Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]PuritySRO 122lvl, skills & 13Dg

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego sie podniecacie +7 ???

wbija na serwa i zdobadz taka bron.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

skąd wiesz ze caly set ? :D

Opublikowano

Witam,mam pytanie. Zakupiłem silki, wchodze w item mala, jest ok wszystko- 85 silków. Gdy próbuje wdusić BUY na czymkolwiek wywala mi do pulpitu. Jakieś pomysłu jak temu zaradzić?

mam ten sam problem

ma ktoss rozwiazanie na to bo nerwicy moge dostac!

gosciu mi napisal zeby skorzytsac z www i change position opcji, ale mi to nie dziala ide sprobwac na innym kompie

solucja problemu

ZROB innego chara na koncie i nim kup dziala

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano
skąd wiesz ze caly set ? :D

Nie wiem xP ale tak mi sie wydaje bo nie widzialem nikogo innego zeby mial taki sam.

gosciu mi napisal zeby skorzytsac z www i change position opcji, ale mi to nie dziala

mi działa

Opublikowano

Beznadziejny serwer, nie ma co robić, w 2h można mieć maksymalny level, a elixiry itp nikt nie zbiera nawet, bo po co. Nie ma zabawy z gry, bo ten potworek ze śniegu zbiera kasę, więc kasa zawsze jest. 120lvl i co dalej? Ulepszanie seta? To chyba dla neo-kidów, bo i tak prędzej czy później zamknał serwer, a alchemia..., więc gra na tym serwerze to stata czasu.

Opublikowano
Beznadziejny serwer, nie ma co robić, w 2h można mieć maksymalny level,

Można mieć maxymalny lvl, ale jak myślisz że nie ma co robić to się mylisz. Przecież jest coś takiego jak Karawany , Guild war , CTF , FW , dużo eventów ( prawie cały czas) no i PVP które przed miastem cały czas jest. więc nie wiem dlaczego tak uważasz...

a elixiry itp nikt nie zbiera nawet, bo po co. Nie ma zabawy z gry, bo ten potworek ze śniegu zbiera kasę, więc kasa zawsze jest.

w Jangan co 4 stall ludzie sprzedają elixiry , dość drogo , ale sprzedają więc nie rozumiem tego twojego stwierdzenia kolego.

Fakt grabpet jest tu darmowy , Kasa leci jak szalona , ale Stawki itemów też nie są tanie więc o co ci kaman?? żeby mieć dobrą broń czy seta trzeba sporo czasu.

120lvl i co dalej? Ulepszanie seta? To chyba dla neo-kidów, bo i tak prędzej czy później zamknał serwer,

lol... jeśli uwarzasz że ulepszenie seta jest dla neokidów no to ci gratuluję...

Nie bądź taki pewny że zamkną server. Nikt tego tak naprawdę nie wie , a Populacja rośnie , zamiast maleć więc nie wiem czego się czepiasz.

a alchemia...,

Co masz do alchemii? ja myślę że jest całkiem nie zła. Napewno lata mniej +9 niż na Lifesro.

więc gra na tym serwerze to stata czasu.

Wypowiedzialeś swoje zdanie? Dziękuję. Jeśli nie chcesz grać to nie graj.

To jest server Forfun , po 30 min gry widać. Czekaj na server z ratami x15 i siedź 10h dziennie żeby wbić pare lvli... a tak naprawdę tu jest to samo tyle ze szybciej można osiągnąć.

Opublikowano

MAm kilka pytań:

Grałem na globalu w silka i wbiłem 20 lvl.. Ciekawa gra ale zielony w niej jestem.

Łatwo się w niej ogarnąć?

Serwer polski ? Jak nie to ilu gra polaków?

Opublikowano

2x@up

czy ja wiem to jest priv tu się nic nie osiąga tylko gra 4 fun serwer w końcu zamkną albo będzie rollback... to nie isro

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

2x@up

czy ja wiem to jest priv tu się nic nie osiąga tylko gra 4 fun serwer w końcu zamkną albo będzie rollback... to nie isro

ani lifesro, elite jakoś się trzyma... ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

moze i jest 22 osoby ale niedawno bylo 40+ to nowy serv więc jak kazdy bedzie patrzyl na ilosc graczy i sie zniechecal to nigdy ich tam nie bedzie. codziennie dochodzi kilka oso ale jak Ty wolisz zaczynac jak bedzie na servie 100 ludzi to Twoj wybór tylko wtdy kazdy bedzie mial juz ten 110 a Ty beziesz lowek

Opublikowano

Co z tego, że low jak dobiję lvl?

To byłaby tylko kwestia czasu. Jest lvl cap więc nikt nie wbije więcej lvl, gdy ja będę expić - to chyba logiczne

-.-

Może będę zasysać w nocy bo mam zwolniony transfer od północy do 08:00.

Wie ktoś ile instalka zajmuje i jaki speed ma serwer gdy się pobiera?

Opublikowano

Witam , mam probiem wiecie moze czemu juz przez moja akademie przeszlo 102 osoby i nadal nie mam nawet jednego glupiego honor buffa ? na rank liscie pisze ze ludzie miaja po 50 ludzi poakademi a juz maja buffa .....

Opublikowano

Witam , mam probiem wiecie moze czemu juz przez moja akademie przeszlo 102 osoby i nadal nie mam nawet jednego glupiego honor buffa ? na rank liscie pisze ze ludzie miaja po 50 ludzi poakademi a juz maja buffa .....

To zależy od jakiego lvl'a przyjmujesz graczy, jaką ocenę Ci dają na wyjściu z akademii.

Ty możesz mieć 100 graduates, a ktoś będzie miał 60 od 1lvl do 40 w akademii z najwyższą oceną i będzie miał buff a ty nie.

Opublikowano

tzn ja ich sam gurdianuje , tzn jak uzyskuja 41 lvl to koli ich niku mam gurdianes czy cos takiego i klikam na to i mi honor pointy nalicza i wgl. a nie mam bufow

Tak wgl to sie jeszcze ogłosze : W T S : SEAL OF SOoM +6 13DG Dark staff za 9Bilionow pisac na forum :P

Opublikowano

Witamm Was, szukam gildii z ambicjami na fortece! Pm Milf in game ! ; ))

@topic mam problem z kontem, właśnie je założyłem, loguje się na stronce a w grze nie działa, jakieś sugestie ? ;>

Problem rozwiązany!

Opublikowano

czy wy tez dostajecie crasha po zabiciu uniqa w FGW ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...