Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 1.1 ! 16.12.2011 !

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dziala mi ten wykrywacz wszystko robie zgodnie z instrukcja... pomocy?

Win: Vista 32bit

Bot sie wlacza lecz nie wykrywa metinow czy mobow..

mam paczke 2010

odpalam jako admin

i nie dziala why?

Opublikowano

Tu jest link http://www.programs.pl/program,24675,Microsoft_Visual_C++_Redistributable_Package_%28x86%29.html dla tych co nie działa msvcr100.dll

Tyrzeba mieć zainstalowane Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package

aby otworzyć i grać , spróbować ponownie z wykrywaczem kamieni

Ja mam problem taki że nie działa mi też wykrywacz w sesie nic nie wynajduje

proszę o jakąś odp .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak instalujecie kamer moda to hs jest już zablokowany (chodzi o logi) Na Vista/win7 nie trzeba blokować sterownika hs wystarczy włączyć jako admin. Na XP trzeba w rejestrze wyłączyć sterownik. ZObaczcie bypass by misiekantos.

sygna.png
Opublikowano

objaśni ktoś jak zrobić tą operacje z plikiem msvcr100.dll w windows vista ? bo własnymi siłami coś mi nie wychodzi..

Opublikowano

mam takie pytanie, czy konieczne jest blokowanie hsa przy windowsie xp ? jaka jest alternatywa dla tego żeby grać bez obawy o bana bez żadnych sposobów od misiekantos itd ( czy w ogóle taka jest.. ) ? kiedyś blokowałem hsa wszystko było ok, jeździłem na kamerze i dostałem bana za logi, także nie chcę znowu dostać bo to już bana na miesiąc nie będzie..

Opublikowano

Ja mam pytanie co muszę zrobić aby on się ruszył?

Zaznaczając żeby szukał metinów nie szuka ,

nawet stanełem koło mietka a to nic nie wyszukuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak nie zablokujesz logów to dostaniesz bana. To normalne każdy hack tego używa. Na win7 nie musisz jedynie blokować sterownika hs, to 2 rózne rzeczy. Jeśli używasz km to masz już zablokowane logi.

sygna.png
Opublikowano

a co w sprawie tego dll ktorego brakuje na viscie jak to naprawic bo jak mam kolo twojego programiku dll to pokazuje blad screen na 2 stronie tematu

Weteran
Opublikowano

@Up

Myślę, że musisz pobrać ten plik, ale dla visty, bo ten jest przeznaczony dla xp, dlatego ci nie działa.

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...