Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]PuritySRO 122lvl, skills & 13Dg

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:) nie uciekłem tylko odszedłem z tego servera bo dla mnie to był Syf ( chodzi głównie o Gmów , i ich podejście ) :)

po drugie nikt mnie nie gnębił ( miałem jedna z lepszych Guild na serverze na począdku ) :) więc możesz zachować swoje pierdoły dla siebie? :)

boimy się wyjść na pvp ? :) buhaha ale mnie rozśmieszyłeś teraz człowieczku. Chcesz to możemy wyjść nawet teraz na pvp tylko daj mi zjeść obiad :)

FGW? hah śmieszny jesteś ... możemy próbować ale czy marzyć? każdy ma jakieś szansę więc nie masz nawet powodu zeby mnie albo kogo innego skreślać.

Darmowy Suit i GP ? WTF??

nie obrażaj na tym forum innych grających na takim typie servera bo w takim razie obrażając sever obrażasz ponad 800 osób grających tam.

Mała rada dla ciebie , Spójrz na siebie a potem komentuj innych. Bo dla innych jesteś równie pionem :) o ile wiesz co oznacza te słowo

czytaj ze zrozumieniem, żaden z was nie ma lepszego weaponka/setu, jesteście jak nooby 10lvl na isro, bijecie się gdzies obok, na lifesro też chciałeś być kimś, ale jak uniki były albo kuraka albo supreme to zwątpiłeś i uciekłeś.

nikt cię nie gnębił? hehe... nikt to cię nie lubił, atmosfera się oczyściła. ;*

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
haha chcialbys zeby byla najlepsza ale była najgorsza. taka super a nie mogliscie zdobyc fortecy? no i ozywiscie odpowiedzialny master gildii ktory ja zostawił po tym jak płakał do gma o itemy a ten mu nie dał ;( smutna historia ;(

buhaha , napisałem że jedna z najlepszych , jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem.

Fortecy nie mogliśmy zdobyć ? hahahaha NAWET do niej nie podchodziłęm , zresztą wtedy już nie było tej guild gdy była Forteca do zdobycia i prawdziwe zapisy.

Odpowiedzialny master gildii który opuścił ją ? Rozśmieszasz mnie... ja jej nie opusciłem mało inteligentny człowieczku tylko odszedlem z gry i Rozwaliłem tą guildie bo nikt w niej nie grał , po wybryku Gma , prawie każdy poodchodził z servera :) Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś retardem.. przykro mi..

Płakał do Gma o itemy a ten mu nie dał :) ? hahahhaha KuraK płakał o swojego staffa bo po resecie mu znikł.. widziałem screeny na których błagał wręcz o to zeby Gm mu oddał tamtego staffa. Ja nie płakałem o itema , chciałem żeby GM ukarał tego debila , typowego polaczka który ukradł mi wtedy coś z seta, nic więcej. Wiec się ogarnij i nie nabijaj postów, to nie jest temat o tym co było.

czytaj ze zrozumieniem, żaden z was nie ma lepszego weaponka/setu, jesteście jak nooby 10lvl na isro, bijecie się gdzies obok, na lifesro też chciałeś być kimś, ale jak uniki były albo kuraka albo supreme to zwątpiłeś i uciekłeś.

nikt cię nie gnębił? hehe... nikt to cię nie lubił, atmosfera się oczyściła. ;*

nie rozumiem co ty wogóle do mnie piszsz :\ 10 lvl na isro ? xD hahaha spoko dobre sobie.

Bijemy się gdzieś obok xD śledzisz mnie? czy jak? ośmieszasz się... Jeżeli się boję obok to tylko dlatego zeby Pvp 1v1 było pvp 1v1 a nie wyjdę na środek i zaraz jakieś nooby będą przeszkadzać.

ale jak uniki były albo kuraka albo supreme

nie wiem o co ci chodzi twoja wypowiedź jest poniżej przecietnej :)

nigdy nie uciekam , więc ogarnij się .. jedyne co rezygnuję tak jak to zrobiłem w przypadku Lifesro.. i niczego nie żałuję bo to była strata czasu

hehe... nikt to cię nie lubił, atmosfera się oczyściła. ;*

nikt mnie nie lubił a miałem zawsze 50/50 Guildie... z tego ponad 10 osób poszła za mną na innego serva :) SPOKO. najpierw się zorientuj a potem pisz.

Smiechu warte to co piszecie tutaj :) naprawdę...

