Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraftEpic [ZAPOWIEDŹ][WL][300 slotow!][ZAPRASZAMY]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : Creeper

Historia postaci :

Kiedyś w zamieszkałych czasach żyło sobie plemię Jasnołuskich.

Byli oni mocno powiązani z naturą . Aż w czasie wojny z Bogiem Admedancu , urodził się Creeper .

Był inny niż wszyscy , ponieważ nie miał rąk . Po wielu przemyśleniach , gdy był jeszcze młodzikiem

zwrócił się do Admedancu o danie mu nowych rąk . Bóg chciał żeby przysiągł na wszystko

że się mu nie przeciwstawi . Młody i naiwny Creeper zgodził się . Dostał nowe ręce , jednak

miał zrobić , coś strasznego , spalić wioskę . Creeper nie zgodził się . I za kare aż do teraz nie ma rąk i wybucha i odradza się

niszcząc naturę.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh... z utęsknieniem czekam :)

1.Wiem , że jestem nachalny ale czy napewno jestem zapisany na wl? Bardzo mi zależy...

2.Na miners.pl mowiliscie ze zrobiliscie juz okolo 90%. Jak jest teraz?

3.Czy na mpcforum dodacie cos wiecej na temat serwera? np.czy beda klany, prace, miejsce na freebuild czy cos.

4. Czekam na serwa! Nick w grze: Kapi757

Do zobaczenia na serwie :P

Tak, na pewno jesteś dodany :) (sprawdzilem). Jedynie co nas opóźnia to brak ukończonego launchera :/ Dodam niebawem, jjak tylko znajde chwilke wolnego czasu :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

uhh zapomnialem o moim siostrzencu :D

jego nick to: Stan

wiem ze jest mlody i troche nie zna się na ortografii (pisze ze ma duzo nowych ,,zeczy'') ale umie robić lepsze ode mnie budowle i ma wiele pomysłów na wystrój wnętrz.

Napewno się nada :D Jeżeli spełnił wymagania (mam nadzieje, że spełnił) to serdecznie proszę o jego dodanie :D Z góry dzieki.

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Witam. Czy coś się rusza z serwerem ? Wiadomo kiedy będzie? Jaki jest aktualny progres map?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...