Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]PuritySRO 122lvl, skills & 13Dg

Dagrasso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie sie gra na zbugowanym servie?

wow wszyscy zaślepienia 13 dgr i nie wazne ze serv zbugowany po same uszy... wbilem bowem 122 w 3h i przestalem grac bug bugiem buga pogadnia

fail server

Opublikowano

haha zamknij morde fistaszku. jaraj sie gownem 13 dgr i crashuj co 5 min. na tym jest 300+ i co z tego jak kazdy ma cie w dupie i jedzie cie na pvp w sunach +15. wow pewnie lubis byc jechany i nic nie osiagac w grze

Opublikowano

najpierw musisz sie nauczyc pisać haha nara cioto graj na gownianym servie na twoj poziom. nie zapomnij ustawić bota na expie x500 haha

Opublikowano
fajnie sie gra na zbugowanym servie?

wow wszyscy zaślepienia 13 dgr i nie wazne ze serv zbugowany po same uszy... wbilem bowem 122 w 3h i przestalem grac bug bugiem buga pogadnia

fail server

Twoje komentarze Siepacz_ to porażka ... co ty z sobą reprezentujesz?

To jest for Fun server... Zbugowany ? ja ani jednego buga nie złąpałem jeszcze.. a 122 lvl wbiłeś? hmmm dziwne bo GM juz tydzień temu 122lvl zmniejszył do 120 lvla :) więc wnioskuję że wbiłeś 122 lvl tydzień temu , zobaczyłeś że bug jest i teraz się żalisz że server zbugowany chociaż od tygodnia albo i wiecej nie grasz na tym servie. Zastanów się co piszesz.....

Co do serva, naprawdę całkiem spoko.... Dużo Polaków teraz jest na servie i zawsze jest z kim porozmawiać

Opublikowano
Witamm Was, szukam gildii z ambicjami na fortece! Pm Milf in game ! ; ))

Powiem ci tak... są 3 POLSKIE Guildie na servie ładnie ogarnięte .. Mamy ze sobą Unie

Ja osobiście , serdecznie zapraszam do Guild AlwaysReady

mamy 5 lvl guild. 45 osbób w Guild z tego 85% ma 120 lvl :)

są Aktywne osoby , moze nie ma tak że ciągle siedzi po 30 osób ale te 15 osób jest prawie cały czas. Jest z kim porozmawiać.

Oprucz tego jak mowilem posiadamy Polską unie.

Aktualnie Wszyscy z Guild Mają Joina więc jak chcesz to pisz do kogoś a invite dostaniesz.

ewentualnie pisz do mnie nick ConaMore

Opublikowano

No właśnie, ze on mówi prawdę, bo wy jesteście tylko pionkami na tym servie, na pvp nie wyjdziecie, o fgw to możecie marzyć sobie, ale co tam, darmowy suit i GP, trzeba grać :)

sam Dagrasso pisałeś, że dostajesz crashe, wiec nie łżyj, albo ustal ze swoim drugim "ja" jedną, zwodną wersje. ;)

ty dagresso sie nie odzywaj bo bylem w tej twoiej niby gildii a z lfsro uciekles po tym jak cie gnebili lol

to okropne, ale ... true story :D :D :D
supremeLogo1.gif

Opublikowano
ty dagresso sie nie odzywaj bo bylem w tej twoiej niby gildii a z lfsro uciekles po tym jak cie gnebili lol

:) nie uciekłem tylko odszedłem z tego servera bo dla mnie to był Syf ( chodzi głównie o Gmów , i ich podejście ) :)

po drugie nikt mnie nie gnębił ( miałem jedna z lepszych Guild na serverze na począdku ) :) więc możesz zachować swoje pierdoły dla siebie? :)

No właśnie, ze on mówi prawdę, bo wy jesteście tylko pionkami na tym servie, na pvp nie wyjdziecie, o fgw to możecie marzyć sobie, ale co tam, darmowy suit i GP, trzeba grać :)

sam Dagrasso pisałeś, że dostajesz crashe, wiec nie łżyj, albo ustal ze swoim drugim "ja" jedną, zwodną wersje. ;)

boimy się wyjść na pvp ? :) buhaha ale mnie rozśmieszyłeś teraz człowieczku. Chcesz to możemy wyjść nawet teraz na pvp tylko daj mi zjeść obiad :)

FGW? hah śmieszny jesteś ... możemy próbować ale czy marzyć? każdy ma jakieś szansę więc nie masz nawet powodu zeby mnie albo kogo innego skreślać.

Darmowy Suit i GP ? WTF??

nie obrażaj na tym forum innych grających na takim typie servera bo w takim razie obrażając sever obrażasz ponad 800 osób grających tam.

Mała rada dla ciebie , Spójrz na siebie a potem komentuj innych. Bo dla innych jesteś równie pionem :) o ile wiesz co oznacza te słowo

Opublikowano

haha chcialbys zeby byla najlepsza ale była najgorsza. taka super a nie mogliscie zdobyc fortecy? no i ozywiscie odpowiedzialny master gildii ktory ja zostawił po tym jak płakał do gma o itemy a ten mu nie dał ;( smutna historia ;(

Opublikowano

@Dagrasso

"na począdku" Nie wymądrzaj się, bo każdy wie, że te twoje gildie to są na każdym serwerze fail, bo odszedłeś, a założę się, że tak będzie tak samo, max 1-2 tygodnie jeszcze, bo zaraz polecisz, gdy otworzą Lyssa Online i znów tu zostawisz gildię, a tam założysz.

@Siepacz_

Ogarnij się trochę, tworzysz SPAM w temacie oraz pokazujesz swoją kulturę wobec innych.

@UP

Online.

http://error-soft.net/servercapacity/info/puritysro/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...