Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik: Jak zagrac w Atomix Blade & Soul Prywatny Serwer

Eryk2109.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znaczy ja sam gram sciagnolem gre te 6 partow robie tak jak wszystko pokazane jest tworze konto na tej stronie i kiedy wchodzedo gry pokazuje mi ze mam sie zarejestrowac . niewiem czemu czy cos zle zrobilem podczas tworzenia folderu czy co...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAPRASZAM DO GILDII "BLACK ROSES" która w CBT3 (już niedługo) będzie funkcjonowała normalnie w grze

www.blackroses.pun.pl

pozdro

Uczeń
Opublikowano

może ktoś wrzucić clienta w 1 pliku na jakiś upload?

z góry thx.

Opublikowano

UP@

Pisz do autora na PW. Polecam rapideo wykupujesz tam transfer i pobierasz jako premium z wszystkich hostingów. 1gb kosztuje 1.23sms to nie drogo :)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Gra Piękna graficznie, ciekawa(nie chodzi o fabułe :P bo po koreańsku raczej nic nie rozumiem) destroyer zbugowany, jeszcze za niego sie nie wzieli, jak zrobią to bedzie mozna grac.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam taki problem

Error Code: 69 (FileGroupApplicationErrorRollbackSucceeded):

Errors occurred while applying the patch,

but the patch was successfully rolled back.

The patch application errors are as follows:

Error Code: 62 (UnrecoverableCorruptedTargetFileError):

A file is not in the expected state, and it cannot be repaired: contents\data\config.dat

This is most likely caused by previous errors in the patching process.

--------------------------------------------------------------------- UP@ zrobiłem

teraz mam taki bład -.- pack+config+xmlreader+init+fail

PROSZE O POMOC DAM + LUB -

Opublikowano

Ja mam inny problem. Wszystko jest ok jak sobie ściagnołem klienta i robie wszystko jak na filmiku. Ale gdy wciskam play now to mi sie pokazuje obrazek no wiecie jak sie gra włącza i nic się póżniej nie dzieje. Znika obrazek i cisza... Może ktoś zna przyczyne??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra o pięknej grafice i grywalności, gdyby nie Koreański. Czekam na Ang/Pol.

Ang podobno ma być początek 2013 roku.

Wielbię tą grę na system walki oraz grafikę, jest cuuuudna. ^^

Mimo wszystko, wolę poczekać na global eu. ;)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki problem. Zrobiłem wszystko jak bylo napisane i przy uruchamianiu gry wyskakuje mi "PackCofigXmlReader InitFail.(ErrID:1003)(2)" niewiem co mam robic. Prosze pomóżcie!!!!!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zalozylem konto ale nie moge sie zalogowac (w grze) a wszystko dziala ladnie pieknie.. moze mi ktos z tym pomoc? ciagle wyskakuje "pls create an account"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam problem z 1 questem jak mam ostani quest chyba ostatni, to pisze mi cave test i nie wiem co mam zrobić gość biegnie nagle staje i znika ja mam złoty znaczek przed wejściem do jaskini a w środku jest zielony okrąg i nie wiem co mam zrobić proszę bardzo o pomoc w tym temacie

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...