Opublikowano

po pierwsze, to ty płakałeś o itemy, które ci "ukradli", w jaki sposób? nabił sobie pk, a że go na serverze nie chcieliśmy, to proste-koleś mu nie oddał.

buhaha , napisałem że jedna z najlepszych , jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem.

Fortecy nie mogliśmy zdobyć ? hahahaha NAWET do niej nie podchodziłęm , zresztą wtedy już nie było tej guild gdy była Forteca do zdobycia i prawdziwe zapisy.

Odpowiedzialny master gildii który opuścił ją ? Rozśmieszasz mnie... ja jej nie opusciłem mało inteligentny człowieczku tylko odszedlem z gry i Rozwaliłem tą guildie bo nikt w niej nie grał , po wybryku Gma , prawie każdy poodchodził z servera :) Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś retardem.. przykro mi..

Płakał do Gma o itemy a ten mu nie dał :) ? hahahhaha KuraK płakał o swojego staffa bo po resecie mu znikł.. widziałem screeny na których błagał wręcz o to zeby Gm mu oddał tamtego staffa. Ja nie płakałem o itema , chciałem żeby GM ukarał tego debila , typowego polaczka który ukradł mi wtedy coś z seta, nic więcej. Wiec się ogarnij i nie nabijaj postów, to nie jest temat o tym co było.

nie rozumiem co ty wogóle do mnie piszsz :\ 10 lvl na isro ? xD hahaha spoko dobre sobie.

Bijemy się gdzieś obok xD śledzisz mnie? czy jak? ośmieszasz się... Jeżeli się boję obok to tylko dlatego zeby Pvp 1v1 było pvp 1v1 a nie wyjdę na środek i zaraz jakieś nooby będą przeszkadzać.

nigdy nie uciekam , więc ogarnij się .. jedyne co rezygnuję tak jak to zrobiłem w przypadku Lifesro.. i niczego nie żałuję bo to była strata czasu

nikt mnie nie lubił a miałem zawsze 50/50 Guildie... z tego ponad 10 osób poszła za mną na innego serva :) SPOKO. najpierw się zorientuj a potem pisz.

gościu, ty masz inteligencje mojego lewego buta, wiesz co to metafora ? jesteście tak ważni jak 10lvle na isro, czyli zwykle piony, a tak sie składa, że ja na lifesro znaczyłem coś od początku. ;)

BYŁEM w tej gildii i tak się skada, że poszły z tobą 2 osoby, które po 3 dniach wróciły na lifesro, bo odjebałeś chorą akcję i przestałeś grać.

50/50? jak odchodziłeś, to na servie było po 30/35 osób, także proszę cię, nie pogrążaj sie. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@Dagrasso

Rozwaliłem tą guildie bo nikt w niej nie grał

Wręcz przeciwnie, namawiałeś wszystkich, aby przeszli z tobą na inny serwer, nie pamiętam już jaki tam chciałeś, ale było głośno o serwerze tego noobka ShadowMoon'a.

typowego polaczka który ukradł mi wtedy coś z seta

Ukradł? Niby jak? Otóż nie ukradł tylko zabrał, bo ty zabiłeś kogoś PK, na warze gildii chyba nawet to było, a potem chciałeś zbijać PK w ubranym secie, więc item Ci wypadł, a on czy tam ktoś z jego gildii wziął, więc nie uznałbym tego za kradzież. -.-

Opublikowano
gościu, ty masz inteligencje mojego lewego buta,

Jak But może mieć jakołkolwiek inteligencje ? ehh ... co za ...

a tak sie składa, że ja na lifesro znaczyłem coś od początku. ;)

hhahahaha ^^ rozwaliłeś mnie . Co za narcyz ^^ Zastanów sie teraz co sobą reprezentujesz :) Rozumiem jeszcze żeby była to prawda...

Znaczyłem coś od początku :) czaisz za każdym razem jak to czytam to leże do góry brzuchem i się zbijem , jak taki człowiek jak ty moze coś znaczyć na serverze.

Za dużo filmów się naoogladałeś i myślę że masz za wysoką zamoocenę. tyle na temat :)

BYŁEM w tej gildii i tak się skada, że poszły z tobą 2 osoby, które po 3 dniach wróciły na lifesro, bo odjebałeś chorą akcję i przestałeś grać.

Jeżeli byłeś w tej Guild to był mój życiowy błąd że cię wziąłem.

poszły za mną 2 osoby? naucz się liczyć a nie gadaj głupoty. Tak jak mówiłem Poszło ze mną OKOŁO 10 osób.

