty były wywołane właśnie problemami z serwerem. Będę się starał pisać na bieżąco co się zmienia.

:)
Opublikowano

WTF?! Prawie cały tydzień ściągałem te 6'ść plików, komp chodził non stop aby je zassać. Pograłem 2 dni, narobiłem sobie apetytu i teraz akurat padł serwer.. arrrrgghh! W tym tkwi największa wada Mmo: Masz grę ale nie masz internetu - nie pograsz. Masz grę ale serwery są niedostępne - nie pograsz. Single Player mógłby być też dla pojedynczego gracza. Mam chociaż nadzieję że premiera B&S, która ma odbyć się w Lutym 2013r. w Eu jest prawdziwa.

Opublikowano

Też bym w to pograł na normalnym europejskim serwerze :P Grałem na atomixie i z powodu lagg po prostu mi się odechciało ;P A gra jest fajna :D

Opublikowano

No, mogę powiedzieć że nawet zajefajna i to właśnie może mnie nawet trochę martwić. Grafiki lepszej w Mmo chyba nie widziałem. Animacja postaci wraz z elementami ich ubioru wygląda naturalnie i płynnie, a w walce wyczuwa się taką moc jakby się grało w Tekken'a. System walki jest nie tyle ciekawy, co naprawdę grywalny w odróżnieniu do wielu innych gier tego gatunku. Tu zwyczajnie kierujesz swoją postać, a nie tylko wydajesz jej polecenia i wskazujesz cele. Cut-Scenki płynnie wplatają się w akcję, dynamicznie nakręcając wątek fabularny. Design i aranżacja świata jest tak szczegółowo, klimatycznie i artystycznie zaprojektowana, że przemieszczanie się po nim, dodatkowo w tak dynamiczny i efektowny sposób (W :O W) od razu dostarcza czystej przyjemności i satysfakcji z samego gameplayu. Ogółem odnoszę wrażenie jak wiele weny twórczej autorów odnalazło ujście w tym projekcie. Osobiście jestem wręcz zafascynowany B&S niczym dziełem sztuki. A co może więc mnie w tym wszystkim martwić? Ano to, że to gra Mmo, której nie można mieć na własność i odpalić w dowolnej chwili, a jak już wejdę w ten świat to pochłonie mnie bez reszty.

Opublikowano

:D Gra się po prostu nie nudzi jak większość innych :) Skakanie, latanie, bieganie po ścianach, w żadnej inne grze z otwartym światem jeszcze tego nie widziałem :)

Opublikowano

Wiesz co, szczerze to nie wiem. Od dłuższego czasu nie sprawdzałem postępów w tej grze, a że Atomix padł dowiedziałem się teraz ;p Pozostaje czekać, nie wiem czy są inne serwery prywatne :P Na tą chwilę jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest poczekać i sprawdzić czy close beta Europy faktycznie nadejdzie w 2013 roku. W każdym bądź razie o tej grze będę pamiętał, na starym sprzęcie nie miałem możliwości pojechania na max detalach, za to na nowym zrobię to bez problemu :D Gra ma klimacik, fajny system walki więc opłaca się czekać, a w międzyczasie polecam pograć w co innego :D

Opublikowano

Gdzieś czytałem że serwer ma wrócić w ciągu tygodnia, ale nie wiem czy to prawda. I tak pozostaje czekać do premiery Eu. Ja w każdym razie będę wyczekiwał B&S z zapartym them, mając nadzieję że odbędzie się ona o czasie, że koniec świata kolejny raz okażę się fikcją, że inflacja do końca nie pożre naszych portfeli itd.. 8S Między czasie zapuściłem sobie dość atrakcyjną gierkę względem mojego wysokiego zapotrzebowania na świszczącą dynamiką akcję o szlachetnej, średniowiecznej nazwie: Vindictus.

&: Wspaniała wiadomość, serwer znów hula :) !

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 3 pytania :

1. Jak wygląda sytuacja z ludźmi ? dużo ludzi gra ? można kogoś spotkać na spocie ?

2. Jak z bugami ? W miarę ogarnięta jest serwer od strony technicznej ?

3. Zadania czy grind ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajna gra ciekawe kiedy polski priv wyjdzie xD

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...