Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraftEpic [ZAPOWIEDŹ][WL][300 slotow!][ZAPRASZAMY]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer jeszcze ma zamiar ruszyć? Bo już od dłuższego czasu nic nie słyszę i nim...

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Tu nie chodzi już o wykonanie mapy ponieważ można ją uznać praktycznie za gotową a nawet niektóre prace może będziemy kończyć po otwarciu... problem w tym że czekamy na lancher do gry i bez niego nie da rady żeby serwer wystartował. Staramy się z tym uporać i jak tylko go dostaniemy to ruszymy z miejsca :) proszę więc o cierpliwość :) Jako że nie mamy właśnie pliku dla was to my też czekamy na otwarcie i tak samo się niecierpliwimy ale za to ciągle budujemy i mam nadzieję że wszystko się wam spodoba :)

Opublikowano

Rozumiem. Moje pytanie miało tylko na celu wyjaśnienie czy ten serwer ma zamiar wogóle jeszcze ruszyć. Bo już nie raz było że ładnie opisane, duża aktywność na forum i nagle cisza. Skoro już wiadomo że dalej coś się dzieje to zostało tylko poczekać.( Mam nadzieję że uda wam się jak najszybciej zdobyć ten plik )

Opublikowano

Rozumiem. Moje pytanie miało tylko na celu wyjaśnienie czy ten serwer ma zamiar wogóle jeszcze ruszyć. Bo już nie raz było że ładnie opisane, duża aktywność na forum i nagle cisza. Skoro już wiadomo że dalej coś się dzieje to zostało tylko poczekać.( Mam nadzieję że uda wam się jak najszybciej zdobyć ten plik )

Nie tyle sam plik, bo takiego czegoś jest pełno w necie, chodzi o działający skrypt. Jeśli ktoś z Was zna się na AutoIT / Javie i byłby zainteresowany pomocą i niewielkimi bonusami na serwerze to proszę o kontakt ze mną.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Witam.

Czy prace nadal trwaja nad serwerem czy daliscie sobie spokoj? Pytam sie bo naprawde liczylem na ten serwer i chcialbym wiedziec czy nadal czekac czy poprostu odpuscic.

Opublikowano

Prace ciągle trwają więc możesz być spokojny :) Obecnie LoQtiN osobiście postanowił się zająć sprawą lanchera jako że nasze wysiłki na znalezienie odpowiedniego programisty spełzły na niczym... Obecnie możemy mu jedynie kibicować i mieć nadzieję że poradzi sobie z tym problemem i jak najszybciej będziecie mogli wejść na serwer i cieszyć się wspólnie grą :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Więc masz błędne zdanie... :) to że całość się nam przeciąga jest winą serii nieoczekiwanych utrudnień. Niewiadomo czemu ale ciągle mamy pod górke podczas tworzenia serwera. Kiedy tylko LoQtiN skończy pracę to już będzie można powiedzieć że wszystko się udało i będziemy wtedy gotowi do przyjęcia was :) Niestety wam pozostaje tylko czekać... nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć bo i tak pracujemy na najwyższych obrotach. Założenie serwera nie jest wcale takie trudne ale jeżeli chce się żeby był lepszy niż inne to trzeba się postarać i trochę czasu to zajmuje. Nie chcieliśmy żebyście musieli tak długo czekać ale jakoś tak wyszło że zapowiedź wyszła na długo przed startem serwera a w międzyczasie musieliśmy 2 razy rozpoczynać budowę od nowa więc wszystko rozlazło się w czasie... :) mam nadzieję że teraz będzie już tylko s górki i może za maksymalnie 2 tygodnie serwer wystartuje :)

Opublikowano

Ha ha ha i jeszcze raz ha :D Darujcie sobie :) Ten serwer nigdy nie powstanie i kropka. Proszę moderatora o zamknięcie tematu :)

Opublikowano

To? To się nazywa kpina i robienie z ludzi debili :)

Opublikowano

Ty Vibray nie powinieneś się nawet odzywać w ten sposób bo to twoje żałosne serwery upadają i kolejne które stworzysz też będą upadać bo nie umiesz ich odpowiednio przygotować a także nie umiesz zgromadzić adminów którzy umieli by się o taki serwer zatroszczyć... jest takie powiedzenie że Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje - i ty jesteś jak właśnie taka krowa. Kiedy podzieliliśmy się z tobą pomysłem stworzenia serwera odrazu się zająłeś zapowiedzą (co mógł zrobić każdy) a teraz kiedy przez własną głupotę sam się wykluczyłeś to zaraz atakujesz osoby które nie myślą tak samolubnie jak ty i chcą stworzyć przyjazny serwer gdzie będzie się miło grało. Wiec jak możesz to proszę siedź cicho bo nie powinieneś się wtrącać w JUŻ nie twoje sprawy.

Opublikowano

Bardzo dobre Vibray, można się naprawdę czasami nieżle pośmiać :).

Do wszystkich: Prace nad serwerem trwają, nie słuchajcie Terraina bo to zwykły szary człowieczek który chce nas zniszczyć, bo myśli, że jego "Industrial Intense" jest najlepszy :]. Jesteśmy na półmetku, i obiecuję, wszem i obec, że wystartujemy już w ciągu miesiąca :).

Pozdrawiam,

LoQtiN.

PS: Jakby były jakieś pogłoski... możemy wstawić bardzo dużo dowodów, że pracujemy dniami i nocami :).

Opublikowano

Mówiliście też wcześniej że w grudniu w święta wystartujecie...

Masz rację że tak mówiliśmy ale tak jak napisałem ostatnio od tego czasu mieliśmy same problemy... musieliśmy 2 razy budować wszystko od nowa i dodatkowo nie mogliśmy znaleźć programisty który zajmie się lancherem aż do tej chwili kiedy to LoQtiN osobiście się zajął zrobieniem go. :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...