Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 1.1 ! 16.12.2011 !

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W odpowiedzi na PW:

Cheat odpaliłem Panowie klikając PPM na cheata, następnie Uruchom jako i odznaczyłem "choń moj komputer cos tam coś tam" i ok. Wtedy funkcja kopiująca do schowka działała poprawnie oraz wykrywacz faktycznie wykrywał. (za każdym razem trzeba odpalać w ten sposób - lub jako admin, ale ja nie mam dostępu, bo admin jest że tak powiem "off")

Niestety kodu w gre nie udało mi wstrzyknąć, ale kordy są wystarczające aby coś znaleźć.

Nowe sposoby na zarabianie, które mogą Cie zaciekawić:

eKasa.hitos.eu

Opublikowano

mi wykakuje brakuje plików mscar100.dll mscvp100.dll czy jakos tak wklejam te pliki z neta potem do folderu z metkiem i jakiś błąd że nieodpowiednie te pliki sa za jakims obrazem NT wiecie co zrobic?

Opublikowano

mógły ktoś dać linka do tej paczki dll????

W opisie filmu nie ma:/

EDIT: pliki dll pobralem sobie już Gdy właczam wyskakuje: nie znaleziono punktu wejscia procedury _invalid_parameter_noinfo_noreturn w bibliotece MSVCR100.dll.

Opublikowano

Wszystko miodzio ,tylko ziomuś jak usunąć jakieś id które kiedyś się wpisało ? Czy to samo robi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...