Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]PuritySRO 122lvl, skills & 13Dg

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można , Repcak1 z Lifesro?

@edit

co do stronki : www.puritysro.co.cc

Mbam wykrywa na tej stronce malware'y i mnie tam nie wpuszcza ;d

Opublikowano

No więc tak, z tego co wiem to jest Polska guild na serverze.

Ja osobiście zrobiłem wczoraj Guild , posiadam 10 osób jak narazie. wszyscy 100+ lvle , z Polski.

Jeśli chodzi o EDX to na MC sie chyba nie da wbić bo tam w katalogu nie ma Sro-Client tylko Purity_Client jakoś tak.

Server działa , Wbija się za 1szym razem. ciagle są Eventy.

Moby na 110-120 są , w jupiter temple , sam tam pt dzisiaj miałem.

Dropy lecą jak nalerzy , wszystko super.

STONE int str itp. w jangan można kupić za 6kk sztuka

jak ktoś chce Guild to pisać ConaMore , lub szukać Guild AlwaysReady. 5 lvl mamy.

Robimy taxi do 100 lvla. ja osobiście. więc jak coś to pisać

Co do 13 Dg. pytałem GM , i czytałem na FORUM. GM napisał ( 13 DG jest aktualnie dodane , TYLKO mobów brakuję na 130 lvl )

GM ma do poniedziałku dodać MOBY na 130 lvl i będzie można dropić 13 DG bronie i sety. widziałem sam jak GM lata z 13 dg bowem fajny jest )

Opublikowano

No więc tak, z tego co wiem to jest Polska guild na serverze.

Ja osobiście zrobiłem wczoraj Guild , posiadam 10 osób jak narazie. wszyscy 100+ lvle , z Polski.

Jeśli chodzi o EDX to na MC sie chyba nie da wbić bo tam w katalogu nie ma Sro-Client tylko Purity_Client jakoś tak.

Server działa , Wbija się za 1szym razem. ciagle są Eventy.

Moby na 110-120 są , w jupiter temple , sam tam pt dzisiaj miałem.

Dropy lecą jak nalerzy , wszystko super.

STONE int str itp. w jangan można kupić za 6kk sztuka

jak ktoś chce Guild to pisać ConaMore , lub szukać Guild AlwaysReady. 5 lvl mamy.

Robimy taxi do 100 lvla. ja osobiście. więc jak coś to pisać

@UP

nie ma cie w grze albo zly nick dales :)

UP

nie ma cie w grze albo zly nick dales ...

Konto oddane !!

Opublikowano

właśnie wbijam do gry :) nick ConaMore Kto będzie chciał do guild i taxi to pisać , odrazu wezme was i podtaxuje. mam 116 lvl

ip servera to chyba takie 46.105.115.207

ale nie jestem pewny , bo to jak wpisuje to przenosi do Register. Ale możliwe ze to jest ip

Co do Loadera próbuję się dowiedzieć na temat , jak tylko będę wiedział to napiszę.

@EDIT

Chciałem dodać jeszcze że zajebiście dodali Skille dla chinesse z FORCE że może dawać PQ jak Warrior. no i inne duperelki.

Teraz z chinesse warto grać w pt ^^

Opublikowano

Nom co do ch to zrobili jak eu pq warka , odnowa hp/mp w force (przez 16 sek force teraz to jak cler/bard w 1) . Ch zyskala duza przewage moim zdaniem mozemy grac jakby warkiem/cler/bard w majac poty co 2 s i ch skile :D

Opublikowano

jak by był ktoś chętny do guild i wspólnej zabawy jeszcze to wieczorem p 20:00 będę no i zaraz jakoś koło 12-13 siądę

Nick Conamore :) Oferuję taxi do 90-101lvla + Gold Zapraszam.

Opublikowano

@Dagrasso

Hmm, nową reputację tworzysz, dupczybieda...?

@Topic

Serwer jest ogólnie nie zachwycający, gdyż lvl tam się nie liczy, nie ma frajdy z bicia mobów, gdyż taxują tam ludzie do lvl'ów 100+, jedną zachętą jest to 13DG, które chyba nie działa. ;]

Opublikowano
Serwer jest ogólnie nie zachwycający, gdyż lvl tam się nie liczy, nie ma frajdy z bicia mobów, gdyż taxują tam ludzie do lvl'ów 100+, jedną zachętą jest to 13DG, które chyba nie działa. ;]

Fakt Lvl idzie szybko. ale po to się expi żeby zrobić jak najszybciej pvp.

13 Dg działa ale Mobów nie ma dodanych jeszcze na 130 lvl . będą podobno dodane do poniedziałku

Opublikowano

Aktualnie 30/50 osób z Polski mamy w Guild , 5 lvl Guild , GN kto chce to pisać.

Mamy też Polską Unie. Także jest z kim pogadać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Już sciagam . Jakby cos to Nick Tezeusz

Darasso jakby co to moge miejsce zaklepac w gulid ?? bo mi za jakies 3 h dopiero sie sciagnie .

Opublikowano

Już pobrałem, ale nie bez kłopotów... Usunięte 60GB prywatnych clientów i róznego rodzaju media.pk ;) Nick w grze oczywiście tradycyjnie od jakiegoś czasu Eleonor. Zapraszamy do zabawy i czekamy na 13d !

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano
Darasso jakby co to moge miejsce zaklepac w gulid ?? bo mi za jakies 3 h dopiero sie sciagnie .

Pewnie . Aktualnie mamy 42/50 więc miejsca są.

Zajmuję się logiem do Guild. Zaraz będę je wgrywał :)

Nick w grze mam ConaMore jak by ktoś chciał.

@EDIT

INFO od Gma z ostatniej Chwili

1111111wj.jpg

Opublikowano

2 polskie gidie liczą już około 90 graczy. Myślę, że gdyby była połowa, albo większa połowa to któraś z Fortress jest nasza :P Tylko trzeba tej aktywności i te 120 lvle z 12d eq

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Pijawka jak coś to pisz o unie w silku " Rozkurwi4tR "

serwer polecam każdemu kto chce się fajnie bawić :D

Dzisiaj Admini dodali 13D itemy moby znajdują się przy jupiter temple a dokładniej trzeba pofatygować się po schodach na górę. Jak na razie to z nich drop :

Tablety 13D

Poty

Elixiry

Gold

Noca 13D ale są bez nazwy a dokladniej ich nazwa 0.

Przy mnie w party graczowi poleciały łapki CH wiec to już na pewno działa

@Dagrasso

Hmm, nową reputację tworzysz, dupczybieda...?

@Topic

Od dzisiaj już działa

A co do tego lvl to te osoby co miały powyżej 120 były zbugowane teraz max jest 120 i 0% ale nadal SP lecą

Z alchemią jest ciężko sporadycznie można spotkać 7 a powyżej 10 ja się osobiście nie spotkałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...