Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 1.1 ! 16.12.2011 !

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie posypało się wszystko, przy uruchomieniu detector-a 32 ukazał się komunikat o braku jakiegoś pliku dll, po dograniu tego pliku, ponownie ukazuje się komunikat o braku następnego pliku dll, dograłem więc kolejny. Teraz przy uruchomieniu detectora wyskakuje komunikat, że aplikacja nie działa po prostu.

PS. Dograłem wszystkie potrzebne pliki visual c++ ...

System Win7 64 bit.

Opublikowano

Również miałem problem w plikami dll naprawiłem to instalując coś do c++ z linku jaki podał Tenma chyba na 1 stronie ale i tak mi nie szuka nic

wipek.pl

Opublikowano

Jestem nie kumaty wiem , gdybym chciał być w ty

m dobry to poszedł bym na inform... ale jestem na mechaniku , ale jaki kurna schowek i jaki pasek sie pytam ;|

odpalam attack_AddOn_GF

I co kliknąć żeby wkleić schowaj naj bedzie jesli ss dostane...

Heniek.

Opublikowano

mam net frameworka, microsoft visual c++, wyskakiwał mi błąd z plikiem mscvr100.dll ale usunąłem go z katalogu system 32 i problem zniknął, ale pojawił się nowy. Jak odpalam program (wyszystko dobrze ustawione), klikam start, mob, którego id wprowadziłem jest koło mnie, a program nie reaguje. Ktoś wie o co moze chodzić?

Opublikowano

Nie mogę Pobrać.

Oto co wyskakuje :

Wszystkie udostępnianie funkcjonalności na FileSonic jest teraz wyłączona. Nasze usługi mogą być wykorzystywane jedynie do wysyłania i pobierania plików, które można mieć przesłane osobiście. Jeśli plik ten należy do ciebie, musisz się zalogować, aby go pobrać bezpośrednio z menedżera plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...