Nikogo nie namawiałem. Powiedziałem w Guild że nie będę tu grał i idę na inny server a reszta zaczęła się pytać gdzie bo też im się nie chciało grać więc poszli za mną. To była tylko i wyłącznie ich własna wola by iść za mną. Co do servera , poszedłem na jakiś inny ale niestety nie mogłem długo grać bo mam obowiązki w domu jak i poza... Wiec nie widzę w tym swojej winy. Każdy ma swój rozum.

Ukradł? Niby jak? Otóż nie ukradł tylko zabrał, bo ty zabiłeś kogoś PK, na warze gildii chyba nawet to było, a potem chciałeś zbijać PK w ubranym secie, więc item Ci wypadł, a on czy tam ktoś z jego gildii wziął, więc nie uznałbym tego za kradzież. -.-

Tak dla wyjaśnienia sobię już do końca. Był to war , który przegraliśmy , niestety w ostatnie sekundzie gdy już się skończył użyłem Meteora no i na moje nieszczęście nabiłem sobie przypadkowo PK. Co do itemów , tak miałem ja na sobię gdy zbijałem przed miastem PK. Było tam kilka osób z mojej guild którzy mi pomagali. Niestety był jeden noobek z Guild Galaxy o ile dobrze pamiętam który zachował się jak typowy dzieciak , Polaczek , który ukradł tego itema.

Widzisz nazywam go złodziejem bo trzeba się umieć zachować w penych sytuacjach. On się zachował jak dziciak który nigdy nie miał takiego itemka... dlaczego? bo potem zaczął się chwalić i cieszyć michę że ma mojego itema.. Trudno było minęło , nie wiem po co poruszacie ten temat bo tak naprawdę słyszycie ploty i robicie z tego wielkie halo.

dagrasso był jakis uptade bo jakos clienta niemoge odpalic

Update był pare dni temu kiedy dodawali 13 DG.

Ja normalnie wchodzę i wszystko mi się odpala , tylko ze jest crowded ale szybko się wbija.

nie ma sposobu na wbicie , poprostu trzeba mieć cierpliwość

Opublikowano

Skończcie ten syf tutaj, zamiast wypowiedzi na temat tego serwera, widzę tylko jakieś dziecięce przekomarzanie.

Jeżeli macie jakieś sprawy osobiste do innych, to piszcie na priv. : )

Opublikowano
Skończcie ten syf tutaj, zamiast wypowiedzi na temat tego serwera, widzę tylko jakieś dziecięce przekomarzanie.

Jeżeli macie jakieś sprawy osobiste do innych, to piszcie na priv. : )

Jestem Za :) jak najbardziej podzielam te zdanie. To temat konkretnego servera a nie jakieś rozmowy o dupie marynie...

( Lubie to )

Opublikowano

Gildia BloodyClash rekrutuje Polakow ;) , PM do _SzimixX_ , Tygrysek o joinga

PS: Szukamy polskej uni .... piszcie do _SzimixX_

Opublikowano
Gildia BloodyClash rekrutuje Polakow ;) , PM do _SzimixX_ , Tygrysek o joinga

PS: Szukamy polskej uni .... piszcie do _SzimixX_

My mamy Polską unie w nim 4 polskie guild wiec.. :) jak cos pisz do ConaMore to zapodam ci dalsze info.

Jest do tego jakis Loader albo cus.. Zeby na 2 silki wbic?

niestety nie ma , chyba ze sam jakos sobie zrobisz.

Ten server jest na plikach ksro nie vsro dla tego nie ma botowania i MC :)

Opublikowano

mam problem, mianowicie jak chce wejsc na serwer, to podczas wpisywaniu captcha mam pusty obrazek, same kropki i nie wiem co mam przepisac ; O

Opublikowano
mam problem, mianowicie jak chce wejsc na serwer, to podczas wpisywaniu captcha mam pusty obrazek, same kropki i nie wiem co mam przepisac ; O

a probowałeś nacisnąć enter ^^ ? Server jest tak zrobiony że nie ma liter i wystarczy nacisnąć enter lub myszką connect :)

botowanie jest kolego ;)

a to przepraszam , nawet nie wiedziałem :)

Opublikowano

święta słowa piszą ale nic nie wiedzą hehehe :)

Konto oddane !!

Opublikowano

Caly set 13d son/som ale bowa ciezko dostac 13d.Nick w grze Zuma zapraszam

post-339519-0-53925700-1324678432_thumb.jpg

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...